Andre kunders anbefalinger

Måske har du brug for at se andres anbefalinger af hypnose lydfilerne? Hvordan andre har opnået den forandring de ønskede. Med andre ord et bedre liv eller den graviditet elller fødsel, de ønskede.

Så er du kommet til det rette sted. Her kan du læse, hvad andres anbefalinger og hvad de siger om den hjælp til selvhjælp, som de har fået gennem at lytte til lydfilerne. Det er nemt, bekvemt, ubesværet, lige når det passer dig.

Alle som har givet en anmeldelse står kun med fornavn, men jeg kender selvfølgelig deres fulde navn. Nogle har også valgt ikke at have et foto ved deres anmeldelse, hvilket jeg selvfølgelig respekterer og derfor er der en anonym avatar ved deres anmeldelse, og deres anmeldelse er stadig værdifuld og værdsat.

 

Anne Juul Wallin

Jordemoder, akupunktør, psykoterapeut og master i hypnose

Andres anbefalinger af  hypnose lydfilerne

Susanne

Lydfilen “Giv slip og fød!”

Jeg nåede at lytte til lydfilen “Giv slip og fød!” en gang, så fødte jeg…

Jeg har gennem min graviditet været hårdt plaget af både kvalme og svær bækkenløsning de sidste 3 måneder af min graviditet.
Jeg var derfor godt spændt op i kroppen pga af de daglige smerter jeg oplevede, og kunne næsten ikke overskue at skulle føde…

Jeg trængte derfor virkelig at få spændt af i kroppen, så jeg kunne “give slip” og være klar til at gå i fødslen.
Jeg nåede at lytte til hypnose lydfilen (Giv slip og fød!) en enkel gang. Jeg blev så afslappet at jeg faldt i søvn, og jeg kunne virkelig mærke hvordan min krop slap alle spændinger.
4 timer efter kom de første veer:) og på få timer var vores datter født.
Jeg kan varmt anbefale denne form for afspænding! Nød hvert et minut af Anne’s beroligende stemme.

Eva

Lydfilerne “Sov godt” & “Stress af og opnå ro”

Min søvn er blevet bedre og min stress mindre og mindre…

I efteråret blev jeg ramt af stress. En voldsom oplevelse som gjorde at jeg havde voldsom uro i kroppen, og med der af følgende søvnproblemer. Min krop og mit sind var i alarmberedskab.

Annes lydfiler har hjulet mig til at få kroppen og sindet i ro igen.

Har virkelig kunnet mærke hvordan min stress dag for dag blev blev mindre og mindre.

Min søvn er også blevet meget bedre. Har stadigvæk ind imellem nætter med opvågning, men falder meget hurtigere i søvn igen.

Det er som om min krop har lært at acceptere, at det er ok at vågne midt om natten, og ikke panikke over ikke at få en uafbrudt søvn.

Desuden har Anne en meget behagelig stemme, som man bliver meget tryg og behagelig ved.

Kan varmt anbefale Annes lydfiler.

Rosa

Lydfilen “Mindsk kvalmen”

Hurra! Nu mærker jeg kun sult

Lyttede til lydfilen mod kvalmen og jeg syntes den hjalp meget, jeg kunne blive helt afslappet og lukke alt ude. Fik også givet slip på noget indre, måtte ihvertfald flere gange spontant ånde tungt ud ❤️ ❤️ Jeg lyttede til den mens kvalmen rasede og nu mærker jeg kun sult!

Lydfilen “Velvære i graviditeten”

Alletiders powernap!

Aahh, lagde mig godt til rette og lyttede til velvære for gravide efter en hektisk morgen. Fik næsten det hele med, men faldt i søvn til sidst. Den aller bedste powernap ❤️ Har lyttet til den flere gange efter og den giver mig hver gang ro. Jeg bliver helt afslappet og fyldt op med ny energi. Den giver virkelig velvære. Fantastisk ❤️❤️

Sanne

Lydfilen “Flyskræk”

Fået en dyb ro og et værktøj til næste flyvetur

Jeg har igennem det seneste år udviklet angst for at flyve og selvom jeg ved at det er en ulogisk frygt, så har jeg fået sværere og sværere ved at styre min kropslige reaktion, når jeg skal ud at flyve.

Derfor var jeg utrolig glad, da jeg blev introduceret for lydfilen “flyskræk”.

Annes stemme er virkelig behagelig og jeg følte mig med det samme i virkelig gode hænder, da jeg lyttede til den første gang. Annes guidede mig ind i en dyb ro og jeg ser frem til at afprøve lydfilen, næste gang jeg skal ud at flyve, hvor jeg tænker, at jeg fremover vil bruge filen som en støtte.

Zina

Lydfilen “PTSD”

En dybere ro blev opnået

Jeg lå på min sofa, træt efter en lang arbejdsuge og begyndende influenza tegn, inden jeg tændte lydfilen.

Jeg fulgte Annes blide stemme og lod mig selv komme på en rejse i mit indre jeg og finde min indre ro. 

Det må man sige Anne fik opnået med denne lydfil. Måden det bliver italesat på, at man skal give slip på musklerne i kroppen og visuelt forestille sig man er i en smuk smuk have hvor alt ligger foran dine fødder. 

Det var en ekstrem rar og dejlig oplevelse og følelse. Kan klart anbefale den efter en hård dag, eller man får brug for at “svæve væk”. Eller når man slås med PTSD. Man får nogle værktøjer, som kan bruges.

Nina

Lydfilen “Succes med amning”

Jeg fik ro og en bedre start på amningen denne gang…

Jeg valgte at prøve ammehypnosen anden gang, jeg blev mor, fordi jeg med mit første barn havde oplevet, hvor stressende de første dage efter fødslen (især) kan være, fordi man venter på at mælken skal løbe til og derfor kan der opstå mange tanker om man nu gør det rigtigt, lægger baby til ofte nok osv.

