Healing og ny energi

kr. 149,00

Gør noget ved dit helbred selv. Dit sind kan så meget. Lyt dig rask, få ny energi og overskud. Styrk din krop og dig selv allerede i dag!

Varenummer (SKU): 202118 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Healing og ny energi – lydfilen er designet til at hjælpe dig med at blive at blive rask, opnå ro og en fornyet tro på din krops evne til at helbrede sig selv. Samtidig bliver du så afslappet og genopfyldt med energi, at du har større overskud til at klare dine udfordringer.

Du vil opleve, at du føler dig opfrisket, mere optimistisk og med ny energi, når du har lyttet til denne lydfil – endda allerede efter første gang…

OBS: Det anbefales, at du lytter til denne lydfil om dagen flere gange om ugen.

Det skyldes, at lydfilen, som designet ud fra hypnose, skal virke på dit adfærdsprogram i underbevidstheden ligesom alle lydfilerne skal. Når adfærdsprogrammer skal ændres, skal der ofte gentagelse til. Du må gerne lytte til lydfilen mindst 2 gange om ugen – og gerne mere. Effekten forbedres jo flere gange du lytter til lydfilen. Forvent at dit helbred forbedres for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Nina

Lydfilen “Healing og ny energi”

Jeg oplever nu en lethed i mit liv

Jeg har været så heldig at prøve Annes lydfil ‘Healing og ny energi’ og har brugt den hver aften i et stykke tid nu.

Ofte er jeg faldet i søvn til den og har sovet aldeles fantastisk efterfølgende.

Jeg oplever en generel lethed i mit liv og mere accept af tingenes tilstand (hvilket gør at det, der før synes tungt, stadig godt kan være der, men ikke får lov at fylde så meget).

Jeg elsker også at Anne sagligt og blidt guider ind i hvordan lydfilen bruges.

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ – fem stjerner på Google)

Charlotte

“Healing og ny energi” lydfilen

Jeg har problemer med muskelspændinger i baller / bækkenbund.

Jeg er en flittig bruger af lydfilen, den får mig til at slappe af og give slip på spændingerne. Man glemmer tid og sted og føler sig dejlig let og tilpas bagefter. Fyldt op af ny energi.

Et godt redskab i en travl hverdag!

Jeg kan varmt anbefale lydfilen 🌺

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0