Velvære i graviditeten

kr. 149,00

Trænger du til at kunne slappe af og slippe spændinger? Lydfilen giver afspænding, ro og velvære i graviditeten. Lyt dig til wellness!

Beskrivelse

Velvære i graviditeten

Hvem kan ikke bruge mere velvære i graviditeten? Det kan de fleste og ofte starter velvære på den psykiske plan. Denne hypnose lydfil Velvære i graviditeten hjælper dig, så du mentalt kan give slip på ophobet spændinger i kroppen.

Så forkæl dig selv og læg dig godt til rette og glæd dig til en dejlig afslappende stund, som giver dig en nydelsesfuld graviditet.

 

Gennem lydfilen “Velvære i graviditeten” opnår du:

  • Du kan give slip på alle spændinger i dine muskler, og opleve at du bliver helt afslappet og blødgjort. Derigennem lærer du også at give slip på din bækkenbund og mindsker dermed risikoen for bristninger til fødslen.
  • Du mærker en øget glæde og kan give slip på alt ubehag. Hermed får både du og din baby mere velvære og du kan få overskud til at nyde graviditeten.
  • Dit adrenalin niveau sænkes gennem den ro og balance, du opnår gennem lydfilen. Det giver et bedre flow af blod, hormoner og næringsstoffer til din baby. Samtidig mærker din baby, hvordan du har det. Når du oplever mere glæde, samt er mere rolig og afslappet, så bliver baby rolig, og kan vokse og trives. Du giver derfor din baby de bedste betingelser for en god start på livet.
  • Ocytocin niveauet stiger i dit blod, når du er glad, afslappet og rolig. Oxytocin er lykkehormonet, som også laver veer, når du engang skal føde. Jo mere af hormonet der har været tilstede i graviditeten, jo nemmere og mere ukompliceret og normal en fødsel får du. Samtidig med at hormonet er med til at give dig og din baby følelsen af velvære og lykke. Endvidere styrkes tilknytningen mellem din baby og dig gennem hormonet, både i graviditeten og efter fødslen, da oxytocin niveauet bliver højere og fordi oxytocin er et vigtigt hormon for tilknytningen.
  • Sidst men ikke mindst, så bliver du også mere opmærksom på jeres unikke forbindelse, hvorved du styrker kontakten til din baby, så jeres kærlighed og relation kan vokse sig stærkere.

Du kan forvente

Kort sagt du øger din følelse af glæde, behag og velvære på en nem og ubesværet måde, så din graviditet kan blive endnu mere nydelsesfuld…

 

Brug af lydfilen “Velvære i graviditeten”

Du må gerne lytte til lydfilen minimum 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Det skyldes at det er din underbevidsthed, så lærer at slappe af og give slip på alle unødige spæninger. Din underbevidsthed har brug for gentagelser for at lære nyt. Forvent at dine graviditetsgener formindskes for hver gang du lytter og dit velvære i graviditeten stiger.

God fornøjelse ❤️

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Christina

Lydfilen “Velvære i graviditeten”

Lydfilen gav mental og fysisk genopladning

Lydfilen hjalp mig med at finde et positivt fokus, når jeg fik for meget tankemylder og havde svært ved at sove om natten. Annes beroligende stemme virkede hver gang!

Rosa

Lydfilen “Velvære i graviditeten”

Alletiders powernap!

Aahh, lagde mig godt til rette og lyttede til velvære for gravide efter en hektisk morgen. Fik næsten det hele med, men faldt i søvn til sidst. Den aller bedste powernap ❤️ Har lyttet til den flere gange efter og den giver mig hver gang ro. Jeg bliver helt afslappet og fyldt op med ny energi. Den giver virkelig velvære. Fantastisk ❤️❤️

Lydfil designet til at være effektive og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0