Ligesom med mit første barn, gik der fire dage, før mælken løb til og i de dage lyttede jeg til ammehypnosen et par gange. Det lyder ikke af så meget, men det var nok til at jeg fik ro på og havde en følelse af at det hele nok skulle gå, at mælken ville løbe til og at alt var som det skulle være. Så det gav en kæmpe ro og en meget bedre start på ammeforløbet end jeg havde med mit første barn.

Efter mælken var løbet til, lyttede jeg også til hypnosen et par gange, fordi jeg de første par uger sloges med sår på begge brystvorter hvilket gør virkelig ondt. Her følte jeg igen at ammehypnosen hjalp mig til at få ro på og en tro på at sårene ville forsvinde og at amningen nok skulle blive lettere. Så den udfordring der opstod, blev gjort langt lettere for mig, ved at lytte til ammehypnosen.

Overordnet set gav ammehypnosen mig ro og tillid i hele processen på en anden måde end jeg havde under mit første ammeforløb og jeg kan helt klart anbefale det – både til første og andengangs ammende.

Kristine

“Fødselsforberedende” lydfiler & “Stress af og tjek ind med din baby” lydfilen

Nærvær til mig selv og min baby (og fornyet tro på mig selv)

Det har været så skønt og befriende en oplevelse at lytte til lydfilen.
Den bringer virkelig noget nærvær til en selv og den lille baby i maven.
Den gør at jeg husker at prioritere mig selv og virkelig får tjekket ind med mig selv og finder noget ro.

Jeg har i den ene af mine tidligere graviditeter haft et fantastisk forløb med fødselsforberedelse og følte denne gang, at jeg har nedprioriteret mig selv og den forestående fødsel. Herfor vidste jeg hvad mindfulness/hypnose kan udrette og jeg har fuldt ud fået indfriet mine forventninger gennem lydfilerne.

Jeg har fundet en fornyet tro på mig selv igen og fået en gennemsyrende ro omkring tanker/følelser vedrørende fødsel.

Caroline

Lydfilen “Fertilitet”

Lydfilen hjælper med mig at holde fokus

Jeg har lyttet til Fertilitet et par gange. Liggende i min seng, eller under bruseren eller mens jeg har gjort rent.

Anne fortæller på en meget billedlig og energisk måde, og jeg følte, at det var nemt at slå hovedet fra og give mig hen til Annes guidning.

Jeg lider meget af tankemylder, men hendes stemme hjalp mig med at holde fokus.

Jeg vil helt klart lytte noget mere til hypnosen, for på den ene side giver den mig en pause fra al den her stress, jeg føler, i processen mod graviditet, men på den anden side giver den også noget mere fokus på det jeg ønsker – en baby

Sandra

Lydfilen “Giv slip og fød!”

Den hjalp min krop til at slappe godt af og gå i fødsel af mig selv

Lydfilen kan varmt anbefales. Jeg havde lyttet til den i over noget tid op til termin  og det hjalp min krop at slappe godt af.

Jeg er normalt typen som er ret anspændt i kroppen bestemt i mave/underlivs regionen. Jeg kunne allerede mærke efter at havde lyttet 2 -3 gange til lydfilen var jeg mere afslappet. 

Jeg gik 9 dage over tid, men blev ved med at lytte til lydfilen, og nåede at gå i fødsel af mig selv, med uden nogle former for igang sættelse. 

Rosa

“Fødselsforberedende” lydfiler

Lydfilerne hjalp mig til at bevare roen og give mig en “power-fødsel”

Den ene ting i som var allermest fantastisk, var lydfilen til fødslen, som jeg brugte under min fødsel. Den fik mig tilbage i kroppen, da jeg var på vej ned af panikkens vej og veerne var hårdere, et tidspunkt hvor det var rigtig fristende at “give op” og bande af det hele.
Jeg mindes den søde studerende være forundret også og jeg følte bare en enorm selvtillid over at genvinde kontrollen. Det ramte bare plet!

Inden jeg valgte denne fødselsforberedelse, havde jeg ikke de store tanker ang. fødsel. At få en fantastisk og skånsom fødsel – det drømte jeg om!

Jeg blev efterhånden mere opmærksom, da jeg var halvvejs og en mave begyndte at kunne mærkes hver dag – Jeg blev bevidst omkring, at jeg havde et stort ønske om at føde vaginalt og undgå kejsersnit, for det skræmte mig.

Det disse lydfiler har givet mig helt generelt, som gjorde en forskel for mig, var at jeg fik ro og tro på at jeg ku’, så jeg følte mig godt rustet. Jeg blev afklaret og i ugerne op til, var jeg på intet tidspunkt ‘bange’ for fødslen. Jeg følte mig tryg og glædede mig. Fødslen af vores datter gik som jeg havde drømt om, jeg følte mig så klar og sej og jeg kunne bruge de teknikker fra lydfilerne, som jeg havde øvede.

Mit selvværd er vokset 500 gange siden jeg blev mor, bl.a. fordi jeg havde en power-fødsel. ❤️

Jeg ville anbefale disse lydfiler til alle, ud fra min egen fødsels-oplevelse.

Charlotte

Lydfilen “Healing og ny energi” 

Et godt redskab

Jeg har problemer med muskelspændinger i baller / bækkenbund.

Jeg er en flittig bruger af lydfilen, den får mig til at slappe af og give slip på spændingerne. Man glemmer tid og sted og føler sig dejlig let og tilpas bagefter. Fyldt af ny energi.

Et godt redskab i en travl hverdag!

Jeg kan varmt anbefale lydfilen 🌺

Lydfilen “Stress af og opnå ro” 

Giver overskud i en travl hverdag

Jeg bruger lydfilen stress af, når jeg har brug for en pause i en travl hverdag.

Jeg kan varmt anbefale lydfilen Stress af – jeg kan godt lide den afslappende måde Anne taler på og guider en igennem lydfilen – den får en til at slappe af – og være i nuet – det giver mig mere overskud, ro og positivitet.

