Fertilitet

kr. 149,00

En lydfil som hjælper dig til at blive gravid. Du kommer ned i gear og øger dine chancer for at det lykkes.

Beskrivelse

Fertilitet bedres gennem ro og harmoni

Det er et kendt fænomen, at hvis man har svært ved at blive gravid, skal man tage på en meget lang ferie, så man kommer helt ned i gear og finder ro.

Hypnose lydfilen Fertilitet er designet til at give dig netop den ro og afslapning, så du kan komme ned i gear. Hermed øges dine chancer for en positiv graviditetstest væsentligt uden du behøver at tage på den meget lange ferie.

Du opnår gennem brug af lydfilen, at din tro på, at det nok skal lykkes, øges. Du får nemmere ved bevare roen, samt finde balance og harmonien. Din følelse af fredfyldthed øges.

Opnå balance og bedre fertilitet

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed mulighed for at få dine hormoner og andre fysiske funktioner i balance og dermed øges dine muligheder for at opnå en graviditet.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at dine chancer for graviditet øges for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Caroline

Lydfilen “Fertilitet”

Lydfilen hjælper med mig at holde fokus

Jeg har lyttet til Fertilitet et par gange. Liggende i min seng, eller under bruseren eller mens jeg har gjort rent.

Anne fortæller på en meget billedlig og energisk måde, og jeg følte, at det var nemt at slå hovedet fra og give mig hen til Annes guidning.

Jeg lider meget af tankemylder, men hendes stemme hjalp mig med at holde fokus.

Jeg vil helt klart lytte noget mere til hypnosen, for på den ene side giver den mig en pause fra al den her stress, jeg føler, i processen mod graviditet, men på den anden side giver den også noget mere fokus på det jeg ønsker – en baby

Lydfil designet til at være effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0