Sov godt

kr. 149,00

Vågn op efter en god nats søvn. Nat efter nat. Giver ro og afslapning, og sindet finder fred. Du vågner udhvilet og med ny energi.

Varenummer (SKU): 202116 Kategori: Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Sov godt

Hypnose lydfilen er designet til at hjælpe dig med at blive så afslappet, så du kan falde i søvn, når du går i seng for natten. Din underbevidsthed omprogrammeres til at give slip på bekymringer og tankemylder, når du skal sove. Samtidig bliver du så rolig og tryg, at du kan give slip og glide i søvnen i sikker forvisning om, at din underbevidsthed nok skal passe på dig. Og sove godt hele natten. Selv hvis du lige skulle vågne op, vil du nemt og ubesværet glide tilbage i søvnen.

Lydfilen “Sov godt” giver en bedre søvn

Din underbevidsthed programmeres til kun at vække dig, hvis der er noget der kræver din opmærksomhed. Alt andet får dig bare dybere ned og ind i søvnen. Du opnår en meget bedre søvn.

Du vil opleve, at du vågner opfrisket, udhvilet og med ny energi, når du har lyttet til denne lydfil – måske allerede efter første gang…

OBS: Det anbefales, at du lytter til denne lydfil om dagen – gerne flere timer før du skal sove.

Det skyldes, at lydfilen, som designet ud fra hypnose og skal virke på søvnen, skal påvirke dit adfærdsprogram i underbevidstheden ligesom alle lydfilerne skal. Hvis du lægger dig med lydfilen for at sove til natten, risikere du, at du “lærer” din underbevidsthed, at alle lydfiler bare betyder søvn og så kan det være svære at lære den noget andet, fx at opnå healing eller afstresning gennem lydfilerne.

Derudover kan det blive svært på sigt at falde i søvn uden lydfilen.

Du må gerne lytte til lydfilen mindst 2 gange om ugen – og gerne mere. Effekten forbedres jo flere gange du lytter til lydfilen. Forvent at din søvn forbedres for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Annette

Lydfilen “Sov godt”

Jeg har fået en mærkbart forbedret søvn

Jeg er begejstret over virkningen af din lydfil ! De sidste 6 nætter har jeg sovet som jeg gjorde før jeg gik i overgangsalderen – vel at mærke uden brug baldrian tabl og uden bodyscanning inden jeg lægger mig til at sove.   

Jeg har nu brugt lydfilen Sov Godt gennem en uge, hvor jeg næsten dagligt har lyttet den igennem.

Jeg har haft svært ved at sove en fuld nats søvn on-off gennem flere år og har mistænkt at dette skyldtes de hormonelle forandringer som overgangsalderen medfører.

Ofte er jeg vågnet midt på natten og har haft svært ved at falde i en ordentlig søvn bagefter. Andre gange har jeg ligget vågen i timer før jeg er faldet i søvn.
Det har det betydet at jeg ofte er stået op om morgenen, uudhvilet med en snigende hovedpine.
Det er naturligvis gået ud over koncentration og overskud.

Efter at have lyttet til Sov Godt har jeg fået mærkbar forbedret nattesøvn.
Det betyder jeg falder hurtigt i søvn, vågner mindre og når jeg gør, falder jeg hurtigt i søvn igen bagefter. Jeg føler mig rolig i kroppen, når jeg lægger mig til at sove. Mit sind er også mindre aktivt.

De gange jeg stadig er oppe om natten, bruger jeg tricket fra Annes lydfil når jeg er tilbage i sengen: at mærke afspændtheden flyde ud i kroppen fra mine øjenlåg, og kort efter er jeg faldet i søvn igen.

Min krop og mit sind slapper hurtigere og hurtigere af, når jeg starter Sov Godt, som nu føles velkendt og tryg at lytte til.
Flere gange har jeg lyttet til den, når jeg trængte til en pause fra tanker og travlhed.

Jeg kan varmt anbefale at prøve den af !

Eva

Lydfilen “Sov godt” og lydfilen “Stress af”

Min søvn er blevet bedre og min stress mindre og mindre…

I efteråret blev jeg ramt af stress. En voldsom oplevelse som gjorde at jeg havde voldsom uro i kroppen, og med der af følgende søvnproblemer. Min krop og mit sind var i alarmberedskab.

Annes lydfiler har hjulet mig til at få kroppen og sindet i ro igen.

Har virkelig kunnet mærke hvordan min stress dag for dag blev blev mindre og mindre.

Min søvn er også blevet meget bedre. Har stadigvæk ind imellem nætter med opvågning, men falder meget hurtigere i søvn igen.

Det er som om min krop har lært at acceptere, at det er ok at vågne midt om natten, og ikke panikke over ikke at få en uafbrudt søvn.

Desuden har Anne en meget behagelig stemme, som man bliver meget tryg og behagelig ved.

Kan varmt anbefale Annes lydfiler.

Line

Lydfilen “Sov godt”

Jeg falder nu let i søvn

Jeg har benyttet lydfilen “sov godt”

Jeg har skiftende arbejdstider og har derfor af og til perioder, hvor jeg har svært ved at falde i søvn.

I disse perioder kan jeg mærke adrenalinen pumpe omkring sengetid, fordi jeg bliver nervøs for ikke at kunne sove.

I disse perioder har jeg haft god gavn af lydfilen, som jeg lytter til nogle timer før sengetid.

Jeg finder efter at have lyttet til lydfilen en større ro i kroppen ift. at kunne falde i søvn og går derfor i seng uden nervøsitet. Og falder let i søvn!

Mie

Lydfilen “Sov godt”

Teknikkerne fra lydfilen har været til stor hjælp

Jeg har været i 3-holds-skift fra jeg var 23 år, og som hjemmefødselsjordemoder på døgnkald de sidste 15 år.

Det har skærpet mit “alert-system” I en grad, der de seneste år gar givet mig søvnproblematikker.

Derfor har jeg ledt efter forskellige værktøjer, for at opnå bedre søvn, og i den forbindelse lyttet til Anna Juul Wallins lydfiler med søvn-hypnose.

Til at begynde med, var det en udfordring for mig, at de helst skulle lyttes uafhængig af indsovningsfase, men da jeg fik fundet en struktur for dette, blev lydfilernes strategier til fine værktøjer, nåde i den primært indsovningsfase, og når jeg vågner, og har svært ved at falde i søvn igen.
Her har teknikken/tænkingen været en stor hjælp.

…optimal dagsøvn efter natarbejde mangler jeg stadig at få knækket koden endeligt på…

Anna’s lydfil er behagelig at lytte til, og kan anbefales til alle med søvnproblematikker, uanset om de skyldes 3-holdsskift, eller andre bagvedliggende årsager.

Lydfil designet til at være mest effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0