Lotus

Lydfilen til gravide “En bedre søvn”

YES! Jeg har knækket koden…

…til at få en god søvn igen. Har brugt lydfilen “En bedre søvn” et par gange om ugen, og blev opmærksom på det at være i alarmberedskab. Og så var det som om noget sagde klik inden i mig, og jeg fik hevet mig ud af mit alarmberedskab. Kombineret med lydfilen som støtter mig i det.
Så nu kan jeg sove helt igennem, og når jeg få gange vågner for at skulle op og tisse eller andet, så kan jeg hurtigt falde i søvn igen. Det var nemlig mit problem før…at jeg ikke kunne falde i søvn igen, men var lysvågen og lå og tænkte og stressede.

Christina

Lydfilen “Velvære i graviditeten”

Lydfilen gav mental og fysisk genopladning

Lydfilen hjalp mig med at finde et positivt fokus, når jeg fik for meget tankemylder og havde svært ved at sove om natten. Annes beroligende stemme virkede hver gang!

Lydfilen “Slip angst/bekymring”

Hypnosen var en stor hjælp

Jeg udviklede svær sygdomsangst under min graviditet og var hele tiden nervøs for der var noget galt med mig selv eller min baby.

Så det var en stor hjælp at lytte til lydfilen når jeg kunne mærke der var uro på vej, så jeg kunne prøve at finde ro inden angsten satte sig i mig.

Tina

Lydfilen “Sorg – kom over dit tab”

Jeg har fået et space, hvor jeg føler en nærhed til min søn

I august måned mistede jeg min søn inde i maven til termin. En fuldstændig altomsluttende sorg, som har medført et enormt belastet nervesystem og en stresset krop, som bl.a kommer til udtryk ved en indre uro og mareridt. 

Lydfilen om sorg har givet mig en tiltrængt pause fra al uroen. Annes behagelige og rolige stemme har hjulpet mig til at formå at slappe helt af i kroppen og skabe et space hvor jeg har følt en nærhed til min søn. 

Jeg har haft god effekt af at lytte til hypnose lydfilen, når jeg vågner om natten efter et mareridt og ikke kan finde ro. 

Jeg kommer helt sikkert til at lytte til lydfilen igen, når jeg har brug for ro i kroppen og følelsen af nærhed med min søn. 

Jeg kan klart anbefale andre at lytte til Annes lydfiler. 

Camilla

“Fødselsforberedende” lydfiler

Jeg blev mentalt forberedt på ALT! 

Alt ved lydfilerne var fantastisk, da jeg var mentalt forberedt på ALT! Fødsler går ik altid som man planlægger i hovedet men lydfilerne gjorde at jeg havde en mentalitet der sagde “bring it on”

Jeg havde det super fedt ved, at det var lydfiler, så jeg kunne gøre det, når jeg havde energi til det. Hvis man har en graviditet som jeg havde, kunne jeg ikke vide mig sikker på om kurser hvor man fysisk skulle møde op var det rette for mig.

Jeg er meget kontrol freak (som mange kvinder nu er) og havde det virkelig stramt over, at jeg ikke vidste hvad som ventede mig. Alt var jo nyt og ville være det når fødslen meldte sig så hvordan jeg skulle tackle det hele var udfordrende… Jeg drømte om en rolig, afslappet og enestående fødsel, hvor jeg kunne være med hele vejen og føle mig i kontrol.

Lydfilerne har klædt mig på til en fødsel i ALLE afskygninger, hvilket gjorde at jeg følte, jeg havde kontrol over MIN egen fødsel.

De har givet ro i mit sind. Jeg har hørt på så mange sige “av det gør SÅ ONDT at føde”, og det skaber lidt en frygt i en men piger det gør ikke ondt at føde. Overhovedet!!!

Jeg vil anbefale disse lydfiler til ALLE, da de virkelig ruster dig til alle aspekter i en fødsel.

Lærke

Hele gradivitets-, fødsel- og barselspakken

Jeg havde en drømmefødsel

Jeg købte hele pakken til omkring 700 kr. 2 måneder inden min terminsdato. Jeg havde frem til termin hørt alle lydfilerne – faktisk flere gange. Jeg havde en drømmefødsel.

Jeg havde termin d. 1. maj og nåede til latensfasen d. 6. maj, hvor veerne gik i sig selv efter 4 timers tid. Dagen efter kl. 6.30 startede de så igen og jeg tænkte; det kommer jo bare til at gå i sig selv igen- men nej. Veerne blev mere og mere intense og kl. 16.30 var jeg indlagt på fødegangen, hvor jeg fra 3-4 cm åben, åbnede mig til det dobbelte på under 50 min.
Det må have været efter 3 timer at jeg havde åbnet mig 9 cm og Willads lå på mit bryst kl. 20.30 helt perfekt.

Igennem fødslen var jeg 100% tilstede og både Jens og jordemoderen på stuen kunne manipulere mig til at gøre det de sagde – de trak vejret med mig og jeg gjorde det samme som dem. Jeg lå igennem fødslen og kiggede ud på et stykke af himlen som var blå og solen skinnede (det samme som det punkt man fokuserer på i de forbedrende fødselslydfilers opstart).

Jeg er ikke i tvivl om, at det har været lydfilen som jeg har hørt og fordybet mig i hver dag i 2 måneder, som har gjort min fødsel så behagelig. Kun lattergas fik jeg brugt som smertelindring.

Helene

Lydfilen “Healing af graviditetsgener”

Fantastisk hvilken forskel for det har gjort for mig

Jeg var træt og energi forladt, havde smerter i lysken og balden.

Lydfilen har gjort en kæmpe forskel for mig. Bare ved at lytte er jeg blevet mere afslappet og rolig, mine smerter er forsvundet og jeg har mere energi.

Nu kan jeg endelig nyde min graviditet. Tusinde tak ❤️

Mie

Lydfilerne “Succes med amning” & “Stå stærkt i moderrollen”

Bedste barselsgave ever!!!

Jeg fik de disse to lydfiler i barselsgave. Det var den bedste gave ever!

