En bedre søvn – gravid

kr. 149,00

Vågn op efter en god nats søvn. Nat efter nat. Giver ro og afslapning, og sindet finder fred. Du vågner udhvilet og med ny energi.

Beskrivelse

Få en bedre søvn som gravid

Bedre søvn gravid – hypnose lydfilen er designet til at hjælpe dig, som er gravid, med at blive så afslappet, så du kan falde i søvn, når du går i seng for natten. Samtidig bliver du så rolig og tryg, at du kan give slip og glide i søvnen i sikker forvisning om, at din underbevidsthed nok skal passe på dig og din baby. Endvidere bliver din babys bevægelser en del af det som får dig dybere ind i søvnen.

Brug af lydfilen “Bedre søvn gravid”

OBS: Det anbefales, at du kun lytter til denne lydfil om dagen – gerne flere timer før du skal sove.

Det skyldes, at lydfilen, som designet ud fra hypnose og skal virke på søvnen, skal påvirke dit adfærdsprogram i underbevidstheden ligesom alle lydfilerne skal. Hvis du lægger dig med lydfilen for at sove til natten, risikere du, at du “lærer” din underbevidsthed, at alle lydfiler bare betyder søvn og så kan det være svære at lære den noget andet, fx at fødslen vil være en behagelig og afslappet oplevelse og lignende.

Derudover kan det blive svært på lang sigt at falde i søvn uden hypnosen.

Jo flere gange jo bedre

Du må gerne lytte til lydfilen  Bedre søvn gravid mindst 2 gange om ugen – og gerne mere. Effekten forbedres jo flere gange du lytter til lydfilen. Forvent at din søvn forbedres for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Lotus

Lydfilen “En bedre søvn”

YES! Jeg har knækket koden…

…til at få en god søvn igen. Har brugt lydfilen “En bedre søvn” et par gange om ugen, og blev opmærksom på det at være i alarmberedskab. Og så var det som om noget sagde klik inden i mig, og jeg fik hevet mig ud af mit alarmberedskab. Kombineret med lydfilen som støtter mig i det.
Så nu kan jeg sove helt igennem, og når jeg få gange vågner for at skulle op og tisse eller andet, så kan jeg hurtigt falde i søvn igen. Det var nemlig mit problem før…at jeg ikke kunne falde i søvn igen, men var lysvågen og lå og tænkte og stressede.

Lydfil designet til at være effektive som bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0