PTSD – få et godt liv igen

kr. 149,00

Gør noget godt for dig selv. Frigøre dig fra de negative og destruktive tanker og følelser, som blev skabt af dit traume. Opnå ro og fornyet tro på dig selv.

Beskrivelse

PTSD er en tilstand som rammer mange. Flere har ubehagelige drømme og gennemlever traumet igen og igen. Endvidere kan det være svært at finde ro eller tro på, at det nogensinde kan blive godt igen.

Men det kan det!!

Lydfilen her kan hjælpe dig.

Lydfilen er designet til at give dig ro og fred i dit sind. Du opnår gennem brug af lydfilen, at din tro på, at det nok skal gå, øges. Du får nemmere ved at give slip på de negative og destruktive tanker som blev skabt af dit traume. Hvad enten dit traume er nyt eller skete for længe siden. Du vil kunne bevare roen, samt finde balance og harmonien. Din følelse af fredfyldthed øges.

Endvidere er lydfilen med til at ændre dine eventuelle ubehagelige drømme og give dig dit eget sikre sted i dit indre.

Du må gerne lytte til lydfilen hver dag eller mindst 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at du får det bedre for hver gang, du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Zina

Lydfilen “PTSD”

En dybere ro blev opnået

Jeg lå på min sofa, træt efter en lang arbejdsuge og begyndende influenza tegn, inden jeg tændte lydfilen.

Jeg fulgte Annes blide stemme og lod mig selv komme på en rejse i mit indre jeg og finde min indre ro. 

Det må man sige Anne fik opnået med denne lydfil. Måden det bliver italesat på, at man skal give slip på musklerne i kroppen og visuelt forestille sig man er i en smuk smuk have hvor alt ligger foran dine fødder. 

Det var en ekstrem rar og dejlig oplevelse og følelse. Kan klart anbefale den efter en hård dag, eller man får brug for at “svæve væk”. Eller når man slås med PTSD. Man får nogle værktøjer, som kan bruges.

Lene

Lydfilen “PTSD”

Jeg har fået større ro i krop og sind

Jeg har lyttet til sessionen omkring ptsd mange gange efterhånden. Må indrømme at jeg falder i søvn hver gang, jeg lytter til den.

Det at falde i søvn, er  næsten en bedrift i sig selv, da jeg i mange år har har haft svært ved det. Jeg tror det må være omkring samme sted hver gang, for jeg kan simpelthen ikke huske længere end til et punkt når jeg lytter til hendes stemme. Vågner altid igen ligesom den er slut. 

Føler jeg har fået en bedre ro i mit sind og krop, og kan særdeles mærke på min krop, at den ikke er så stresset og anspændt.
Fortsætter med at lytte og håber på at det bliver ved at gøre noget godt.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0