Jeg fik dem før, jeg havde født og lyttede til dem på skift op til fødslen. De gav mig bare en kæmpe ro og en tro på, at det nok skulle gå.

Efterfølgende lyttede jeg til “Succes med amning” rigtig meget i starten. Den gjorde det hele lettere og gav en en dejlig afslapning, som virkelig stressede mig af, så mælken kunne fylde frit. Jeg oplevede også som de fleste at få lidt ømme brystvorter, men det var til at håndtere.

Lydfilen “Stå stærkt i moderrollen” har efter fødslen også hjulpet mig. Jeg har fra starten af – nok fordi jeg havde lyttet til den i graviditeten, haft en stor følelse af ro og en tro på mine egne beslutninger. Hvis jeg har kunne mærke at nogle velmenende indblanding blev for meget lyttede jeg bare til lydfilen efterfølgende og fandt mit fodfæste igen.

Jeg kan varmt anbefale disse to lydfiler til både første gang og flere gangs mødre.

Josephine

Lydfilen “Giv slip og fød!”

Lydfilen hjalp mig til at bevare roen og kontrollen

Jeg har egentlig aldrig rigtig troet på hypnose, eller, i hvert fald aldrig været åben over for det. “Virker det overhovedet” har jeg altid tænkt, når nu jeg ikke troede på det.

Jeg har været til modningsakupunktur hos Anne (i hendes klinik) og i den forbindelse fik jeg også fat i lydfilen “Giv slip og fød”. Jeg gav det selvfølgelig et skud – det betød nemlig meget for mig, at min fødsel ville gå igang af sig selv, så alt var velkomment.

Annes hypnose-lydfil “Giv slip og fød” har i den grad overbevist mig om, at hypnose virker. Jeg lyttede til lydfilen hver dag i en uges tid, sommetider flere gange dagligt. Jeg fandt en ro, helt ind til kernen i min krop, hvor jeg sjældent ellers har været. Jeg blev så afslappet, at min bevidsthed ikke lyttede og var tilstede, men min underbevidsthed tog over.

Jeg fik langt flere plukkeveer i perioden op til min fødsel. Jeg fødte tre dage efter termin, og startede ved, at vandet gik om eftermiddagen. Hele min fødsel varede kun 9 timer fra start til slut. Jeg fødte helt naturligt, uden nogen form for smertestillende hjælpemidler og havde fuld kontrol over min vejrtrækning – noget jeg er sikker på, at lydfilen har hjulpet mig med. Og så har Anne bare en utrolig behagelig fortællerstemme.

Mika

“Fødselsforberedende” lydfiler

Fik genopbygget troen på mig selv

At lytte til lydfilerne hjalp mig at fokusere på og igen give mig troen på, at jeg kunne magte at føde mit andet barn, som jeg ellers synes var svært på grund af et kompliceret fødselsforløb med mit første barn.

Den genopbyggede vilje og styrke hjalp mig gennem fødslen! – og det blev denne gang en fin oplevelse. Mange tak Anne.

Ann

Lydfilen “Abort – ufrivillig og frivillig”

Hypnosen gav ro og styrke til at tage afsked.

Noget af det værste jeg har oplevet, var at måtte vælge det lille liv fra, som vi selv havde skabt og ønsket. Jeg var egentlig ikke i tvivl om beslutning. Alligevel var det så ufattelig hårdt. Der var både en sorg over det barn vi havde ønsket os, og som vi alligevel ikke fik. Og så var der en masse følelser af skyld og skam. ’Måtte’ jeg overhovedet sørge, når vi selv havde fravalgt barnet? Og hvad var jeg for en mor, der valgte at slutte mit barns liv, før det overhovedet var startet?

Det var store og svære følelser at tumle med, og det var også svært at sætte ord på. Annes hypnose hjalp mig rigtig meget med at sætte ord på beslutningen. Den hjalp mig også med at slippe skylden og skammen. Og først da kunne jeg sige farvel til min søn, og begynde at bearbejde sorgen. Annes hypnose hjalp mig med at finde ro og styrke, da jeg havde allermest brug for det. Jeg kan stærkt anbefale hypnosen til andre i samme situation.

Mette

Lydfilen “Stress af og opnå ro”

Hypnosen har givet mig ro og appelleret til mine sanser og fantasi

Jeg har med stor glæde anvendt lydfilen “Stress af” i forbindelse med en kombination af stress-sygemelding og overgangsalder.

Lydfilen har hjulpet mig til at give mit højaktiverede nervesystem ro på en anden måde end almindelige åndedrætsøvelser.

Den appellerer til sanserne og fantasien, som er nogle af de ting, vi forsømmer i stressede perioder. Det er en stor fordel at man, når man har lyttet nogle gange, kan lave visualiseringsøvelsen selv, uanset hvor man næsten er, når man trænger til det.

Jeg handler mig normalt ud af alting; det er dejligt med en sympatisk stemme i ørerne, der guider til at finde ind til en naturlig ro igen og lære nogle gange bare at være i stedet for at gøre hele tiden.

Annette

Lydfilen “Sov godt”

Jeg har fået en mærkbart forbedret søvn

Jeg er begejstret over virkningen af din lydfil ! De sidste 6 nætter har jeg sovet som jeg gjorde før jeg gik i overgangsalderen – vel at mærke uden brug baldrian tabl og uden bodyscanning inden jeg lægger mig til at sove.   

Jeg har nu brugt lydfilen Sov Godt gennem en uge, hvor jeg næsten dagligt har lyttet den igennem.

Jeg har haft svært ved at sove en fuld nats søvn on-off gennem flere år og har mistænkt at dette skyldtes de hormonelle forandringer som overgangsalderen medfører.

Ofte er jeg vågnet midt på natten og har haft svært ved at falde i en ordentlig søvn bagefter. Andre gange har jeg ligget vågen i timer før jeg er faldet i søvn.
Det har det betydet at jeg ofte er stået op om morgenen, uudhvilet med en snigende hovedpine.
Det er naturligvis gået ud over koncentration og overskud.

