PTSD – få et godt liv igen

kr. 149,00

Gør noget godt for dig selv. Frigøre dig fra de negative og destruktive tanker og følelser, som blev skabt af dit traume. Opnå ro og fornyet tro på dig selv.

Beskrivelse

PTSD – få et godt liv igen

PTSD er en tilstand som rammer mange. Flere har ubehagelige drømme og gennemlever traumet igen og igen. Endvidere kan det være svært at finde ro eller tro på, at det nogensinde kan blive godt igen.

Men det kan det!!

Hypnose lydfilen “PTSD – få et godt liv igen” kan hjælpe dig.

Lydfilen er designet til at give dig ro og fred i dit sind. Du opnår gennem brug af lydfilen, at din tro på, at det nok skal gå, øges. Du får nemmere ved at give slip på de negative og destruktive tanker som blev skabt af dit traume. Hermed kan PTSD glide i baggrunden. Hvad enten dit traume er nyt eller skete for længe siden. Du vil kunne bevare roen, samt finde balance og harmonien. Din følelse af fredfyldthed øges.

Endvidere er lydfilen med til at ændre dine eventuelle ubehagelige drømme og give dig dit eget sikre sted i dit indre.

Du må gerne lytte til lydfilen hver dag eller mindst 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at du får det bedre for hver gang, du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Zina

Lydfilen “PTSD”

En dybere ro blev opnået

Jeg lå på min sofa, træt efter en lang arbejdsuge og begyndende influenza tegn, inden jeg tændte lydfilen.

Jeg fulgte Annes blide stemme og lod mig selv komme på en rejse i mit indre jeg og finde min indre ro. 

Det må man sige Anne fik opnået med denne lydfil. Måden det bliver italesat på, at man skal give slip på musklerne i kroppen og visuelt forestille sig man er i en smuk smuk have hvor alt ligger foran dine fødder. 

Det var en ekstrem rar og dejlig oplevelse og følelse. Kan klart anbefale den efter en hård dag, eller man får brug for at “svæve væk”. Eller når man slås med PTSD. Man får nogle værktøjer, som kan bruges.

Lene

Lydfilen “PTSD”

Jeg har fået større ro i krop og sind

Jeg har lyttet til sessionen omkring ptsd mange gange efterhånden. Må indrømme at jeg falder i søvn hver gang, jeg lytter til den.

Det at falde i søvn, er  næsten en bedrift i sig selv, da jeg i mange år har har haft svært ved det. Jeg tror det må være omkring samme sted hver gang, for jeg kan simpelthen ikke huske længere end til et punkt når jeg lytter til hendes stemme. Vågner altid igen ligesom den er slut. 

Føler jeg har fået en bedre ro i mit sind og krop, og kan særdeles mærke på min krop, at den ikke er så stresset og anspændt.
Fortsætter med at lytte og håber på at det bliver ved at gøre noget godt.

Lydfil designet til at være effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0