Angst – specifik eller generel

DKK 149,00

Angst kan være så invaliderende. Lydfilen hjælper dig med at slippe angsten og få det liv du fortjener. Giver ro og fredfyldthed.

Beskrivelse

Hvis du er en af de mange som lider af angst, ligemeget om det for en ting eller generelt, så ved du hvor svært livet kan være. Angsten begrænser måske dig i at leve det liv, du virkelig ønsker.

Men du behøver ikke leve under disse begrænsninger mere!

Lydfilen er hjælp til selvhjælp. Både for dig som tænker, at du lige mangler lidt hjælp til at komme videre og til dig, som allerede får proffesionel hjælp. Lydfilen er et godt supplement og noget du selv kan gøre, når det passer dig!

Lydfilen er designet til at give dig ro og tryghed, så du kan bearbejde din angst, frygt eller uro. Din følelse af fredfyldthed øges. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du nemmere kan bevare roen, slippe angsten, samt finde balance og harmonien.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed andre muligheder for at opnå det liv, du ønsker. Desuden bliver du meget mere bevidst om din egen indre styrke og får større tiltro til dig selv. Du vil i langt større grad kunne møde de udfordringer som livet byder dig med ro, selvtillid, selvsikkerhed og styrke.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din ro og balance øges for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Christina

Lydfilen “Angst – specifik eller generel”

Jeg får sluppet angsten

Hvor er jeg glad for lydfilen til angst. Den giver mig ro, og jeg får sluppet angsten. Er så tilfreds 🙏🏻❤️

Den har levet mere op til mine forventninger end ventet. Den får min fulde anbefalingen.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0