Sorg – kom over dit tab

DKK 149,00

Der er altid svært at miste en som står en nær. Lydfilen hjælper dig med at give slip på den person og accepterer dit tab.

Beskrivelse

Alle vi holder af, sætter aftryk på vores liv. Hvad enten det er en nær ven, tæt arbejdskollega, din mor, far eller dit barn som er gået bort, så har du brug for at give slip på dit tab, din sorg, skyld, skam eller hvilken følelse der nu fylder dig op. Og accepterer dit tab.

Lydfilen er designet til at give dig ro og fred i dit sind. Du opnår gennem brug af lydfilen, at din tro på, at det nok skal gå, øges. Du får nemmere ved at give slip på det som ikke skulle være og bevare roen, samt finde balance og harmonien. Din følelse af fredfyldthed øges.

Endvidere er lydfilen med til at give en følelse af en samhørighed med den, du har mistet, på et højere plan. Hvilket giver dig styrken til at give slip.

Lydfilen kan bruges både af dig som lige har mistet og af dig som mistede for flere år siden og stadig mærker, at der er bundet nogle negative følelser i det tab. At du stadig ikke er kommet over det og kan tænke på personen uden smerte.

Du må gerne lytte til lydfilen hver dag eller mindst 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at du måske kommer til at fælde en tåre, første gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Tina

Lydfilen “Sorg – kom over dit tab”

Jeg har fået et space, hvor jeg føler en nærhed til min søn

I august måned mistede jeg min søn inde i maven til termin. En fuldstændig altomsluttende sorg, som har medført et enormt belastet nervesystem og en stresset krop, som bl.a kommer til udtryk ved en indre uro og mareridt. 

Lydfilen om sorg har givet mig en tiltrængt pause fra al uroen. Annes behagelige og rolige stemme har hjulpet mig til at formå at slappe helt af i kroppen og skabe et space hvor jeg har følt en nærhed til min søn. 

Jeg har haft god effekt af at lytte til hypnose lydfilen, når jeg vågner om natten efter et mareridt og ikke kan finde ro. 

Jeg kommer helt sikkert til at lytte til lydfilen igen, når jeg har brug for ro i kroppen og følelsen af nærhed med min søn. 

Jeg kan klart anbefale andre at lytte til Annes lydfiler. 

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0