Stress af og opnå ro

kr. 149,00

En lydfil som hjælper dig til at komme ned i gear og øger din indre robusthed. Giver ro og fredfyldthed.

Varenummer (SKU): 202117 Kategori: Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Stress af ved at lytte til hypnose lydfilen

Lydfilen er designet til at give dig ro og afslapning, så du kan komme ned i gear. Din følelse af fredfyldthed øges. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du nemmere kan bevare roen, samt finde balance og harmonien. Hermed kan du slippe for stressen.

 

Stress af og få nye strategier

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed andre muligheder, for at opnå en nydelsesfuld tilværelse fyldt med velvære. Desuden bliver du meget mere bevidst om dine indre ressourcer. Din robusthed øges, så du undlader at lade stress påvirke dig.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din ro og balance øges for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Eva

Lydfilerne “Sov godt” & “Stress af og opnå ro”

Min søvn er blevet bedre og min stress mindre og mindre…

I efteråret blev jeg ramt af stress. En voldsom oplevelse som gjorde at jeg havde voldsom uro i kroppen, og med der af følgende søvnproblemer. Min krop og mit sind var i alarmberedskab.

Annes lydfiler har hjulet mig til at få kroppen og sindet i ro igen.

Har virkelig kunnet mærke hvordan min stress dag for dag blev blev mindre og mindre.

Min søvn er også blevet meget bedre. Har stadigvæk ind imellem nætter med opvågning, men falder meget hurtigere i søvn igen.

Det er som om min krop har lært at acceptere, at det er ok at vågne midt om natten, og ikke panikke over ikke at få en uafbrudt søvn.

Desuden har Anne en meget behagelig stemme, som man bliver meget tryg og behagelig ved.

Kan varmt anbefale Annes lydfiler.

Mette

Lydfilen “Stress af og opnå ro”

Hypnosen har givet mig ro og appelleret til mine sanser og fantasi

Jeg har med stor glæde anvendt lydfilen “Stress af” i forbindelse med en kombination af stress-sygemelding og overgangsalder.

Lydfilen har hjulpet mig til at give mit højaktiverede nervesystem ro på en anden måde end almindelige åndedrætsøvelser.

Den appellerer til sanserne og fantasien, som er nogle af de ting, vi forsømmer i stressede perioder. Det er en stor fordel at man, når man har lyttet nogle gange, kan lave visualiseringsøvelsen selv, uanset hvor man næsten er, når man trænger til det.

Jeg handler mig normalt ud af alting; det er dejligt med en sympatisk stemme i ørerne, der guider til at finde ind til en naturlig ro igen og lære nogle gange bare at være i stedet for at gøre hele tiden.

Charlotte

Lydfilen “Stress af og opnå ro”

Giver overskud i en travl hverdag

Jeg bruger lydfilen stress af, når jeg har brug for en pause i en travl hverdag.

Jeg kan varmt anbefale lydfilen Stress af – jeg kan godt lide den afslappende måde Anne taler på og guider en igennem lydfilen – den får en til at slappe af – og være i nuet – det giver mig mere overskud, ro og positivitet.

Lydfil designet til at være mest effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0