Succes med amning

kr. 149,00

Bliv klar til moderskabet og gå i gang med at forberede dig til en afslappet, rolig og vellykket amning. Du får troen på, at du kan.

Beskrivelse

Få den ro og tro på at du kan, som gør at du lykkes med amningen. Lad nydelsen fylde og mælken fylde frit, så opstarten bliver nemmere. Lydfilen Succes med amning styrker dig i troen på, at du kan og hjælper dig til at slappe af og få den ro, der skal til for at få en god amning op at køre. Forbered dig til en vellykket amning med lydfilen, nemt og bekvemt hjemme på din sofa, når det passer dig!

Er du klar til at gå i gang med at forberede dig til en afslappet, rolig og vellykket amning? Jeg anbefaler, at du lytte til denne lydfil, så ofte du kan og gerne mindst 2 gange om ugen. Faktisk er det sådan, at jo mere du lytter, jo større effekt får du af lydfilen. Forvent at det bliver bedre og bedre jo mere du lytter til lydfilen. Du kan sagtens lytte til den flere gange om dagen.

Du skal ikke undre dig over, at du ind i mellem måske vil opleve, at du falder lidt i søvn, mens du lytter. Din underbevidsthed hører det hele alligevel.

Hvis du vælger at lytte til Amme-lydfilen, før du har født, som forberedelse til en vellykket amning, kan du høre lydfilen på højtaler ud i rummet, så din baby kan høre med undervejs. Det giver dig mulighed for at bruge lydfilen til at berolige din baby med efter fødslen, ved at spille den på højtalerne. Det skyldes at babyen genkender denne lydfil fra inde i maven og derfor slapper af.

Hvis du først starter med at lytte til lydfilen efter du har født, anbefaler jeg, at du bruger den på et tidspunkt, hvor din baby har fået bryst og er blevet mere rolig. Det vil være næsten umuligt at slappe nok af og få noget ud af lydfilen, hvis din baby er dybt ulykkelig og sulten. Du kan sagtens starte med at lytte til lydfilen, før den almindelige mælk er løbet til og på et hvilket som helst tidspunkt derefter.

Efterhånden som du har lyttet flere gange til lydfilen, finder du det tidpunkt som passer dig bedst at lytte til den. Måske er midt i mellem hvert måltid i starten eller lige efter hvert måltid, og senere bliver det måske en gang om dagen eller en gang om ugen. Du gør det som passer dig bedst!

Nyd din afslapping i fokuseret tilstand på vej mod en vellykket amning ❤️

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere nede på siden…

 

Mie

Lydfilerne “Succes med amning” & “Stå stærkt i moderrollen”

Bedste barselsgave ever!!!

Jeg fik de disse to lydfiler i barselsgave. Det var den bedste gave ever!

Jeg fik dem før, jeg havde født og lyttede til dem på skift op til fødslen. De gav mig bare en kæmpe ro og en tro på, at det nok skulle gå.

Efterfølgende lyttede jeg til “Succes med amning” rigtig meget i starten. Den gjorde det hele lettere og gav en en dejlig afslapning, som virkelig stressede mig af, så mælken kunne fylde frit. Jeg oplevede også som de fleste at få lidt ømme brystvorter, men det var til at håndtere.

Lydfilen “Stå stærkt i moderrollen” har efter fødslen også hjulpet mig. Jeg har fra starten af – nok fordi jeg havde lyttet til den i graviditeten, haft en stor følelse af ro og en tro på mine egne beslutninger. Hvis jeg har kunne mærke at nogle velmenende indblanding blev for meget lyttede jeg bare til lydfilen efterfølgende og fandt mit fodfæste igen.

Jeg kan varmt anbefale disse to lydfiler til både første gang og flere gangs mødre.

Nina

Lydfilen “Succes med amning”

Jeg fik ro og en bedre start på amningen denne gang…

Jeg valgte at prøve ammehypnosen anden gang, jeg blev mor, fordi jeg med mit første barn havde oplevet, hvor stressende de første dage efter fødslen (især) kan være, fordi man venter på at mælken skal løbe til og derfor kan der opstå mange tanker om man nu gør det rigtigt, lægger baby til ofte nok osv.

Ligesom med mit første barn, gik der fire dage, før mælken løb til og i de dage lyttede jeg til ammehypnosen et par gange. Det lyder ikke af så meget, men det var nok til at jeg fik ro på og havde en følelse af at det hele nok skulle gå, at mælken ville løbe til og at alt var som det skulle være. Så det gav en kæmpe ro og en meget bedre start på ammeforløbet end jeg havde med mit første barn.

Efter mælken var løbet til, lyttede jeg også til hypnosen et par gange, fordi jeg de første par uger sloges med sår på begge brystvorter hvilket gør virkelig ondt. Her følte jeg igen at ammehypnosen hjalp mig til at få ro på og en tro på at sårene ville forsvinde og at amningen nok skulle blive lettere. Så den udfordring der opstod, blev gjort langt lettere for mig, ved at lytte til ammehypnosen.

Overordnet set gav ammehypnosen mig ro og tillid i hele processen på en anden måde end jeg havde under mit første ammeforløb og jeg kan helt klart anbefale det – både til første og andengangs ammende.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0