Healing og ny energi

kr. 149,00

Gør noget ved dit helbred selv. Dit sind kan så meget. Lyt dig rask, få ny energi og overskud. Styrk din krop og dig selv allerede i dag!

Beskrivelse

Healing og ny energi

Hypnose lydfilen er designet til at hjælpe dig med at blive at blive rask, opnå ro og en fornyet tro på din krops evne til at helbrede sig selv. Samtidig bliver du så afslappet og genopfyldt med energi, at du har større overskud til at klare dine udfordringer.

Du vil opleve, at du føler dig opfrisket, mere optimistisk og med ny energi, når du har lyttet til denne lydfil – endda allerede efter første gang…

Lyt dig til healing

OBS: Det anbefales, at du lytter til denne lydfil flere gange om ugen.

Det skyldes, at lydfilen, som designet ud fra hypnose, skal virke på dit adfærdsprogram i underbevidstheden ligesom alle lydfilerne skal. Når adfærdsprogrammer skal ændres, skal der ofte gentagelse til. Du må gerne lytte til lydfilen mindst 2 gange om ugen – og gerne mere. Effekten forbedres jo flere gange du lytter til lydfilen. Forvent at dit helbred forbedres for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Nina

Lydfilen “Healing og ny energi”

Jeg oplever nu en lethed i mit liv

Jeg har været så heldig at prøve Annes lydfil ‘Healing og ny energi’ og har brugt den hver aften i et stykke tid nu.

Ofte er jeg faldet i søvn til den og har sovet aldeles fantastisk efterfølgende.

Jeg oplever en generel lethed i mit liv og mere accept af tingenes tilstand (hvilket gør at det, der før synes tungt, stadig godt kan være der, men ikke får lov at fylde så meget).

Jeg elsker også at Anne sagligt og blidt guider ind i hvordan lydfilen bruges.

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ – fem stjerner på Google)

Charlotte

“Healing og ny energi” lydfilen

Jeg har problemer med muskelspændinger i baller / bækkenbund.

Jeg er en flittig bruger af lydfilen, den får mig til at slappe af og give slip på spændingerne. Man glemmer tid og sted og føler sig dejlig let og tilpas bagefter. Fyldt op af ny energi.

Et godt redskab i en travl hverdag!

Jeg kan varmt anbefale lydfilen 🌺

Lydfil designet til at være mest effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0