Efter at have lyttet til Sov Godt har jeg fået mærkbar forbedret nattesøvn.
Det betyder jeg falder hurtigt i søvn, vågner mindre og når jeg gør, falder jeg hurtigt i søvn igen bagefter. Jeg føler mig rolig i kroppen, når jeg lægger mig til at sove. Mit sind er også mindre aktivt.

De gange jeg stadig er oppe om natten, bruger jeg tricket fra Annes lydfil når jeg er tilbage i sengen: at mærke afspændtheden flyde ud i kroppen fra mine øjenlåg, og kort efter er jeg faldet i søvn igen.

Min krop og mit sind slapper hurtigere og hurtigere af, når jeg starter Sov Godt, som nu føles velkendt og tryg at lytte til.
Flere gange har jeg lyttet til den, når jeg trængte til en pause fra tanker og travlhed.

Jeg kan varmt anbefale at prøve den af !

Helena

Lydfilen “Giv slip og fød”

Lydfilen var spot on for mig

Jeg var gået over termin og ønskede virkelig at min fødsel ville gå i gang af sig selv, så jeg ikke skulle sættes igang.

Jeg var til akupunktur hos Anne, som anbefalede mig at lytte til lydfilen “Giv slip og fød”.

Lydfilen gjorde mig virkelig afslappet og satte virkelig fokus på netop at give slip. Et sted i “meditationen” siger Anne noget om at man måske ubevidst holder på barnet, fordi man har været nervøs for at føde for tidligt… Det var spot on hos mig.

Min fødsel endte dog alligevel med en igangsættelse, men der brugte jeg også lydfilen, da jeg havde brug for lige at få ro på den værste nervøsitet. Det var rart at have en rolig stemme i ørene, der fik mig til at slappe af og mærke mig selv. Så jeg fik en god fødsel trods alt. 

Marianne

Lydfilen “Stop neglebidning”

Lydfilen får tankerne afledt fra at bide negle

Jeg har nydt, næsten dagligt at lytte til Annes rolige og behagelige stemme, som gør en afslappet og tryg.

Annes lydfiler har hjulet mig til at få kroppen og sindet i ro, en ekstra bonus oven i det jeg egentligt havde tænkt det skulle hjælpe mig med.

Jeg er blevet bevidst om hvorfor jeg bider negle, og kan her efter 14 dage med Annes lydfiler oftest få tankerne afledt fra neglebidningen. Jeg er ikke helt stoppet, men det er blevet klart mindre end det var inden. Jeg glæder mig til at forsætte forløbet.

Kristian

Lydfilen “Flyskræk”

Angst og katastrofetanker i forbindelse med at flyve er blevet mildere…

Jeg har i mange år været stærkt præget af angst i forbindelse med kommende flyvninger og under selve flyveturen.

Det er de sidste par år allerede startet ved planlægning af en rejse, hvor jeg har været meget påvirket, særligt i min nattesøvn. Svært ved at finde ro grundet katastrofetanker, mareridt om flystyrt mm.

Jeg har nu brugt lydfilen om flyskræk 4 gange og oplever, at den har virket positivt for mig. Jeg har færre negative tanker om flyvning og kan bedre finde ro og tryghed.

Særligt har lydfilens logiske/rationelle tilgang til det at flyve givet mig et andet perspektiv, og jeg oplever nu mindre uro i forbindelse med nattesøvnen, samt færre angsttilfælde og katastrofetanker relateret til flyvning. Tak! 🙂

Aase

Lydfilen “Styrk selvværd og selvtillid”

Nyt og anderledes

Jeg har de sidste 3 vintre kæmpet med mangel på energi i et omfang, jeg ikke tidligere har oplevet. D3 vitamin og andre kosttilskud har ikke for alvor rykket og sundere livsstil – forsøg på – har ikke holdt længe nok, til at have en effekt.

Da jeg hørte om Lyd-kur og fandt en fil til styrkelse af selvværd og selvtillid, besluttede jeg at give det en chance. Den retning var helt ny for mig og da jeg  tidligere har haft glæde af online hypnose til at falde i søvn på under stressende perioder i mit liv, blev jeg virkelig interesseret.

Sagt på godt nordjysk har det ikke været en trals oplevelse at lytte til lydfilen. Tværtimod har jeg nu overskud til at gøre ting, som jeg bare gerne vil beskæftige mig med og ikke kun ting så skal gøres. Det er ikke så ringe endda (oversat til rigsdansk betyder det skønt). Min selvtillid og mit selvværd er vokset og jeg føler mig stærk

Anne-Sofie

Lydfilen “Abort – ufrivillig og frivillig”

Skabte de bedste forudsætninger for bearbejdning

Annes introduktion til afspænding gav mig altid ro i så høj grad, at jeg måtte igennem flere aflytninger for at få hele lydfilen med.
Afspændingen fandt jeg vigtig og gavnende, da det gav den bedste forudsætning for at bearbejde det, jeg ønskede hjælp til.

Lydfilen åbner op for et sårbart felt, kontakten til det barn, der ikke blev, og gør det ærligt og uden berøringsangst.
Den skabet desuden er rum, hvor der er plads til tilgive sig selv, for det valg og den beslutning, man var nødt til at træffe for sig selv. Tak for det.

Lydfilen “Kom over skilsmisse”

Hjalp mig til at acceptere

Lydfilen om skilsmisse understøtter den forfærdelige proces, det er at være nødsaget til at lade sig skille.

Den hjalp mig til finde accept i de følelser, der fylder alt, til at holde mig selv i hånden, og give opmærksomhed til selvværdet, selvkærligheden og respekten for udviklingen.

Lydfilen minder en om i mørket, at der er en fremtid, at gode ting kommer og at skilsmisse er legalt, selvom det er barskt.

Claudine

Lydfilen “Slip dine bekymringer”

Mine bekymringer er kommet på afstand

Efter at have brugt lydfilen i nogen uger, hvor jeg har lyttet til den i adskillige omgange, dels siddende i toget med høretelefoner på, hjemme om aften samt hjemme om formiddagen, synes jeg, det har virker på mig.

