Højdeskræk

DKK 149,00

Højdeskræk kan være så hæmmende og begrænsende. Det kan være svært at bevæge sig frit rundt i verden. Lydfilen hjælper dig med at slippen skrækken og nyde udsigten fra høje steder. Giver ro og fredfyldthed.

Beskrivelse

Lider du af højdeskræk?

Hvis du er en af de mange som lider af højdeskræk, så ved du hvor svært det kan være. Skrækken begrænser dig i at leve det liv, du virkelig ønsker. I at kunne tage op på de høje steder, du ønsker og forfølge de eventyr du vil.

Men du behøver ikke lade dig begrænse mere!

Lydfilen er hjælp til selvhjælp. Både for dig som tænker, at du lige mangler lidt hjælp til at komme videre og til dig, som allerede får proffesionel hjælp. Lydfilen er et godt supplement og noget du selv kan gøre, når det passer dig!

 

Lydfilen til højedeskræk vil hjælpe dig

Lydfilen er designet til at give dig ro og tryghed, så du kan bearbejde din skræk, frygt eller uro. Din følelse af fredfyldthed øges. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du nemmere kan bevare roen, slippe frygten, samt finde balance og harmonien.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed andre muligheder for at opnå det liv, du ønsker. Du vil måske endda opleve, at du begynder at være ligeglad med højder. Måske allerede fra første gang du hører lydfilen….

Desuden bliver du meget mere bevidst om din egen indre styrke og får større tiltro til din egen evne til at berolige dig selv.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din ro og balance øges for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Elizabeth

Lydfilen “Højdeskræk”

Lydfilen har gjort mig fortrøstningsfuld overfor højder

Jeg har lidt af højdeskræk, siden jeg var barn. Især passage af broer, hvorunder der kører biler, kan gøre mig rædselsslagen.

Jeg har arbejdet lidt med tankefeltterapi i forhold til min højdeskræk, og jeg synes, det har hjulpet noget.

Da jeg fik muligheden for at afprøve Annes lydfil, sprang jeg straks til og har i seks uger hørt den to gange om ugen. Allerede ved første lytning oplevede jeg stor afslapning, og det er sket hver eneste gang.

Jeg har gennemgående haft meget svært ved at holde mig vågen! Er dog altid vågnet igen inden afslutningen.

På nuværende tidspunkt ved jeg ikke med sikkerhed, hvordan lydfilen har påvirket min højdeskræk, men jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til næste gang, jeg møder en “væmmelig” bro, fordi jeg nu har fået nogle værktøjer, jeg kan tage i anvendelse

Anders

Lydfilen “Højdeskræk”

Et effektivt værktøj til at håndtere højdeskrækken

Jeg har gennem en længere årrække døjet med højdeskræk. En højdeskræk jeg følte var hæmmende for min hverdag på flere områder.

Jeg har derfor ledt efter værktøjer til at håndtere den højdeskræk. Lydfilen mod højdeskræk giver netop sådan et værktøj.

På intelligent vis tager Anne en i hånden og fører en igennem et scenarie så man kan mærke at man konfronterer frygten lige hvor den er værst og klarer det til ug.

Den praksis man lærer er overførbar til en travl hverdag, men bør anskues lidt som en bankbog. Det man sætter ind på kontoen er det man kan trække ud. Det er således anbefaleligt at høre den igen og igen indtil det sidder på rygraden.

God fornøjelse til jer alle og tak til dig, Anne.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0