Stå stærkt i moderrollen

kr. 149,00

Bliv styrket til at tro på dine egne fornemmelser og instinkter for, hvad der er rigtig eller forkert for lige din baby.

Beskrivelse

Denne lydfil gør dig klar til at gå i gang med at styrke din selvtillid og din tro på dig selv som mor. Forvent at du i højere grad føler dig styrket til at tro på dine egne fornemmelser og instinkter for, hvad der er rigtig eller forkert for lige din baby. Du vil i højere grad venligt, men bestemt kunne sige fra overfor andres gode råd og indblanding, hvis du ønsker det.

Jeg anbefaler, at du lytter til denne lydfil, så ofte du kan og gerne mindst 2 gange om ugen. Faktisk er det sådan, at jo mere du lytter, jo større effekt får du af lydfilen. Forvent at det bliver bedre og bedre jo mere du lytter. Du kan sagtens lytte til den flere gange om dagen.

Du skal ikke undre dig over, at du ind i mellem måske vil opleve, at du falder lidt i søvn, mens du lytter. Din underbevidsthed hører det hele alligevel.

Hvis du vælger at lytte til lydfilen, før du har født, som forberedelse til at stå stærkt som mor, kan du allerede i graviditeten opleve, at du stoler mere på dine egne fornemmelser og instinkter. Du vil i højere grad være i stand til at være kritisk overfor andres indblanding i din graviditet og omkring din fødsel.

Hvis du først starter med at lytte til hypnosen efter du har født, anbefaler jeg, at du bruger den på et tidspunkt, hvor din baby har fået bryst og er blevet mere rolig. Det vil være næsten umuligt at slappe nok af og få noget ud af lydfilen, hvis din baby er dybt ulykkelig og sulten. Du kan vælge at have din baby liggende hos mens du lytter til lydfilen eller lægge den et andet sted, som måske forstyrrer dig mindre.

Efterhånden som du har lyttet flere gange til lydfilen, finder du det tidpunkt som passer dig bedst at lytte til den. Måske er midt i mellem hvert måltid i starten eller lige efter hvert måltid, og senere bliver det måske en gang om dagen eller en gang om ugen. Du gør det som passer dig bedst!

Nyd din afslapning i fokuseret tilstand på vej mod at stå stærkt i moderrollen… 👶🏻

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere nede på siden…

Mie

Lydfilerne “Succes med amning” & “Stå stærkt i moderrollen”

Bedste barselsgave ever!!!

Jeg fik de disse to lydfiler i barselsgave. Det var den bedste gave ever!

Jeg fik dem før, jeg havde født og lyttede til dem på skift op til fødslen. De gav mig bare en kæmpe ro og en tro på, at det nok skulle gå.

Efterfølgende lyttede jeg til “Succes med amning” rigtig meget i starten. Den gjorde det hele lettere og gav en en dejlig afslapning, som virkelig stressede mig af, så mælken kunne fylde frit. Jeg oplevede også som de fleste at få lidt ømme brystvorter, men det var til at håndtere.

Lydfilen “Stå stærkt i moderrollen” har efter fødslen også hjulpet mig. Jeg har fra starten af – nok fordi jeg havde lyttet til den i graviditeten, haft en stor følelse af ro og en tro på mine egne beslutninger. Hvis jeg har kunne mærke at nogle velmenende indblanding blev for meget lyttede jeg bare til lydfilen efterfølgende og fandt mit fodfæste igen.

Jeg kan varmt anbefale disse to lydfiler til både første gang og flere gangs mødre.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0