Angst – specifik eller generel

kr. 149,00

Angst kan være så invaliderende. Lydfilen hjælper dig med at slippe angsten og få det liv du fortjener. Giver ro og fredfyldthed.

Beskrivelse

Lider du af angst?

Hvis du er en af de mange som lider af angst, ligemeget om det for en ting eller generelt, så ved du hvor svært livet kan være. Angstfølelsen begrænser måske dig i at leve det liv, du virkelig ønsker.

Men du behøver ikke leve under disse begrænsninger mere!

Hjælp til selvhjælp

Hypnose lydfilen er hjælp til selvhjælp. Både for dig som tænker, at du lige mangler lidt hjælp til at komme videre og til dig, som allerede får professionel hjælp. Lydfilen er et godt supplement og noget du selv kan gøre, når det passer dig!

Hypnose lydfilen er et værktøj som hjælper

Lydfilen er designet til at give dig ro og tryghed, så du kan bearbejde angsten, frygten eller uroen. Din følelse af fredfyldthed øges. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du nemmere kan bevare roen, slippe angsten, samt finde balance og harmonien.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed andre muligheder for at opnå det liv, du ønsker. Desuden bliver du meget mere bevidst om din egen indre styrke og får større tiltro til dig selv. Du vil i langt større grad kunne møde de udfordringer som livet byder dig med ro, selvtillid, selvsikkerhed og styrke.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din ro og balance øges for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Christina

Lydfilen “Angst – specifik eller generel”

Jeg får sluppet angsten

Hvor er jeg glad for lydfilen til angst. Den giver mig ro, og jeg får sluppet angsten. Er så tilfreds 🙏🏻❤️

Den har levet mere op til mine forventninger end ventet. Den får min fulde anbefalingen.

Lydfil designet til at være effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0