Stress af og opnå ro

kr. 149,00

En lydfil som hjælper dig til at komme ned i gear og øger din indre robusthed. Giver ro og fredfyldthed.

Varenummer (SKU): 202117 Kategori: Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Lydfilen er designet til at give dig ro og afslapning, så du kan komme ned i gear. Din følelse af fredfyldthed øges. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du nemmere kan bevare roen, samt finde balance og harmonien.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed andre muligheder, for at opnå en nydelsesfuld tilværelse fyldt med velvære. Desuden bliver du meget mere bevidst om dine indre ressourcer.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din ro og balance øges for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Eva

Lydfilerne “Sov godt” & “Stress af og opnå ro”

Min søvn er blevet bedre og min stress mindre og mindre…

I efteråret blev jeg ramt af stress. En voldsom oplevelse som gjorde at jeg havde voldsom uro i kroppen, og med der af følgende søvnproblemer. Min krop og mit sind var i alarmberedskab.

Annes lydfiler har hjulet mig til at få kroppen og sindet i ro igen.

Har virkelig kunnet mærke hvordan min stress dag for dag blev blev mindre og mindre.

Min søvn er også blevet meget bedre. Har stadigvæk ind imellem nætter med opvågning, men falder meget hurtigere i søvn igen.

Det er som om min krop har lært at acceptere, at det er ok at vågne midt om natten, og ikke panikke over ikke at få en uafbrudt søvn.

Desuden har Anne en meget behagelig stemme, som man bliver meget tryg og behagelig ved.

Kan varmt anbefale Annes lydfiler.

Mette

Lydfilen “Stress af og opnå ro”

Hypnosen har givet mig ro og appelleret til mine sanser og fantasi

Jeg har med stor glæde anvendt lydfilen “Stress af” i forbindelse med en kombination af stress-sygemelding og overgangsalder.

Lydfilen har hjulpet mig til at give mit højaktiverede nervesystem ro på en anden måde end almindelige åndedrætsøvelser.

Den appellerer til sanserne og fantasien, som er nogle af de ting, vi forsømmer i stressede perioder. Det er en stor fordel at man, når man har lyttet nogle gange, kan lave visualiseringsøvelsen selv, uanset hvor man næsten er, når man trænger til det.

Jeg handler mig normalt ud af alting; det er dejligt med en sympatisk stemme i ørerne, der guider til at finde ind til en naturlig ro igen og lære nogle gange bare at være i stedet for at gøre hele tiden.

Charlotte

Lydfilen “Stress af og opnå ro” 

Giver overskud i en travl hverdag

Jeg bruger lydfilen stress af, når jeg har brug for en pause i en travl hverdag.

Jeg kan varmt anbefale lydfilen Stress af – jeg kan godt lide den afslappende måde Anne taler på og guider en igennem lydfilen – den får en til at slappe af – og være i nuet – det giver mig mere overskud, ro og positivitet.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0