Healing af graviditetsgener

kr. 149,00

Har du forskellige graviditetsgener eller bare en? Din psyke kan rigtig meget, også heale dig. Lyt dig rask!

Beskrivelse

Healing af graviditetsgener

Hypnose lydfilen Healing af graviditetsgener er designet til at give dig ro og afslapning, så din krop kan få overskud til at heale dig.

Lydfilen hjælper dig med at fjerne graviditetsgener generelt. Det gøres ved at underbevidstheden får et andet fokus og ved at kroppen bliver meget mere afspændt. Endvidere gør lydfilen dig i stand til at smertelindre dig selv mentalt og medvirker til at give din krop og underbevidsthed andre muligheder, for at opnå en nydelsesfuld graviditet fyldt med velvære uden graviditetsgener.

Derudover kan den teknik du lærer her også bruges til at smertelindre dig selv under fødslen.

Brug af lydfilen “Healing af graviditetsgener”

Du får mest muligt ud af at lytte til lydfilen, hvis du lytter ofte. Der skyldes at det er din underbevidsthed som styrer alle ubevidste processer og den har ofte brug for at høre det flere gange, før den bliver omprogrammeret. Det gælder også når det er fysiske graviditetsgener, ubehag eller smerte.

Det gælder også for stort set alle graviditetsgener både i 1. trimester, 2. trimester og 3. trimester.

Du må gerne lytte til lydfilen minimum 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din graviditetsgener formindskes for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Helene

Lydfilen “Healing af graviditetsgener”

Fantastisk hvilken forskel for det har gjort for mig

Jeg var træt og energi forladt, havde smerter i lysken og balden.

Lydfilen har gjort en kæmpe forskel for mig. Bare ved at lytte er jeg blevet mere afslappet og rolig, mine smerter er forsvundet og jeg har mere energi.

Nu kan jeg endelig nyde min graviditet. Tusinde tak ❤️

Lydfil designet til at være effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0