Flyskræk

DKK 149,00

Flyskræk kan være så hæmmende og begrænsende. Det kan være svært at nyde at skulle på ferie. Lydfilen hjælper dig med at nyde flyveturen. Giver ro og fredfyldthed.

Beskrivelse

Lider du af flyskræk?

Hvis du er en af de mange som lider af flyskræk, så ved du hvor svært det kan være. Skrækken begrænser dig i at leve det liv, du virkelig ønsker. I at kunne tage på de rejser og eventyr du vil.

Men du behøver ikke lade dig begrænse mere!

 

Slip af med flyskrækken og hjælp dig selv

Lydfilen er hjælp til selvhjælp. Både for dig som tænker, at du lige mangler lidt hjælp til at komme videre og til dig, som allerede får professionel hjælp. Lydfilen er et godt supplement og noget du selv kan gøre, når det passer dig!

Lydfilen er designet til at give dig ro og tryghed, så du kan bearbejde din skræk, frygt eller uro. Din følelse af fredfyldthed øges. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du nemmere kan bevare roen, slippe frygten, samt finde balance og harmonien.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed andre muligheder for at opnå det liv, du ønsker. Du vil måske endda opleve, at du begynder at glæde dig til flyveturen og kan nyde flyveturen. Måske allerede fra første gang du hører lydfilen….

Desuden bliver du meget mere bevidst om din egen indre styrke og får større tiltro til din egen evne til at berolige dig selv. Du får nogle nye strategier, som hjælper dig med at få styr på flyskrækken.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din ro og balance øges for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Kristian

Lydfilen “Flyskræk”

Angst og katastrofetanker i forbindelse med at flyve er blevet mildere…

Jeg har i mange år været stærkt præget af angst i forbindelse med kommende flyvninger og under selve flyveturen.

Det er de sidste par år allerede startet ved planlægning af en rejse, hvor jeg har været meget påvirket, særligt i min nattesøvn. Svært ved at finde ro grundet katastrofetanker, mareridt om flystyrt mm.

Jeg har nu brugt lydfilen om flyskræk 4 gange og oplever, at den har virket positivt for mig. Jeg har færre negative tanker om flyvning og kan bedre finde ro og tryghed.

Særligt har lydfilens logiske/rationelle tilgang til det at flyve givet mig et andet perspektiv, og jeg oplever nu mindre uro i forbindelse med nattesøvnen, samt færre angsttilfælde og katastrofetanker relateret til flyvning. Tak! 🙂

Sanne

Lydfilen “Flyskræk”

Fået en dyb ro og et værktøj til næste flyvetur

Jeg har igennem det seneste år udviklet angst for at flyve og selvom jeg ved at det er en ulogisk frygt, så har jeg fået sværere og sværere ved at styre min kropslige reaktion, når jeg skal ud at flyve.

Derfor var jeg utrolig glad, da jeg blev introduceret for lydfilen “flyskræk”.

Annes stemme er virkelig behagelig og jeg følte mig med det samme i virkelig gode hænder, da jeg lyttede til den første gang. Annes guidede mig ind i en dyb ro og jeg ser frem til at afprøve lydfilen, næste gang jeg skal ud at flyve, hvor jeg tænker, at jeg fremover vil bruge filen som en støtte.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0