Styrk selvværd og selvtillid

kr. 149,00

Ændre de negative tanker du har om dig selv. Lad dit selvværd og selvtillid vokse og øg din livskvalitet dermed. Styrk din tro på dig selv!

Beskrivelse

Styrk dit selvværd og lad din selvtillid vokse

Selvværd er den måde du tænker og føler om dig selv. Jo mere positive følelser og tanker du har om dig selv, des højere er dit selvværd; jo mere negative følelser, des lavere og mere negativt er dit selvværd. Selvværdet påvirker din livskvalitet. Så styrk dit selvværd og din selvtillid gennem hypnose lydfilen.

Hvis du har et højt selvværd føler du dig mere produktiv, dygtig, værdifuld, elsket og lykkelig.

Styrk selvværdet allerede i dag!

Så hvorfor vente? Gør noget godt for dig selv allerede i dag!

Hypnose lydfilen er designet til at hjælpe dig med at slippe fortidens negative tanker om dig selv, opnå ro og en fornyet tro på dig selv og din egen indre styrke. Hermed styrker du dit selvværd. Samtidig bliver du også i stand til at møde enhver udfordring i livet med større selvtillid. Du bliver opmærksom på din egen evne til at overvinde og håndtere enhver situation, du måtte stå i.

Dit selvværd øges og selvtilliden vokser for hver gang…

Du fyldes med egen kærlighed, så dit selværd styrkes og din selvtillid hermed øges.

Derudover bliver du så afslappet og genopfyldt med energi, at du har større overskud til at klare dine udfordringer.

Du vil opleve, at du føler dig opfrisket, mere optimistisk og mere selvsikker og værdifuld, når du har lyttet til denne lydfil – endda allerede efter første gang… Altså dit selvværd og selvtillid øges.

 

OBS: Det anbefales, at du lytter til denne lydfil om dagen flere gange om ugen.

Det skyldes, at lydfilen, som designet ud fra hypnose, skal virke på dit adfærdsprogram i underbevidstheden ligesom alle lydfilerne skal. Når adfærdsprogrammer skal ændres, skal der ofte gentagelse til. Du må gerne lytte til lydfilen mindst 2 gange om ugen – og gerne mere. Effekten forbedres jo flere gange du lytter til lydfilen. Forvent at dit helbred forbedres for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Mia

Lydfilen “Styrk selvværd og selvtillid”

Lydfilen ramte noget i mit sind

Jeg har af forskellige årsager nok det meste af mit liv haft lidt dårligt selvværd. Siden jeg fik børn, har jeg arbejdet meget med at give dem de bedste forudsætninger for et godt børne- og voksenliv. Jeg har læst bøger og været til foredrag for at få viden om, hvordan jeg kunne arbejde med dette. Jeg har nu tre børn, hvoraf den ældste er begyndt i skole. Selvom han og de andre generelt trives rigtig godt, begynder jeg er kunne se en tendens hos min ældste, til at han er meget selvkritisk og nogle gange virker til at kæmpe lidt med selvværdet.

Jeg blev her bevidst om, at vi kan arbejde noget så meget på at gøre det rigtige for vores børn, men hvis vi ikke arbejder med vores egne ‘kæpheste’, er det rigtig svært ikke at give dem videre i større eller mindre grad. Derfor blev jeg nysgerrig, da jeg hørte om lydfilen for selvtillid og selvværd. Jeg har ikke tidligere prøvet hypnose eller andet lignende og var måske lidt skeptisk, men besluttede at give det en chance.

Det tog mig lidt tid at ‘overgive mig’, da jeg begyndte at lytte til filen, men måtte til sidst erkende, at Annes ord altså ramte et eller andet rigtigt. Jeg blev, meget uventet, utrolig rørt første gang, jeg hørte lydfilen. Det ramte nogle steder i mit sind, jeg ikke var helt bevidst om, men på en rigtig rar måde. Den hjalp mig godt i gang og gav mig motivationen til at arbejde videre med både de praktiske og mentale ting i mit liv, jeg ønsker at ændre på.

Camilla

Lydfilen “Styrk selvværd og selvtillid”

Jeg har fået troen og kærligheden til mig selv tilbage

Efter mange år, hvor jeg har brugt enormt meget energi på at spekulere over, hvad andre tænker om mig, besluttede jeg mig for at prøve lydfilen “styrk selvværd og selvtillid”.

Efter jeg havde hørt filen få gange, begyndte jeg at mærke en dejlig ro og tro på mig selv. Spekulationerne jeg plejede at have efter samværd med venner og bekendte kan jeg nu hurtigt lægge fra mig igen, så tankerne om hvad de andre nu tænker, ikke længere fylder i mit hoved.

Samtidig har lydfilen hjulpet mig til at anerkende og finde ro i de ting jeg endnu ikke mestrer. Jeg ved jeg er på rette vej, og har fået lysten til at arbejde videre med mine udfordringer.

Jeg bruger i øvrigt lydfilen som en del af at gøre noget selvkærligt i en ellers travl hverdag. 30 min i ro uden forstyrrelser. Lydfilen og Annes rolige stemme får mig helt ned i gear, hvorfor jeg synes det er en skøn måde at få en pause, og samtidig styrke mit selvværd og selvtillid.

Aase

Lydfilen “Styrk selvværd og selvtillid”

Nyt og anderledes

Jeg har de sidste 3 vintre kæmpet med mangel på energi i et omfang, jeg ikke tidligere har oplevet. D3 vitamin og andre kosttilskud har ikke for alvor rykket og sundere livsstil – forsøg på – har ikke holdt længe nok, til at have en effekt.

Da jeg hørte om Lyd-kur og fandt en fil til styrkelse af selvværd og selvtillid, besluttede jeg at give det en chance. Den retning var helt ny for mig og da jeg  tidligere har haft glæde af online hypnose til at falde i søvn på under stressende perioder i mit liv, blev jeg virkelig interesseret.

Sagt på godt nordjysk har det ikke været en trals oplevelse at lytte til lydfilen. Tværtimod har jeg nu overskud til at gøre ting, som jeg bare gerne vil beskæftige mig med og ikke kun ting så skal gøres. Det er ikke så ringe endda (oversat til rigsdansk betyder det skønt). Min selvtillid og mit selvværd er vokset og jeg føler mig stærk

Lydfil designet til at være effektive og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0