Slip dine bekymringer

kr. 149,00

Hjælp dig selv. Giv slip på dine unødige bekymringer, så de ikke tager overhånd og lev mere i nuet. Øg følelsen af ro og fredfyldthed.

Beskrivelse

Fylder dine bekymringer for meget?

Bekymringer er noget vi alle har. Og for nogle tager de overhånd, så de negative og ængstelige tanker fylder det meste af hverdagen. For nogle handler det også om kontrol. Det kan være svært at tro, at du kan give slip på kontrollen og dine bekymringerne, leve mere i nuet og finde ro.

Men det kan du!!

 

Lydfilen til at slippe dine bekymringer kan hjælpe dig.

Lydfilen er designet til at give dig ro og fred i dit sind. Du opnår gennem brug af lydfilen, at din tro på, at det nok skal gå, øges. Du får nemmere ved at give slip på de negative og bekymrende tanker. Du får gennem lydfilen redskaber til at håndtere dine bekymringer, så de ikke tager overhånd. Du bliver også i stand til at give mere slip på kontrollen. Du vil få en fornyet positiv tænkning og leve mere i nuet uden at bekymringerne for fremtiden tager over.

Du vil kunne bevare roen og positivteten, samt finde balance og harmonien. Din følelse af fredfyldthed øges.

Du må gerne lytte til lydfilen hver dag eller mindst 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at du får det bedre for hver gang, du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Claudine

Lydfilen “Slip dine bekymringer”

Mine bekymringer er kommet på afstand

Efter at have brugt lydfilen i nogen uger, hvor jeg har lyttet til den i adskillige omgange, dels siddende i toget med høretelefoner på, hjemme om aften samt hjemme om formiddagen, synes jeg, det har virker på mig.

Efter at have lyttet til lydfilen, kommer jeg til mig selv, hvor jeg er mere afslappet og mine bekymringer er på afstand og jeg er gladere i mig selv.

Hver gang når jeg i en tilstand, hvor det føles som om at jeg har sovet, men det tror jeg, ikke jeg har, for når jeg kigger på tiden, så “vågner” jeg få minutter efter at lydfilen er afsluttet.

Jeg er glad for at blive anbefalet at hører det i flere gange, for jo flere gange jeg lytter til det, jo bedre er virkningen. Kan klart anbefales og jeg er klar til at lytte til nogen af de andre lydfiler som er på siden.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0