Slip din jalousi

kr. 149,00

Føler du jalousi? Det er en følelse, som kan være svær at håndtere. Lydfilen hjælper dig, så du kan blive fri for jalousi og mistro. Styrker din tro på din egen værdi.

Beskrivelse

Slip for jalousi?

Vi kan alle føle jalousi ind i mellem. Det er en urfølelse, som sikre vores overlevelse. Den sikre, at vi får mindst lige så meget og gerne mere end andre. Men når jalousien tager overhånd, så den forpester tilværelsen for dig og dine nærmeste, så er det et problem. Og du har brug for hjælp til at håndtere den.

Årsager til jalousi

Måske du oplever at være jaloux på din kæreste? At du har en overvældende lyst til at tjekke ham/hende hele tiden? Hele tiden holde øje med hvor personen er og hvem personen taler med?

Der kan være mange årsager til en overaktiv jalousi. Måske har der været en partner tidligere som snød og bedrog dig? Måske har nogle løjet for dig tidligere? Eller du havde en oplevelse af at andre fik mere end dig?

Hvad enten det er den ene eller anden grund, så har du nu brug for overvinde din jalousi og give slip på dine negative følelser.

Lydfilen til jalousi hjælper dig

Lydfilen er designet til at give dig ro og fred i dit sind. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du bliver fri for jalousien og at din tro på, at det nok skal gå, øges. Du får nemmere ved at give slip på de negative tanker og bevare roen, samt finde balance og harmonien. Din følelse af fredfyldthed øges.

Endvidere er lydfilen med til at give dig en følelse af en indre styrke, selvtillid og optimisme.

Lydfilen kan bruges dig som føler dig jaloux på dig partner/kæreste. Den kan også bruges af andre som føler sig jaloux på søskende, arbejdskollegaer, venner eller veninder. Det kræver blot at du i dit stille sind erstatter ordet “partner” med den eller dem på er jaloux på.

Du må gerne lytte til lydfilen hver dag eller mindst 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at du måske kommer til at fælde en tåre, første gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Lydfil designet til at være effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her

Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0