Succes med amning

kr. 149,00

Bliv klar til moderskabet og gå i gang med at forberede dig til en afslappet, rolig og vellykket amning. Du får troen på, at du kan.

Beskrivelse

Succes med amning

Få den ro og tro på at du kan, som gør at du lykkes med amningen, og op succes med amningen. Lad nydelsen fylde og mælken fylde frit, så opstarten bliver nemmere. Hypnose lydfilen Succes med amning styrker dig i troen på, at du kan og hjælper dig til at slappe af og få den ro, der skal til for at få en god amning op at køre. Forbered dig til en vellykket amning med lydfilen, nemt og bekvemt hjemme på din sofa, når det passer dig!

Ammesucces = vellykket amning

Er du klar til at gå i gang med at forberede dig til en afslappet, rolig og vellykket amning og få ammesucces?

Jeg anbefaler, at du lytte til denne lydfil, så ofte du kan og gerne mindst 2 gange om ugen. Faktisk er det sådan, at jo mere du lytter, jo større effekt får du af lydfilen. Forvent at det bliver bedre og bedre jo mere du lytter til lydfilen. Du kan sagtens lytte til den flere gange om dagen.

Du skal ikke undre dig over, at du ind i mellem måske vil opleve, at du falder lidt i søvn, mens du lytter. Din underbevidsthed hører det hele alligevel.

Lyt før du har født for at opnå endnu større succes med amning

Hvis du vælger at lytte til amme-lydfilen, før du har født, som forberedelse til en vellykket amning, kan du høre lydfilen på højtaler ud i rummet, så din baby kan høre med undervejs. Det giver dig mulighed for at bruge ammesucces lydfilen til at berolige din baby med efter fødslen, ved at spille den på højtalerne. Det skyldes at babyen genkender denne lydfil fra inde i maven og derfor slapper af. Altså et ekstra lille fif, til at få et roligt barn og dermed få den ammesucces, du ønsker.

Du kan også opnå succes med amning, hvis du først starter efter du har født

Hvis du først starter med at lytte til lydfilen efter du har født, anbefaler jeg, at du bruger den på et tidspunkt, hvor din baby har fået bryst og er blevet mere rolig. Det vil være næsten umuligt at slappe nok af og få noget ud af ammesucces lydfilen, hvis din baby er dybt ulykkelig og sulten. Du kan sagtens starte med at lytte til lydfilen, før den almindelige mælk er løbet til og på et hvilket som helst tidspunkt derefter. Alt du behøver at gøre for at opnå ammesucces er at lytte.

Du finder det rigtige tidpunkt til at lytte dig til ammesucces

Efterhånden som du har lyttet flere gange til lydfilen, finder du det tidpunkt som passer dig bedst at lytte til den. Måske er midt i mellem hvert måltid i starten eller lige efter hvert måltid, og senere bliver det måske en gang om dagen eller en gang om ugen. Du gør det som passer dig bedst! Nogle bruger også lydfilen Succes med amning, når de laver noget ensformigt arbejde, hvor de ikke skal tænke, som at lægge vasketøj sammen, vugge barnet i armene, skrælle kartofler mm..

Nyd din afslapping i fokuseret tilstand på vej mod en vellykket amning ❤️

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere nede på siden.

Mie

Lydfilerne “Succes med amning” & “Stå stærkt som mor”

Bedste barselsgave ever!!!

Jeg fik de disse to lydfiler i barselsgave. Det var den bedste gave ever!

Jeg fik dem før, jeg havde født og lyttede til dem på skift op til fødslen. De gav mig bare en kæmpe ro og en tro på, at det nok skulle gå.

Efterfølgende lyttede jeg til “Succes med amning” rigtig meget i starten. Den gjorde det hele lettere og gav en en dejlig afslapning, som virkelig stressede mig af, så mælken kunne fylde frit. Jeg oplevede også som de fleste at få lidt ømme brystvorter, men det var til at håndtere.

Lydfilen “Stå stærkt som mor” har efter fødslen også hjulpet mig. Jeg har fra starten af – nok fordi jeg havde lyttet til den i graviditeten, haft en stor følelse af ro og en tro på mine egne beslutninger. Hvis jeg har kunne mærke at nogle velmenende indblanding blev for meget lyttede jeg bare til lydfilen efterfølgende og fandt mit fodfæste igen.

Jeg kan varmt anbefale disse to lydfiler til både første gang og flere gangs mødre.

Lydfil designet til at være effektiv som bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0