Giv slip og fød!

kr. 149,00

Lydfilen til dig som er nået til terminen og gerne vil gå i gang med at føde af dig selv naturligt. Hjælper dig til at gå i gang på den blideste måde.

Beskrivelse

Er du nået indenfor de 3 uger før termins datoen nu? Tillykke du er ved vejs ende…

Måske er du ved at blive utålmodig og ser frem mod at få født?

Noget af det vigtigst når du er nået til terminen, og gerne vil føde, er at give slip… Det ofte noget mentalt der blokerer, så derfor er hypnose lydfilen Giv slip og fød! en rigtig effektiv hjælp til at komme i gang med at føde.

Give slip på…

  • dine egen og andres utålmodighed
  • hvornår du mon føder
  • bekymringer for hvordan det kommer til at gå
  • om du skal sættes i gang medicinsk
  • om det kommer til at gå som sidst (hvis det var en mindre god oplevelse) eller som nogle af de historier, du har hørt om andres fødsler
  • om du kan kontrollere det hele
  • uro, stress, frygt eller andre negative følelser, som holder dig tilbage
  • at holde på din baby, som du har gjort så flot i 9 måneder

Nemmere sagt end gjort at give slip og føde

Det er måske nemmere sagt end gjort, for mange af disse punkter er noget som er styret af underbevidstheden. Derfor har jeg lavet denne lydfil, som kan hjælpe dig med at give slip og føde… Som en sidegevinst booster du også dit oxytocin niveau ved at lytte til lydfilen. Hvilken øger chancer for den gode fødsel du og din baby fortjener…

Jeg anbefaler og understreger, at det er vigtigt, at du først lytter til denne lydfil, når du er nået til terminen (altså fra fulde 37.uge) og din krop er fysisk klar til at give slip.

Det skyldes, at du får større succes med at komme i gang med at føde, når din krop er klar til det, og ikke når du selv synes eller ikke orker mere. Der er større sandsynlighed for at din krop er klar, når du er nået til terminsperioden end før. Endvidere bør du af hensyn til din baby være tålmodig og vente til terminsperioden, før du gør noget aktivt for at få fødslen i gang.

Når det er sagt, så er lydfilen nok den mildeste og blideste form for indgriben i din graviditet, og derfor vil nogle skulle lytte til den flere gange før, der sker noget. Derfor må du gerne lytte til denne hypnose lydfil, så ofte du orker, når du først er nået til 3 uger før terminen.

Forbered dig med lydfilen, nemt og bekvemt hjemme på din sofa, når det passer dig! Undgå at gå over tid bare ved at lytte…

Du skal ikke undre dig over, at du ind i mellem måske vil opleve, at du falder lidt i søvn, mens du lytter. Din underbevidsthed hører det hele alligevel.

LYT – GIV SLIP – FØD!

God fødsel ❤️

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere nede på siden…

 

Susanne

Lydfilen “Giv slip og fød!”

Jeg nåede at lytte til lydfilen “Giv slip og fød!” en gang, så fødte jeg…

Jeg har gennem min graviditet været hårdt plaget af både kvalme og svær bækkenløsning de sidste 3 måneder af min graviditet.
Jeg var derfor godt spændt op i kroppen pga af de daglige smerter jeg oplevede, og kunne næsten ikke overskue at skulle føde…

Jeg trængte derfor virkelig at få spændt af i kroppen, så jeg kunne “give slip” og være klar til at gå i fødslen.
Jeg nåede at lytte til hypnose lydfilen (Giv slip og fød!) en enkel gang. Jeg blev så afslappet at jeg faldt i søvn, og jeg kunne virkelig mærke hvordan min krop slap alle spændinger.
4 timer efter kom de første veer:) og på få timer var vores datter født.
Jeg kan varmt anbefale denne form for afspænding! Nød hvert et minut af Anne’s beroligende stemme.

Josephine

Lydfilen “Giv slip og fød!”

Lydfilen hjalp mig til at bevare roen og kontrollen

Jeg har egentlig aldrig rigtig troet på hypnose, eller, i hvert fald aldrig været åben over for det. “Virker det overhovedet” har jeg altid tænkt, når nu jeg ikke troede på det.

Jeg har været til modningsakupunktur hos Anne (i hendes klinik) og i den forbindelse fik jeg også fat i lydfilen “Giv slip og fød”. Jeg gav det selvfølgelig et skud – det betød nemlig meget for mig, at min fødsel ville gå igang af sig selv, så alt var velkomment.

Annes hypnose-lydfil “Giv slip og fød” har i den grad overbevist mig om, at hypnose virker. Jeg lyttede til lydfilen hver dag i en uges tid, sommetider flere gange dagligt. Jeg fandt en ro, helt ind til kernen i min krop, hvor jeg sjældent ellers har været. Jeg blev så afslappet, at min bevidsthed ikke lyttede og var tilstede, men min underbevidsthed tog over.

Jeg fik langt flere plukkeveer i perioden op til min fødsel. Jeg fødte tre dage efter termin, og startede ved, at vandet gik om eftermiddagen. Hele min fødsel varede kun 9 timer fra start til slut. Jeg fødte helt naturligt, uden nogen form for smertestillende hjælpemidler og havde fuld kontrol over min vejrtrækning – noget jeg er sikker på, at lydfilen har hjulpet mig med. Og så har Anne bare en utrolig behagelig fortællerstemme.

Sandra

Lydfilen “Giv slip og fød!”

Den hjalp min krop til at slappe godt af og gå i fødsel af mig selv

Lydfilen kan varmt anbefales. Jeg havde lyttet til den i over noget tid op til termin  og det hjalp min krop at slappe godt af.

Jeg er normalt typen som er ret anspændt i kroppen bestemt i mave/underlivs regionen. Jeg kunne allerede mærke efter at havde lyttet 2 -3 gange til lydfilen var jeg mere afslappet.

Jeg gik 9 dage over tid, men blev ved med at lytte til lydfilen, og nåede at gå i fødsel af mig selv, med uden nogle former for igang sættelse.

Helena

Lydfilen “Giv slip og fød”

Lydfilen var spot on for mig

Jeg var gået over termin og ønskede virkelig at min fødsel ville gå i gang af sig selv, så jeg ikke skulle sættes igang.

Jeg var til akupunktur hos Anne, som anbefalede mig at lytte til lydfilen “Giv slip og fød”.

Lydfilen gjorde mig virkelig afslappet og satte virkelig fokus på netop at give slip. Et sted i “meditationen” siger Anne noget om at man måske ubevidst holder på barnet, fordi man har været nervøs for at føde for tidligt… Det var spot on hos mig.

Min fødsel endte dog alligevel med en igangsættelse, men der brugte jeg også lydfilen, da jeg havde brug for lige at få ro på den værste nervøsitet. Det var rart at have en rolig stemme i ørene, der fik mig til at slappe af og mærke mig selv. Så jeg fik en god fødsel trods alt.

Lydfil designet til at være effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0