Slip angst/bekymring

kr. 149,00

En forberedende lydfil, som hjælper dig til at slippe angst, bekymring eller uro for fødslen. Så du kan begynde at glæde dig.

Beskrivelse

Angst for fødslen eller andre negative tanker omkring denne

Det kan fylde rigtig meget, hvis du bekymrer dig for fødslen eller måske ligefrem har angst for fødslen. Det er vigtig at give slip på den angst, bekymring eller uro for den forestående fødsel.

Disse tanker kan blokere for, at du får den fødsel, du ønsker. De endda medvirke til at det hele bliver mere kompliceret end det behøver at blive. Det skyldes at disse tanker gør dig mere anspændt, dermed bliver du også spændt i bækkenbunden og i musklerne omkring fødekanalen.

Det fører så til at babyen har svært ved at komme forbi den spændte bækkenbund. Så trækker fødslen ud og du havner i en ond cirkel.

 

Lydfilen “Slip angst for fødslen” hjælper dig

Hypnose lydfilen hjælper dig uanset, hvad du bekymrer dig for, har angst for eller frygter. Den hjælper dig til at give slip på de negative tanker og følelser. Hermed bliver du meget mere afslappet og blød i alle dine muskler. Det bliver nemmere for babyen at komme ud og du øger dine chancer for en normal og naturlige fødsel markant.

 

Med “Slip angst for fødslen” opnår du

Lydfilen Slip angst for fødslen hjælper dig med at give slip på andres negative fortællinger om fødsler og alle tidligere ubehagelige fødselsoplevelser. Du får en fornyet ro og tro på dig selv og dine indre fødekræfter.

Ved at lytte ofte i tiden før fødslen, opnår du, at du har endnu nemmere ved komme ned i den afslappet tilstand og holde dig afslappet til fødslen. Så øger du dine chancer for at få en behagelig, blid og rolig fødsel – hvor du kan bruge dine indre fødekræfter optimalt.

 

Anbefalet brug af hypnose lydfilen

Hvis du har angst, frygt, uro eller bekymring, anbefaler jeg, at du, efter du har lyttet til intro’en, starter med Slip angst for fødslen. Når du mærker, at du har sluppet de ængstelige tanker og begynder at se frem mod fødslen med forventning, kan du eventuelt vælge at lytte til ene af de andre Forberedende Fødselslydfiler.

Jeg anbefaler, at du lytter til lydfilen mindst 2 gange om ugen – gerne mere. Faktisk er det sådan, at jo mere du lytter, jo større effekt får du til fødslen.

Du skal ikke undre dig over, at du ind i mellem måske vil opleve, at du falder lidt i søvn, mens du lytter. Din underbevidsthed hører det hele alligevel.

Nyd din afslapning i fokuseret tilstand på vej mod din magiske fødsel ❤️

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Christina

Lydfilen “Slip angst/bekymring”

Hypnosen var en stor hjælp

Jeg udviklede svær sygdomsangst under min graviditet og var hele tiden nervøs for der var noget galt med mig selv eller min baby.

Så det var en stor hjælp at lytte til lydfilen når jeg kunne mærke der var uro på vej, så jeg kunne prøve at finde ro inden angsten satte sig i mig.

Rosa

“Fødselsforberedende” lydfiler

Lydfilerne hjalp mig til at bevare roen og give mig en “power-fødsel”

Den ene ting i som var allermest fantastisk, var lydfilen til fødslen, som jeg brugte under min fødsel. Den fik mig tilbage i kroppen, da jeg var på vej ned af panikkens vej og veerne var hårdere, et tidspunkt hvor det var rigtig fristende at “give op” og bande af det hele.

Jeg mindes den søde studerende være forundret også og jeg følte bare en enorm selvtillid over at genvinde kontrollen. Det ramte bare plet!

Inden jeg valgte denne fødselsforberedelse, havde jeg ikke de store tanker ang. fødsel. At få en fantastisk og skånsom fødsel – det drømte jeg om! Jeg blev efterhånden mere opmærksom, da jeg var halvvejs og en mave begyndte at kunne mærkes hver dag – Jeg blev bevidst omkring, at jeg havde et stort ønske om at føde vaginalt og undgå kejsersnit, for det skræmte mig.

Det, disse lydfiler har givet mig helt generelt, som gjorde en forskel for mig, var, at jeg fik ro og tro på at jeg ku’, så jeg følte mig godt rustet.

Jeg blev afklaret og i ugerne op til, var jeg på intet tidspunkt ‘bange’ for fødslen. Jeg følte mig tryg og glædede mig.

Fødslen af vores datter gik som jeg havde drømt om, jeg følte mig så klar og sej og jeg kunne bruge de teknikker fra lydfilerne, som jeg havde øvede. Mit selvværd er vokset 500 gange siden jeg blev mor, bl.a. fordi jeg havde en power-fødsel. ❤️ Jeg ville anbefale disse lydfiler til alle, ud fra min egen fødsels-oplevelse.

Lydfil designet til at være effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0