Stop neglebidning

kr. 149,00

Vil du stoppe med at bide negle? Lydfilen hjælper dig med at slippe den uønsket vane, blive klar over årsagen til uvanen og skabe nye gode vaner i stedet. Og få pæne negle.

Beskrivelse

Vil du gerne slippe af med vanen med at bide negle?

Ville du ønske, du kunne stoppe med at bide negle? Og måske området omkring dine negle? At bide negle, når du keder dig? Er ensom? Har brug for ro? Er stresset?

Altså ønsker, at du er mere i kontrol over din vane og vanen ikke kontrollere dig…

Så er hjælpen her. Hjælp til selvhjælp! Tænk bare at slappe af og lytte dig til nye gode vaner.

 

Lydfilen til at stoppe med at bide negle har nogle helt klare fordele

Lydfilen er designet til at hjælpe dig med at ændre din uønskede vane med at bide negle og huden omkring dine negle. Den hjælper på et overordnet plan, så det har ingen betydning, hvilken grund, der er til, at du bider dine negle. Kun at du virkelig har lyst til at ændre det. Altså er motiveret for at ændre det. Så du kan opnå det du vil – at få pæne negle!

Du kommer på en rejse tilbage til det som forårsagede vanen. Du bliver opmærksom på, hvad vane har gjort for dig, som var/er positivt og kan hermed finde nye vaner til at dække det behov.

Din følelse af styrke og fredfyldthed øges. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du nemmere kan bevare roen, samt finde balance og harmonien. Og at du selv kan skabe din egen sikkerhed og tryghed.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed en større modstandskraft overfor det som frister og du ønsker at ændre.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din ro og balance øges for hver gang du lytter.

Hvis du ønsker en mere generel lydfil til andre vaner, som der ikke er lavet en specifik lydfil til, så tjek denne lydfil ud som er lavet til præcis dette – “Ændre uønsket vaner

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Monique

Lydfilen “Stop neglebidning”

Hypnosen hjælper mig til at sige stop

Annes online hypnose mod neglebidning har hjulpet mig med at være mere bevidst omkring min dårlige vane.

I løbet af de 45 minutter materialet varer, formår jeg at blive helt afslappet og føle mig tryg nok til at gå ind og arbejde med mig selv, dengang min dårlige vane startede.

Det hjælper mig til at være mere bevidst omkring hvad der sker i mig selv, når jeg begynder at pille i mine negle. Det hjælper mig til selv at tage ansvar for handlingen og for at ændre den og sige stop.

Annes online hypnose er helt sikkert en anbefaling værd, og noget jeg selv vil fortsætte med at lytte til, for at holde mig selv i skak i svære perioder.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0