Slippe spændinger i kroppen

kr. 149,00

Trænger du til at slippe af med spændinger? Lydfilen giver psykisk massage, ro og velvære. Lyt dig til afspænding og overskud!

Beskrivelse

Slippe spændinger i kroppen

Trænger du til at slappe din spændte muskler af? Slippe unødige spændinger i kroppen? Læg dig godt til rette og glæd dig til en dejlig afslappende stund, som giver dig en nydelsesfuld tid og et større overskud, frigørelse for din spændinger, samt energi i hverdagen.

Gennem lydfilen “Slippe spændinger i kroppen”, opnår du:

  • Du kan give slip på alle spændinger i dine muskler, og opleve at du bliver helt afslappet og blødgjort.
  • Du mærker et øget overskud og energi, samtidig med at du kan give slip på alt ubehag.
  • Dit adrenalin niveau sænkes gennem den ro og balance, du opnår gennem lydfilen. Det giver et bedre flow af blod, hormoner og næringsstoffer til dig og dit stress niveau sænkes
  • Ocytocin niveauet stiger i dit blod, når du er glad, afslappet og rolig. Oxytocin er lykkehormonet, som giver dig større glæde i hverdagen
  • Lydfilen kan lyttes igen og igen, så du altid har wellness lige ved hånden, når du har brug for det

Kort sagt giver lydfilen – Slippe spændinger i kroppen, dig…

Kort sagt du øger din følelse af glæde, behag og velvære på en nem og ubesværet måde, så din hverdag kan blive endnu mere nydelsesfuld…

Og du slipper de spændinger som har hobet sig op i din krop. En nem afspænding. Lige når det passer dig at slippe spændinger.

Du må gerne lytte til lydfilen minimum 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din graviditetsgener formindskes for hver gang du lytter.

God fornøjelse ❤️

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Janni

Lydfilen “Slip spændinger i kroppen”

Afspændingen har virkelig hjulpet på mine spændingshovedpiner

Jeg synes, tanken om hypnose er spændende; at det skulle være muligt at afhjælpe problematikker ved hjælp af sin underbevidsthed. Det lyder vildt! Derfor prøvede jeg hypnosen “Afspænding”.

Jeg har ofte spændingshovedpine, så det var specielt med henblik på afhjælpning af dette.
Hypnosen var afslappende og blid at lytte på, men jeg tænkte da undervejs “er det her virkelig hypnose? Jeg kan jo bare åbne øjnene og stoppe, hvis jeg vil!” Men jeg gav det naturligvis en chance, og har efterfølgende forsøgt at lytte til hypnosen én gang om ugen for at opnå den bedste effekt.

Det har ikke været en vidunder-kur for mig, men jeg kan ærligt sige, at jeg har haft langt færre tilfælde af behandlingskrævende hovedpine siden jeg startede på hypnosen. Og det er bestemt også et resultat, som jeg er meget tilfreds med!

Alt i alt er jeg positiv over hypnosen, og tænker bestemt at jeg vil forsøge at arbejde mere med min underbevidsthed ved hjælp af hypnose i fremtiden.

Lydfiler designet til at være mest effektive og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0