Slippe spændinger i kroppen

kr. 149,00

Trænger du til at slippe af med spændinger? Lydfilen giver psykisk massage, ro og velvære i dagligdagen. Lyt dig til afspænding og overskud!

Beskrivelse

Slippe unødige spændinger i din krop

Trænger du til at slappe din spændte muskler af? Læg dig godt til rette og glæd dig til en dejlig afslappende stund, som giver dig en nydelsesfuld tid og et større overskud, frigørelse for din spændinger, samt energi i hverdagen.

Gennem lydfilen Slippe din spændinger i kroppen, opnår du:

  • Du kan give slip på alle spændinger i dine muskler, og opleve at du bliver helt afslappet og blødgjort.
  • Du mærker et øget overskud og energi, samtidig med at du kan give slip på alt ubehag.
  • Dit adrenalin niveau sænkes gennem den ro og balance, du opnår gennem lydfilen. Det giver et bedre flow af blod, hormoner og næringsstoffer til dig og dit stress niveau sænkes
  • Ocytocin niveauet stiger i dit blod, når du er glad, afslappet og rolig. Oxytocin er lykkehormonet, som giver dig større glæde i hverdagen
  • Lydfilen kan lyttes igen og igen, så du altid har wellness lige ved hånden, når du har brug for det

Kort sagt giver lydfilen – Slippe spændinger i kroppen, dig…

Kort sagt du øger din følelse af glæde, behag og velvære på en nem og ubesværet måde, så din hverdag kan blive endnu mere nydelsesfuld…

Og du slipper de spændinger som har hobet sig op i din krop.

Du må gerne lytte til lydfilen minimum 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din graviditetsgener formindskes for hver gang du lytter.

God fornøjelse ❤️

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Janni

Lydfilen “Slip spændinger i kroppen”

Afspændingen har virkelig hjulpet på mine spændingshovedpiner

Jeg synes, tanken om hypnose er spændende; at det skulle være muligt at afhjælpe problematikker ved hjælp af sin underbevidsthed. Det lyder vildt! Derfor prøvede jeg hypnosen “Afspænding”.

Jeg har ofte spændingshovedpine, så det var specielt med henblik på afhjælpning af dette.
Hypnosen var afslappende og blid at lytte på, men jeg tænkte da undervejs “er det her virkelig hypnose? Jeg kan jo bare åbne øjnene og stoppe, hvis jeg vil!” Men jeg gav det naturligvis en chance, og har efterfølgende forsøgt at lytte til hypnosen én gang om ugen for at opnå den bedste effekt.

Det har ikke været en vidunder-kur for mig, men jeg kan ærligt sige, at jeg har haft langt færre tilfælde af behandlingskrævende hovedpine siden jeg startede på hypnosen. Og det er bestemt også et resultat, som jeg er meget tilfreds med!

Alt i alt er jeg positiv over hypnosen, og tænker bestemt at jeg vil forsøge at arbejde mere med min underbevidsthed ved hjælp af hypnose i fremtiden.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0