Efter at have lyttet til lydfilen, kommer jeg til mig selv, hvor jeg er mere afslappet og mine bekymringer er på afstand og jeg er gladere i mig selv.

Hver gang når jeg i en tilstand, hvor det føles som om at jeg har sovet, men det tror jeg, ikke jeg har, for når jeg kigger på tiden, så “vågner” jeg få minutter efter at lydfilen er afsluttet.

Jeg er glad for at blive anbefalet at hører det i flere gange, for jo flere gange jeg lytter til det, jo bedre er virkningen. Kan klart anbefales og jeg er klar til at lytte til nogen af de andre lydfiler som er på siden.

Linda

Lydfilen “Styrk din motivation og ego”

Hjælp til at holde fokus

Det har været super nemt og bruge lydfilen, så dejligt og kunne bruge den når det passer ind i tid og sted

Det naturligt flow i lydfilen gør at jeg hurtigt bliver afslappet og kan lukke alt andet ude og bare lytte 

Den hypnotiske tilstand er helt fantastisk og når jeg kommer tilbage er både krop og sind lettere, skuldrene er kommet ned på plads og jeg har den bedste følelse i maven 

Det har været så dejligt og bruge lydfilen, tænker ikke jeg stopper lige foreløbigt 

Line

Lydfilen “Sov godt”

Jeg falder nu let i søvn

Jeg har benyttet lydfilen “sov godt”

Jeg har skiftende arbejdstider og har derfor af og til perioder, hvor jeg har svært ved at falde i søvn.

I disse perioder kan jeg mærke adrenalinen pumpe omkring sengetid, fordi jeg bliver nervøs for ikke at kunne sove.

I disse perioder har jeg haft god gavn af lydfilen, som jeg lytter til nogle timer før sengetid.

Jeg finder efter at have lyttet til lydfilen en større ro i kroppen ift. at kunne falde i søvn og går derfor i seng uden nervøsitet. Og falder let i søvn!

Tiffany

Lydfilen “Stop kradse i sår”

Jeg har haft mega positiv effekt

I starten skulle jeg fokuserer en del på ikke at lade mine tanke vandre andre steder, og forblive fokuseret på lydfilen.

Annes stemme hjalp dog meget, og det blev nemmere for hver gang jeg lyttede. Jeg fald ofte i søvn, men min partner var glad for det, da han mente, jeg ikke længere kradsede i sår om natten.

Jeg har haft en mega positiv oplevelse med min lydfil!

Christina

Lydfilen “Styrk din motivation og ego”

Selvværd endelig styrket

Efter at have brugt lydfilen i nogen uger af flere omgange føler jeg mig som et fornyet menneske.

Jeg har altid haft svært ved at have et styrket ego til trods for, at jeg godt var klar over, at jeg bestrider poster og administrerer opgaver, som det ikke er givet, at alle kan udføre i samme grad.

Men gennem gentagne lytninger af denne hypnose, har jeg stille og roligt fået opbygget min motivation men i lige så høj grad og måske for mig mere væsentligt mit selvværd, så det nu matcher min selvtillid.

Jeg er blevet bedre til at tale mig selv op i stedet for at tale mig selv ned hele tiden, og det her er bestemt noget, jeg har tænkt mig skal være en del af mit ugentlige ritual i min hverdag, hvis det fortsætter med at have denne indflydelse.

Da dette er et af det sværere emner at arbejde med, kan jeg kun forestille mig, at Annes andre tilbud også fungere fuldt ud, og derfor får hun mine varmeste anbefalinger.

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ – fem stjerner på Google)

Janni

Lydfilen “Slip spændinger i kroppen”

Afspændingen har virkelig hjulpet på mine spændingshovedpiner

Jeg synes, tanken om hypnose er spændende; at det skulle være muligt at afhjælpe problematikker ved hjælp af sin underbevidsthed. Det lyder vildt! Derfor prøvede jeg hypnosen “Afspænding”.

Jeg har ofte spændingshovedpine, så det var specielt med henblik på afhjælpning af dette.
Hypnosen var afslappende og blid at lytte på, men jeg tænkte da undervejs “er det her virkelig hypnose? Jeg kan jo bare åbne øjnene og stoppe, hvis jeg vil!” Men jeg gav det naturligvis en chance, og har efterfølgende forsøgt at lytte til hypnosen én gang om ugen for at opnå den bedste effekt.

Det har ikke været en vidunder-kur for mig, men jeg kan ærligt sige, at jeg har haft langt færre tilfælde af behandlingskrævende hovedpine siden jeg startede på hypnosen. Og det er bestemt også et resultat, som jeg er meget tilfreds med!

Alt i alt er jeg positiv over hypnosen, og tænker bestemt at jeg vil forsøge at arbejde mere med min underbevidsthed ved hjælp af hypnose i fremtiden.

Elizabeth

Lydfilen “Højdeskræk”

Lydfilen har gjort mig fortrøstningsfuld overfor højder

Jeg har lidt af højdeskræk, siden jeg var barn. Især passage af broer, hvorunder der kører biler, kan gøre mig rædselsslagen.

Jeg har arbejdet lidt med tankefeltterapi i forhold til min højdeskræk, og jeg synes, det har hjulpet noget.

Da jeg fik muligheden for at afprøve Annes lydfil, sprang jeg straks til og har i seks uger hørt den to gange om ugen. Allerede ved første lytning oplevede jeg stor afslapning, og det er sket hver eneste gang.

Jeg har gennemgående haft meget svært ved at holde mig vågen! Er dog altid vågnet igen inden afslutningen.

På nuværende tidspunkt ved jeg ikke med sikkerhed, hvordan lydfilen har påvirket min højdeskræk, men jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til næste gang, jeg møder en “væmmelig” bro, fordi jeg nu har fået nogle værktøjer, jeg kan tage i anvendelse

Casper

Lydfilen “Styrk din motivation og ego”

En hypnose med større effekt

Jeg har prøvet flere forskellige former for hypnose. Denne er CA 10-15 min længere end de andre jeg har prøvet (30-35 min).

