Abort – ufrivillig og frivillig

kr. 149,00

En lydfil som hjælper dig til at give slip på din baby. Hvad enten det er en frivillig eller en ufrivillig abort. At acceptere dit tab.

Beskrivelse

Abort – giv slip på alle de negative følelser

Selv små fødder sætter aftryk på vores liv. Hvad enten det er en ufrivillig abort, hvor din baby er gået bort, din livsituation eller fordi din baby fejler noget, som gør at beslutningen om abort er taget, så har du brug for at give slip på din sorg, skyld, skam eller hvilken følelse der nu fylder dig op.

Lydfilen er designet til at give dig ro og fred i dit sind. Du opnår gennem brug af lydfilen, at din tro på, at det nok skal gå, øges. Du får nemmere ved at give slip på det som ikke skulle være og bevare roen, samt finde balance og harmonien. Din følelse af fredfyldthed øges.

Hypnose lydfilen hjælper dig videre

Endvidere er lydfilen med til at give en følelse af en samhørighed med den baby på et højere plan, som du ikke har kunne give slip på eller som du skal til at give slip på.

Lydfilen kan bruges både af dig som står overfor en abort lige om lidt og derfor har brug hjælp til at komme igennem det, samt af dig som måske fik en abort for flere år siden og stadig mærker at der er bundet nogle følelser i det.

Du må gerne lytte til lydfilen hver dag eller mindst 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at du måske kommer til at fælde en tåre, første gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Ann

“Abort – ufrivillig og frivillig”

Hypnosen gav ro og styrke til at tage afsked.

Noget af det værste jeg har oplevet, var at måtte vælge det lille liv fra, som vi selv havde skabt og ønsket. Jeg var egentlig ikke i tvivl om beslutning. Alligevel var det så ufattelig hårdt.

Der var både en sorg over det barn vi havde ønsket os, og som vi alligevel ikke fik. Og så var der en masse følelser af skyld og skam. ’Måtte’ jeg overhovedet sørge, når vi selv havde fravalgt barnet? Og hvad var jeg for en mor, der valgte at slutte mit barns liv, før det overhovedet var startet?

Det var store og svære følelser at tumle med, og det var også svært at sætte ord på. Annes hypnose hjalp mig rigtig meget med at sætte ord på beslutningen. Den hjalp mig også med at slippe skylden og skammen.

Og først da kunne jeg sige farvel til min søn, og begynde at bearbejde sorgen. Annes hypnose hjalp mig med at finde ro og styrke, da jeg havde allermest brug for det. Jeg kan stærkt anbefale hypnosen til andre i samme situation.

Anne-Sofie

Lydfilen “Abort – ufrivillig og frivillig”

 

Skabte de bedste forudsætninger for bearbejdning

Annes introduktion til afspænding gav mig altid ro i så høj grad, at jeg måtte igennem flere aflytninger for at få hele lydfilen med.

Afspændingen fandt jeg vigtig og gavnende, da det gav den bedste forudsætning for at bearbejde det, jeg ønskede hjælp til.

Lydfilen åbner op for et sårbart felt, kontakten til det barn, der ikke blev, og gør det ærligt og uden berøringsangst.

Den skabet desuden er rum, hvor der er plads til tilgive sig selv, for det valg og den beslutning, man var nødt til at træffe for sig selv. Tak for det.

Lydfil designet til at være effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0