Kom over skilsmisse

kr. 149,00

Der er kan være svært at komme igennem en skilsmisse. At give slip på den fremtid, du havde forstillet dig. Lydfilen hjælper dig.

Beskrivelse

Komme dig over skilsmisse? Hvornår? Nu?

Når et partnerskab, ægteskab eller parforhold slutter kan der det være rigtig svært at komme videre. Måske fordi du føler dig svigtet, forrådt, fortabt eller som om alle dine drømme for fremtiden er revet væk?

Når vi holder af nogle, er det helt naturligt, at vi får nogle drømme for fremtiden. Derfor er det også helt naturligt med et reaktion det break-up. Men for nogle er det rigtig svært. Måske er du en af dem?

Hjælp til at komme over en skilsmisse eller break-up

Måske har du brug for hjælp til at give slip på dit tab, din sorg, skyld, skam eller hvilken følelse der nu fylder dig op. Og accepterer dit tab og drøm.

Lydfilen er designet til at give dig ro og fred i dit sind. Du opnår gennem brug af lydfilen, at din tro, på at det nok skal gå, øges. Du får nemmere ved at give slip, på det som ikke skulle være og bevare roen, samt finde balance og harmonien. Nyde nuet. Din følelse af fredfyldthed øges også.

Endvidere er lydfilen med til at give en fornyet tro på, at du er værdifuld og fortjener en lykkelig og god fremtid.

Lydfilen kan bruges både af dig som lige har gået i gennem en skilsmisse eller break-up og af dig som har gjort det for flere år siden og stadig mærker, at der er bundet nogle negative følelser i det tab. At du stadig ikke er kommet over det og kan tænke på det uden smerte.

Du må gerne lytte til lydfilen hver dag eller mindst 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at du måske kommer til at fælde en tåre, første gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Anne-Sofie

Lydfilen “Kom over skilsmisse”

Hjalp mig til at acceptere

Lydfilen om skilsmisse understøtter den forfærdelige proces, det er at være nødsaget til at lade sig skille.

Den hjalp mig til finde accept i de følelser, der fylder alt, til at holde mig selv i hånden, og give opmærksomhed til selvværdet, selvkærligheden og respekten for udviklingen.

Lydfilen minder en om i mørket, at der er en fremtid, at gode ting kommer og at skilsmisse er legalt, selvom det er barskt.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0