Men de ekstra minutter gør at hun virkelig kommer i dybden med hypnose og jeg synes effekten er større.. kan varmt anbefales og priserne synes jeg er helt fine så 5 stjerner herfra. 

P.s det var nemt at modtage dem (lydfilerne)

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ – fem stjerner på Google)

Lene

Lydfilen “PTSD”

Jeg har fået større ro i krop og sind

Jeg har lyttet til sessionen omkring ptsd mange gange efterhånden. Må indrømme at jeg falder i søvn hver gang, jeg lytter til den.

Det at falde i søvn, er  næsten en bedrift i sig selv, da jeg i mange år har har haft svært ved det. Jeg tror det må være omkring samme sted hver gang, for jeg kan simpelthen ikke huske længere end til et punkt når jeg lytter til hendes stemme. Vågner altid igen ligesom den er slut. 

Føler jeg har fået en bedre ro i mit sind og krop, og kan særdeles mærke på min krop, at den ikke er så stresset og anspændt.
Fortsætter med at lytte og håber på at det bliver ved at gøre noget godt.

Monique

Lydfilen “Stop neglebidning”

Hypnosen hjælper mig til at sige stop

Annes online hypnose mod neglebidning har hjulpet mig med at være mere bevidst omkring min dårlige vane.

I løbet af de 45 minutter materialet varer, formår jeg at blive helt afslappet og føle mig tryg nok til at gå ind og arbejde med mig selv, dengang min dårlige vane startede.

Det hjælper mig til at være mere bevidst omkring hvad der sker i mig selv, når jeg begynder at pille i mine negle. Det hjælper mig til selv at tage ansvar for handlingen og for at ændre den og sige stop.

Annes online hypnose er helt sikkert en anbefaling værd, og noget jeg selv vil fortsætte med at lytte til, for at holde mig selv i skak i svære perioder.

Christina

Lydfilen “Angst – specifik eller generel”

Jeg får sluppet angsten

Hvor er jeg glad for lydfilen til angst. Den giver mig ro, og jeg får sluppet angsten. Er så tilfreds 🙏🏻❤️

Den har levet mere op til mine forventninger end ventet. Den får min fulde anbefalingen.

Mia

Lydfilen “Styrk selvværd og selvtillid”

Lydfilen ramte noget i mit sind

Jeg har af forskellige årsager nok det meste af mit liv haft lidt dårligt selvværd.

Siden jeg fik børn, har jeg arbejdet meget med at give dem de bedste forudsætninger for et godt børne- og voksenliv. Jeg har læst bøger og været til foredrag for at få viden om, hvordan jeg kunne arbejde med dette. Jeg har nu tre børn, hvoraf den ældste er begyndt i skole. Selvom han og de andre generelt trives rigtig godt, begynder jeg er kunne se en tendens hos min ældste, til at han er meget selvkritisk og nogle gange virker til at kæmpe lidt med selvværdet.

Jeg blev her bevidst om, at vi kan arbejde noget så meget på at gøre det rigtige for vores børn, men hvis vi ikke arbejder med vores egne ‘kæpheste’, er det rigtig svært ikke at give dem videre i større eller mindre grad. Derfor blev jeg nysgerrig, da jeg hørte om lydfilen for selvtillid og selvværd.
Jeg har ikke tidligere prøvet hypnose eller andet lignende og var måske lidt skeptisk, men besluttede at give det en chance.

Det tog mig lidt tid at ‘overgive mig’, da jeg begyndte at lytte til filen, men måtte til sidst erkende, at Annes ord altså ramte et eller andet rigtigt.

Jeg blev, meget uventet, utrolig rørt første gang, jeg hørte lydfilen. Det ramte nogle steder i mit sind, jeg ikke var helt bevidst om, men på en rigtig rar måde. Den hjalp mig godt i gang og gav mig motivationen til at arbejde videre med både de praktiske og mentale ting i mit liv, jeg ønsker at ændre på.

Nina

Lydfilen “Healing og ny energi”

Jeg oplever nu en lethed i mit liv

Jeg har været så heldig at prøve Annes lydfil ‘Healing og ny energi’ og har brugt den hver aften i et stykke tid nu.

Ofte er jeg faldet i søvn til den og har sovet aldeles fantastisk efterfølgende.

Jeg oplever en generel lethed i mit liv og mere accept af tingenes tilstand (hvilket gør at det, der før synes tungt, stadig godt kan være der, men ikke får lov at fylde så meget).

Jeg elsker også at Anne sagligt og blidt guider ind i hvordan lydfilen bruges.

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ – fem stjerner på Google)

Mie

Lydfilen “Sov godt”

Teknikkerne fra lydfilen har været til stor hjælp

Jeg har været i 3-holds-skift fra jeg var 23 år, og som hjemmefødselsjordemoder på døgnkald de sidste 15 år.

Det har skærpet mit “alert-system” I en grad, der de seneste år gar givet mig søvnproblematikker.

Derfor har jeg ledt efter forskellige værktøjer, for at opnå bedre søvn, og i den forbindelse lyttet til Anna Juul Wallins lydfiler med søvn-hypnose.

Til at begynde med, var det en udfordring for mig, at de helst skulle lyttes uafhængig af indsovningsfase, men da jeg fik fundet en struktur for dette, blev lydfilernes strategier til fine værktøjer, nåde i den primært indsovningsfase, og når jeg vågner, og har svært ved at falde i søvn igen.
Her har teknikken/tænkingen været en stor hjælp.

…optimal dagsøvn efter natarbejde mangler jeg stadig at få knækket koden endeligt på…

Anna’s lydfil er behagelig at lytte til, og kan anbefales til alle med søvnproblematikker, uanset om de skyldes 3-holdsskift, eller andre bagvedliggende årsager.

