Slip din jalousi

kr. 149,00

Føler du jalousi? Det er en følelse, som kan være svær at håndtere. Lydfilen hjælper dig, så du kan blive fri for jalousi og mistro. Styrker din tro på din egen værdi.

Beskrivelse

Slip for jalousi?

Vi kan alle føle jalousi ind i mellem. Det er en urfølelse, som sikre vores overlevelse. Den sikre, at vi får mindst lige så meget og gerne mere end andre. Men når jalousien tager overhånd, så den forpester tilværelsen for dig og dine nærmeste, så er det et problem. Og du har brug for hjælp til at håndtere den.

Årsager til jalousi

Måske du oplever at være jaloux på din kæreste? At du har en overvældende lyst til at tjekke ham/hende hele tiden? Hele tiden holde øje med hvor personen er og hvem personen taler med?

Der kan være mange årsager til en overaktiv jalousi. Måske har der været en partner tidligere som snød og bedrog dig? Måske har nogle løjet for dig tidligere? Eller du havde en oplevelse af at andre fik mere end dig?

Hvad enten det er den ene eller anden grund, så har du nu brug for overvinde din jalousi og give slip på dine negative følelser.

Lydfilen til jalousi hjælper dig

Lydfilen er designet til at give dig ro og fred i dit sind. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du bliver fri for jalousien og at din tro på, at det nok skal gå, øges. Du får nemmere ved at give slip på de negative tanker og bevare roen, samt finde balance og harmonien. Din følelse af fredfyldthed øges.

Endvidere er lydfilen med til at give dig en følelse af en indre styrke, selvtillid og optimisme.

Lydfilen kan bruges dig som føler dig jaloux på dig partner/kæreste. Den kan også bruges af andre som føler sig jaloux på søskende, arbejdskollegaer, venner eller veninder. Det kræver blot at du i dit stille sind erstatter ordet “partner” med den eller dem på er jaloux på.

Du må gerne lytte til lydfilen hver dag eller mindst 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at du måske kommer til at fælde en tåre, første gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0