Din spirituelle fødsel

kr. 149,00

En forberedende lydfil, som lader dig svæve til en særlig have, hvor fødslen får plads til at være intuitiv og følsom. Styrker dig i troen på at du kan.

Beskrivelse

Din spirituelle fødsel

Lydfilen Spirituelle fødsel styrker dig og troen dine indre fødekræfter, så du kan opnå en fødsel, hvor du er rolig og i kontakt med dig selv og din baby. Lydfilen er designet til at være din mentale fødselsforberedelse. Dine tanker om smerte bliver omprogrammeret, så du kan opleve ve-arbejdet som en behagelig oplevelse. Du kan forblive i en svævende, drømmende tilstand hele vejen igennem fødslen på spirituelle niveau.

 

Du opnår gennem Spirituelle fødsel

Positive tanker om fødslen

Du får positive tanker om fødslen, øget din selvtillid og du får det åndelige med. Som bonus så øger din opnåede ro, åndelige styrke og afslappethed dine chancer for en naturlig fødsel uden indgreb og komplikationer.

 

Spirituelle fødsel giver dig

Ved at lytte ofte i tiden før fødslen, opnår du, at du har endnu nemmere ved komme ned i den afslappet tilstand og holde dig afslappet til fødslen. Så øger du dine chancer for at få en behagelig, blid og rolig fødsel – hvor du kan bruge dine indre fødekræfter optimalt. Du kan hermed opnå den meget mere spirituelle fødsel.

 

Anvendelse af Spirituelle fødsel

Hvornår bør du lytte?

Din underbevidsthed som styrer alle ubevidste impulser, som veer og smerteopfattelsen har brug for træning, så omprogrammeringen kan træde i kraft.

Jeg anbefaler, at du lytter til lydfilen mindst 2 gange om ugen – gerne mere. Faktisk er det sådan, at jo mere du lytter, jo større effekt får du til fødslen. Så hvis du vil ud af den gense opfattelse af hvordan en fødsel er og over til det du ønsker, som din spirituelle fødsel, kan du starte når som helst efter 28. uge. Jo senere du kommer i gang, jo oftere bør du lytte.

Måske du falder i søvn?

Du skal ikke undre dig over, at du ind i mellem måske vil opleve, at du falder lidt i søvn, mens du lytter. Din underbevidsthed hører det hele alligevel.

Forbered dig med lydfilen Spirituelle fødsel, nemt og bekvemt hjemme på din sofa, når det passer dig!

Nyd din afslapning i fokuseret tilstand på vej mod din magiske spirituelle fødsel ❤️

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere nede på siden…

Lærke

Hele gradivitets-, fødsel- og barselspakken

Jeg havde en drømmefødsel

Jeg købte hele pakken til omkring 700 kr. 2 måneder inden min terminsdato. Jeg havde frem til termin hørt alle lydfilerne – faktisk flere gange. Jeg havde den drømmefødsel.

Jeg havde termin d. 1. maj og nåede til latensfasen d. 6. maj, hvor veerne gik i sig selv efter 4 timers tid. Dagen efter kl. 6.30 startede de så igen og jeg tænkte; det kommer jo bare til at gå i sig selv igen- men nej. Veerne blev mere og mere intense og kl. 16.30 var jeg indlagt på fødegangen, hvor jeg fra 3-4 cm åben, åbnede mig til det dobbelte på under 50 min.
Det må have været efter 3 timer at jeg havde åbnet mig 9 cm og Willads lå på mit bryst kl. 20.30 helt perfekt.

Igennem fødslen var jeg 100% tilstede og både Jens og jordemoderen på stuen kunne manipulere mig til at gøre det de sagde – de trak vejret med mig og jeg gjorde det samme som dem. Jeg lå igennem fødslen og kiggede ud på et stykke af himlen som var blå og solen skinnede (det samme som det punkt man fokuserer på i de forbedrende fødselslydfilers opstart).

Jeg er ikke i tvivl om, at det har været lydfilen som jeg har hørt og fordybet mig i hver dag i 2 måneder, som har gjort min fødsel så behagelig. Kun lattergas fik jeg brugt som smertelindring.

Lydfil designet til at være effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0