Bente

Lydfilen “Vandskræk”

Lydfilen har givet mig tryghed ved at gå i vandet

Har fået muligheden for at prøve Anne’s lydfil- med vandskræk.

Må sige det er en kompetent og behagelig oplevelse. At blive guidet helt derned hvor der bare er ro og tryghed – og opnå trygheden ved at skulle i vandet – det er fantastisk

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ – fem stjerner på Google)

Camilla

Lydfilen “Styrk selvværd og selvtillid”

Jeg har fået troen og kærligheden til mig selv tilbage

Efter mange år, hvor jeg har brugt enormt meget energi på at spekulere over, hvad andre tænker om mig, besluttede jeg mig for at prøve lydfilen “styrk selvværd og selvtillid”.

Efter jeg havde hørt filen få gange, begyndte jeg at mærke en dejlig ro og tro på mig selv. Spekulationerne jeg plejede at have efter samværd med venner og bekendte kan jeg nu hurtigt lægge fra mig igen, så tankerne om hvad de andre nu tænker, ikke længere fylder i mit hoved.

Samtidig har lydfilen hjulpet mig til at anerkende og finde ro i de ting jeg endnu ikke mestrer. Jeg ved jeg er på rette vej, og har fået lysten til at arbejde videre med mine udfordringer.

Jeg bruger i øvrigt lydfilen som en del af at gøre noget selvkærligt i en ellers travl hverdag. 30 min i ro uden forstyrrelser. Lydfilen og Annes rolige stemme får mig helt ned i gear, hvorfor jeg synes det er en skøn måde at få en pause, og samtidig styrke mit selvværd og selvtillid.

Gitte

Lydfilen “Vandskræk”

Nu føler jeg ro frem for panik

Jeg har lidt af vandskræk siden den første gang vi var i svømmehallen med skolen.

Jeg fik hovedet under vand og kunne ikke selv komme op igen. Jeg blev virkelig bange og min lærer var ikke til megen hjælp; jeg følte mig ydmyget og udstillet når hun uge efter ugen gjorde mig til grin foran resten af klassen og forlangte at jeg stod stille i et hjørne af bassinet uden at røre mig.

Jeg lærte derfor aldrig at svømme. Jeg bor på en lille ø og har ca. 200 meter fra hvor jeg bor til den skønneste strand. Det er dog noget jeg ikke rigtig har kunnet bruge til noget for jeg har været panisk angst for vandet.

Nu har jeg prøvet filen fra Anne og der er faldet den skønneste ro over mig allerede. Normalt kan jeg ikke engang holde ud at få vand direkte i hovedet når jeg er i brusebad. Det kan jeg nu.

Jeg har også prøvet at være ned ved havnen og stå helt ud på kanten og kigge lige ned på vandet – det kunne jeg slet ikke gøre før uden følelsen af at vandet kom op og omsluttede mig og tog mig med ned. Det virkede så mørkt og magtfuldt.

Nu føler jeg bare, at havet er smukt og blåt at se på. Nu glæder jeg mig til det bliver rigtig sommer så jeg kan komme ud til stranden og prøve at få hovedet helt ned under vandet – det har jeg aldrig prøvet at glæde mig til før. Nu føler jeg ro frem for panik. TAK Anne 🙂

Anders

Lydfilen “Højdeskræk”

Et effektivt værktøj til at håndtere højdeskrækken

Jeg har gennem en længere årrække døjet med højdeskræk. En højdeskræk jeg følte var hæmmende for min hverdag på flere områder.

Jeg har derfor ledt efter værktøjer til at håndtere den højdeskræk. Lydfilen mod højdeskræk giver netop sådan et værktøj.

På intelligent vis tager Anne en i hånden og fører en igennem et scenarie så man kan mærke at man konfronterer frygten lige hvor den er værst og klarer det til ug.

Den praksis man lærer er overførbar til en travl hverdag, men bør anskues lidt som en bankbog. Det man sætter ind på kontoen er det man kan trække ud. Det er således anbefaleligt at høre den igen og igen indtil det sidder på rygraden.

God fornøjelse til jer alle og tak til dig, Anne.

Gitte

Lydfilen “Sorg – kom over dit tab”

Teknikker som hjalp mig igennem den første svære tid

Da jeg i marts måned mistede min mor, begyndte jeg at lytte til Anne’s lydfil sorg.

Anne’s rolige og behagelige stemme og teknikkerne, som lydfilen gav mig, gjorde det lettere at komme i gennem den første svære tid, så den lydfil kan jeg varmt anbefale .

Bagkvinden bag lydfilerne

Anne Juul Wallin

Jordemoder, akupunktør, psykoterapeut og master i hypnose

Min egen personlige rejse mod et bedre liv og have det psykisk godt, startede for mere end 28 år siden, da jeg fik mit første barn.

Mødet med jordemoderfaget blev en øjenåbner for mig. Det job følte jeg mig kaldet til. Man kan vist sige at jordemoderjobbet er blevet min rygrad og min passion, hvorfra alle de andre uddannelser er udsprunget. Måske i virkeligheden i ønsket om at hjælpe andre til at have et godt liv og takle det som livet byder dem. Og i det sammenhæng at have nok redskaber i min værktøjskasse.

Nu bruger jeg alt min kundskab, viden, erfaring (over 20 år) til at hjælpe dig i mål.

Lidt om mig

Opnå et bedre liv nu!

Efter anmeldelserne vil du måske gerne vide mere om hypnose?

Se videoen herunder eller læs teksten ved siden af og bliv klogere på hypnose

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her

Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Har du nogle spørgsmål?

Så skriv til mig her:

12 + 5 =

Du kan også sende en sms 

+45 51920412

Email

lyd@aku-kur.dk

Åbningstider for lyd-kur.dk

Døgnåben

Åbningstider for klinikken Aku-kur

Efter aftale – send en sms, hvis du ønsker en tid.

Du kan læse mere om de forskellige behandlinger, du kan modtage i min klinik på www.aku-kur.dk

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0