Om mig

Anne Juul Wallin

Jordemoder, akupunktør, psykoterapeut, master i hypnose.

Om, Anne Juul Wallin

Du fortjener også at få et bedre liv.

Du fortjener at have det godt. Og du kan gøre noget nu! Nemt og bekvemt. Sæt dig i din ynglings stol og lyt dig til det liv du længes efter…

Jeg bruger alt min viden, kundskab og erfaring til at lave effektive lydfiler, der hjælper dig i mål. Og hvem er jeg så?

Min personlig bagggrund

Jeg bor i et 60’er rækkehus med min mand. Jeg har 2 voksne børn, en datter og en søn, som begge er flyttet hjemmefra.

Jeg elsker mit dyrebare liv, frihed, se film og serier, lave ting med min mand og børn, dele oplevelser med mine venner, rejse, male malerier og drikke champagne – når lejligheden byder sig…

Og jeg er dybt taknemmelig for, at jeg fandt en vej til et bedre liv selv.

Min uddannelsesmæssige baggrund

Min egen personlige rejse mod et bedre liv og have det psykisk godt, startede for mere end 30 år siden, da jeg fik mit første barn.

Mødet med jordemoderfaget blev en øjenåbner for mig. Det job følte jeg mig kaldet til. Derfra udsprang ønsket for at have flere redskaber i min værktøjkasse til hjælpe andre til at have et godt liv og takle det som livet byder dem.

Min baggrund er derfor bred og velunderbygget i kraft af alle mine uddannelser;

  • Autoriseret Jordemoder, 2001
  • RAB-godkendt Akupunktør, 2008
  • Hypnotisør & hypnoterapeut, 2010
  • Master i hypnose, 2013
  • NLP terapeut practitioner, 2013
  • NLP master practitioner, 2013
  • Autoriseret Psykoterapeut fra Dansk NLP Institut, 2017 (uddannelsen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening)
  • NLP supervisor, 2017
  • Endvidere er jeg uddannet i kollegial supervision.

Ved siden af min praksis (jeg er selvstændig i egen klinik) har jeg tidligere været tilknyttet som frivillig rådgiver i Psykiatrifonden.

Jeg fornyer endvidere løbende min viden inden for mine fag, og holder mig fagligt opdateret gennem kurser og faglitteratur.

Min tilgang og filosofi

Min erfaring har jeg givet et grundigt indblik i, hvordan forskellig problematikker behandles mest effektivt. Jeg har efterhånden en stor erfaringen med at finde lige den behandling, som hjælper. Så med udgangspunkt i hypnosen, psykoterapien og NLP har jeg designet nogle lydfiler, som hjælper dig sikkert i mål. Hvis du er usikker på, hvad NLP er, så er det meget kort fortalt, en måde at bruge sproget på, så du opnår størst mulig effekt og indsigt i din problematik.

Jeg er gennem i mit lange virke blevet opmærksom på, hvor vigtig den mentale del er for vores fysiske og psykiske velbefindende. Hvis du ønsker at opnå en forandring til det bedre, er det derfor vigtigt at arbejde med din underbevidsthed.

Og hvorfor det? Kan du ikke bare beslutte dig for at lave den ændring, der skal til og så gøre det?

Det har du sikkert prøvet tusindevis af gange uden held. Hvis det bliver til en kamp mellem dit bevidste sind og din underbevidsthed, så vinder underbevidstheden altid. Dit underbevidste sind styrer nemlige de automatiske programmer, som du ikke behøver at tænke over, såsom vaner, trække vejret, hjerteslag, kæmp/flygt-mekanismen og meget mere…

Når du ønsker at opnå en forandring i dit liv, hvad enten det er at slippe af med en vane, overvinde en frygt eller angst, sove bedre, mere ro og velvære, så er du nød til at få underbevidstheden med på ændringen, så har du en langt større chance for at opnå, det du længes efter.

Derfor kan du nu gøre noget selv. Du kan starte allerede i dag. Download den lydfil, som passer til det du vil opnå og du er i gang og på vej…

Er du blevet nysgerrig på lydfilerne?

Du ønsker noget som er effektivt… Og det er det!

Du ønsker bare et bedre liv – noget der kan gøre en forskel… Disse lydfiler har allerede gjort en forskel for rigtig mange. Skal du også være en af dem, som får et bedre liv?

Ønsker du også en bedre graviditet og fødsel?

Du fortjener at have en graviditet fyldt med velvære.

Og du ønsker at gøre noget godt for din baby og dig selv… Det kan du nu, lydfilerne hjælper dig til opnå, det du vil. Skal du også være en af dem, som får en bedre graviditet og fødsel?

Hvis du vil vide mere om mig?

Så se videoen her…

Lidt om mig

Opnå det liv du længes efter nu!

Har du nogle spørgsmål?

Så skriv til mig her:

11 + 11 =

Du kan også sende en sms 

+45 51920412

Email

lyd@aku-kur.dk

Åbningstider for lyd-kur.dk

Døgnåben

Åbningstider for klinikken Aku-kur

Efter aftale – send en sms, hvis du ønsker en tid.

Du kan læse mere om de forskellige behandlinger, du kan modtage i min klinik på www.aku-kur.dk

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0