Velvære i graviditeten

kr. 149,00

Trænger du til at slippe af med spændinger? Lydfilen giver psykisk massage, ro og velvære i graviditeten. Lyt dig til wellness!

Beskrivelse

Læg dig godt til rette og glæd dig til en dejlig afslappende stund, som giver dig en nydelsesfuld graviditet.

Gennem denne lydfil opnår du:

  • Du kan give slip på alle spændinger i dine muskler, og opleve at du bliver helt afslappet og blødgjort. Derigennem lærer du også at give slip på din bækkenbund og mindsker dermed risikoen for bristninger til fødslen.
  • Du mærker en øget glæde og kan give slip på alt ubehag. Hermed får både du og din baby mere velvære og du kan få overskud til at nyde graviditeten.
  • Dit adrenalin niveau sænkes gennem den ro og balance, du opnår gennem lydfilen. Det giver et bedre flow af blod, hormoner og næringsstoffer til din baby. Samtidig mærker din baby, hvordan du har det. Når du oplever mere glæde, samt er mere rolig og afslappet, så bliver baby rolig, og kan vokse og trives. Du giver derfor din baby de bedste betingelser for en god start på livet.
  • Ocytocin niveauet stiger i dit blod, når du er glad, afslappet og rolig. Oxytocin er lykkehormonet, som også laver veer, når du engang skal føde. Jo mere af hormonet der har været tilstede i graviditeten, jo nemmere og mere ukompliceret og normal en fødsel får du. Samtidig med at hormonet er med til at give dig og din baby følelsen af velvære og lykke. Endvidere styrkes tilknytningen mellem din baby og dig gennem hormonet, både i graviditeten og efter fødslen, da oxytocin niveauet bliver højere og fordi oxytocin er et vigtigt hormon for tilknytningen.
  • Sidst men ikke mindst, så bliver du også mere opmærksom på jeres unikke forbindelse, hvorved du styrker kontakten til din baby, så jeres kærlighed og relation kan vokse sig stærkere.

Kort sagt du øger din følelse af glæde, behag og velvære på en nem og ubesværet måde, så din graviditet kan blive endnu mere nydelsesfuld…

Du må gerne lytte til lydfilen minimum 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din graviditetsgener formindskes for hver gang du lytter.

God fornøjelse ❤️

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Christina

Lydfilen “Velvære i graviditeten”

Lydfilen gav mental og fysisk genopladning

Lydfilen hjalp mig med at finde et positivt fokus, når jeg fik for meget tankemylder og havde svært ved at sove om natten. Annes beroligende stemme virkede hver gang!

Rosa

Lydfilen “Velvære i graviditeten”

Alletiders powernap!

Aahh, lagde mig godt til rette og lyttede til velvære for gravide efter en hektisk morgen. Fik næsten det hele med, men faldt i søvn til sidst. Den aller bedste powernap ❤️ Har lyttet til den flere gange efter og den giver mig hver gang ro. Jeg bliver helt afslappet og fyldt op med ny energi. Den giver virkelig velvære. Fantastisk ❤️❤️

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0