Slip dine bekymringer

kr. 149,00

Hjælp dig selv. Giv slip på dine unødige bekymringer, så de ikke tager overhånd og lev mere i nuet. Øg følelsen af ro og fredfyldthed.

Beskrivelse

Fylder dine bekymringer for meget?

Bekymringer er noget vi alle har. Og for nogle tager de overhånd, så de negative og ængstelige tanker fylder det meste af hverdagen. For nogle handler det også om kontrol. Det kan være svært at tro, at du kan give slip på kontrollen og dine bekymringerne, leve mere i nuet og finde ro.

Men det kan du!!

 

Lydfilen til at slippe dine bekymringer kan hjælpe dig.

Lydfilen er designet til at give dig ro og fred i dit sind. Du opnår gennem brug af lydfilen, at din tro på, at det nok skal gå, øges. Du får nemmere ved at give slip på de negative og bekymrende tanker. Du får gennem lydfilen redskaber til at håndtere dine bekymringer, så de ikke tager overhånd. Du bliver også i stand til at give mere slip på kontrollen. Du vil få en fornyet positiv tænkning og leve mere i nuet uden at bekymringerne for fremtiden tager over.

Du vil kunne bevare roen og positivteten, samt finde balance og harmonien. Din følelse af fredfyldthed øges.

Du må gerne lytte til lydfilen hver dag eller mindst 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at du får det bedre for hver gang, du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Claudine

Lydfilen “Slip dine bekymringer”

Mine bekymringer er kommet på afstand

Efter at have brugt lydfilen i nogen uger, hvor jeg har lyttet til den i adskillige omgange, dels siddende i toget med høretelefoner på, hjemme om aften samt hjemme om formiddagen, synes jeg, det har virker på mig.

Efter at have lyttet til lydfilen, kommer jeg til mig selv, hvor jeg er mere afslappet og mine bekymringer er på afstand og jeg er gladere i mig selv.

Hver gang når jeg i en tilstand, hvor det føles som om at jeg har sovet, men det tror jeg, ikke jeg har, for når jeg kigger på tiden, så “vågner” jeg få minutter efter at lydfilen er afsluttet.

Jeg er glad for at blive anbefalet at hører det i flere gange, for jo flere gange jeg lytter til det, jo bedre er virkningen. Kan klart anbefales og jeg er klar til at lytte til nogen af de andre lydfiler som er på siden.

Lydfil designet til at være effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0