Vandskræk

kr. 149,00

Vandskræk kan være så hæmmende og begrænsende. Det kan være svært at nyde sol og varme frit, når du ikke kan gå i vandet. Lydfilen hjælper dig med det. Giver ro og fredfyldthed.

Beskrivelse

Lider du af vandskræk?

Hvis du er en af dem som lider af vandskræk, så ved du hvor svært det kan være. Skrækken begrænser dig i at leve det liv, du virkelig ønsker. I at kunne bade med andre i havet eller svømmehallen, at kunne nyde sommer, sol og varme, som de fleste kan…

 

Lydfilen til vandskræk hjælper dig videre

Men du behøver ikke lade dig begrænse mere!

Lydfilen er hjælp til selvhjælp. Både for dig som tænker, at du lige mangler lidt hjælp til at komme videre og til dig, som tænker, at der er lang vej. Lydfilen er et godt redskab og noget du selv kan gøre, når det passer dig!

Lydfilen er designet til at give dig ro og tryghed, så du kan bearbejde din skræk, frygt eller uro. Din følelse af fredfyldthed øges. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du nemmere kan bevare roen, slippe frygten, samt finde balance og harmonien.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed andre muligheder for at opnå det liv, du ønsker. Du vil måske endda opleve, at du begynder at nyde at bade i vandet. Måske allerede fra første gang du hører lydfilen….

Desuden bliver du meget mere bevidst om din egen indre styrke og får større tiltro til din egen evne til at berolige dig selv.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din ro og balance øges for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Gitte

Lydfilen “Vandskræk”

Nu føler jeg ro frem for panik

Jeg har lidt af vandskræk siden den første gang vi var i svømmehallen med skolen.

Jeg fik hovedet under vand og kunne ikke selv komme op igen. Jeg blev virkelig bange og min lærer var ikke til megen hjælp; jeg følte mig ydmyget og udstillet når hun uge efter ugen gjorde mig til grin foran resten af klassen og forlangte at jeg stod stille i et hjørne af bassinet uden at røre mig.

Jeg lærte derfor aldrig at svømme. Jeg bor på en lille ø og har ca. 200 meter fra hvor jeg bor til den skønneste strand. Det er dog noget jeg ikke rigtig har kunnet bruge til noget for jeg har været panisk angst for vandet.

Nu har jeg prøvet filen fra Anne og der er faldet den skønneste ro over mig allerede. Normalt kan jeg ikke engang holde ud at få vand direkte i hovedet når jeg er i brusebad. Det kan jeg nu.

Jeg har også prøvet at være ned ved havnen og stå helt ud på kanten og kigge lige ned på vandet – det kunne jeg slet ikke gøre før uden følelsen af at vandet kom op og omsluttede mig og tog mig med ned. Det virkede så mørkt og magtfuldt.

Nu føler jeg bare, at havet er smukt og blåt at se på. Nu glæder jeg mig til det bliver rigtig sommer så jeg kan komme ud til stranden og prøve at få hovedet helt ned under vandet – det har jeg aldrig prøvet at glæde mig til før. Nu føler jeg ro frem for panik. TAK Anne 🙂

Bente

Lydfilen “Vandskræk”

Lydfilen har givet mig tryghed ved at gå i vandet

Har fået muligheden for at prøve Anne’s lydfil- med vandskræk.

Må sige det er en kompetent og behagelig oplevelse. At blive guidet helt derned hvor der bare er ro og tryghed – og opnå trygheden ved at skulle i vandet – det er fantastisk

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ – fem stjerner på Google)

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0