Stress af og tjek ind med baby

kr. 149,00

Stress af som gravid – lydfil som hjælper dig til at komme ned i gear og øge tilknytningen til din baby. Giver ro og fredfyldthed.

Beskrivelse

Stress af gravid – hypnose lydfilen hjælper dig med at stresse af i graviditeten

Lydfilen er designet til at give dig ro og afslapning, så du kan komme ned i gear. Din følelse af fredfyldthed øges.

Du opnår gennem brug af lydfilen, at du nemmere kan bevare roen, samt finde balance og harmonien. Hermed kan du slippe for den stress, som nemt kan opstå, når du er gravid og skal passe job, parforhold og din baby inde i maven. Eller du kan slippe af med stressen, hvis du allerede har den inde på livet. Virkelig effektivt til stress i graviditet i alle former.

 

Stress af som gravid med nye strategier

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed andre muligheder, for at opnå en nydelsesfuld graviditet fyldt med velvære. Desuden bliver du meget mere bevidst om din og din babys unikke forbindelse og tilknytningen øges allerede i graviditeten. Endvidere bliver du meget mere bevidst om dine indre ressourcer. Din robusthed øges, så du undlader at lade stress påvirke dig. Stress af som gravid nemt!

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din ro og balance øges for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Kristine

Lydfilen “Stress af og tjek ind med din baby”

Nærvær til mig selv og min baby (og fornyet tro på mig selv)

Det har været så skønt og befriende en oplevelse at lytte til lydfilen.
Den bringer virkelig noget nærvær til en selv og den lille baby i maven.
Den gør at jeg husker at prioritere mig selv og virkelig får tjekket ind med mig selv og finder noget ro.

Lydfil designet til at være effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0