Fertilitet

DKK 149,00

En lydfil som hjælper dig til at blive gravid. Du kommer ned i gear og øger dine chancer for at det lykkes.

Beskrivelse

Lydfilen er designet til at give dig ro og afslapning, så du kan komme ned i gear. hermed øges dine chancer for en positiv graviditetstest væsentligt. Du opnår gennem brug af lydfilen, at din tro på at det nok skal lykkes øges. Du får nemmere ved bevare roen, samt finde balance og harmonien. Din følelse af fredfyldthed øges.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed mulighed for at få dine hormoner og andre fysiske funktioner i balance og dermed øges dine muligheder for at opnå en graviditet.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at dine chancer for graviditet øges for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Caroline

Lydfilen “Fertilitet”

Lydfilen hjælper med mig at holde fokus

Jeg har lyttet til Fertilitet et par gange. Liggende i min seng, eller under bruseren eller mens jeg har gjort rent.

Anne fortæller på en meget billedlig og energisk måde, og jeg følte, at det var nemt at slå hovedet fra og give mig hen til Annes guidning.

Jeg lider meget af tankemylder, men hendes stemme hjalp mig med at holde fokus.

Jeg vil helt klart lytte noget mere til hypnosen, for på den ene side giver den mig en pause fra al den her stress, jeg føler, i processen mod graviditet, men på den anden side giver den også noget mere fokus på det jeg ønsker – en baby

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0