Mindsk kvalmen

kr. 149,00

Har du prøvet alt for at slippe af med kvalmen. Trænger du til at få ro og overskud? Få ny energi og overskud.

Beskrivelse

Lydfilen er designet til at give dig ro og afslapning, så du får energi til at gro din baby. Kvalme skyldes ofte at du har for lidt afslapning og nydelse i din graviditet, men alt for mange ting du skal. Det at gro et barn svarer til at fuldtids job rent energi mæssigt, så derfor er der brug ro og afslapningen også. Hvis du vil have flere fif og råd, så læs artiklen om kvalme.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed andre muligheder, for at opnå en nydelsesfuld graviditet. Lade kvalmen forsvinde.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at dine gener formindskes for hver gang du lytter.

Hvis du har mere end en graviditetsgene, bør du behandle den ene færdig, før du går videre til at behandle den næste.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Rosa

Lydfilen “Mindsk kvalmen”

Hurra! Nu mærker jeg kun sult

Lyttede til lydfilen mod kvalmen og jeg syntes den hjalp meget, jeg kunne blive helt afslappet og lukke alt ude. Fik også givet slip på noget indre, måtte ihvertfald flere gange spontant ånde tungt ud ❤️ ❤️ Jeg lyttede til den mens kvalmen rasede og nu mærker jeg kun sult!

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0