Mindsk kvalmen

kr. 149,00

Har du prøvet alt for at slippe af med kvalmen. Trænger du til at få ro og overskud? Få ny energi og overskud.

Beskrivelse

Mindsk kvalmen nu!

Hypnose lydfilen Mindsk kvalmen er designet til at give dig ro og afslapning, så du får energi og styrke til at gro din baby. Graviditetskvalme skyldes ofte at du har for lidt afslapning og nydelse i din graviditet, men alt for mange ting du skal.

Det at gro et barn svarer til at fuldtids job rent energi mæssigt, så derfor er der brug ro og afslapningen også. Hvis du vil have flere fif og råd til at slippe af med graviditetskvalmen, så læs artiklen om kvalme.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed andre muligheder, for at opnå en nydelsesfuld graviditet. Lade kvalmen forsvinde og give dig livskraften tilbage.

Brug af lydfilen “Mindsk kvalmen”

Du får mest muligt ud af at lytte til lydfilen, hvis du lytter ofte. Der skyldes at det er din underbevidsthed som styrer alle ubevidste processer og den har ofte brug for at høre det flere gange, før den bliver omprogrammeret. Det gælder også når det er graviditetskvalme der er tale om.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din graviditetskvalme formindskes for hver gang du lytter.

NB.: Hvis du har mere end en graviditetsgene, bør du behandle den ene færdig, før du går videre til at behandle den næste.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Rosa

Lydfilen “Mindsk kvalmen”

Hurra! Nu mærker jeg kun sult

Lyttede til lydfilen mod kvalmen og jeg syntes den hjalp meget, jeg kunne blive helt afslappet og lukke alt ude. Fik også givet slip på noget indre, måtte ihvertfald flere gange spontant ånde tungt ud ❤️ ❤️ Jeg lyttede til den mens kvalmen rasede og nu mærker jeg kun sult!

Lydfil designet til at være effektive som bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0