Graviditets-, fødsels- og barselspakken

kr. 749,00

Alle de lydfiler du skal bruge til at opnå en nydelsesfuld graviditet og til din mentale forberedelse til fødslen, samt til god start på forældreskabet. Læs mere om, hvad pakken indeholder under fotos længere nede på siden…

Beskrivelse

Hele pakken til den fantastiske graviditet du drømmer om

Din mentale tilstand betyder så meget for, hvordan både du og din baby har det undervejs. Alt hvad du skal bruge for at sikre dig en god og sund graviditet lige fra starten af, får du med i  hele pakken her. Gør rejsen mod moderskabet fantastik og fyldt med velvære og nydelse.

Så lær at lindre dine gener, lær at gear ned og stress af. Luk velvære ind i stedet, så du også kan nyde din graviditet…

Læg dig godt til rette og glæd dig til en dejlig afslappende stund, som nemt giver øget velvære og nydelse til dig og din baby… Og forbered dig på at blive mor.

 

Hele pakken indeholder også alt den mentale forberedelse du har brug for til blive føde klar

Endvidere indeholder hele pakken redskaber til at styrke tilknytningen til din baby og højne din ro og afslapning. Hvilket samtidig øger dine chancer for en naturlig fødsel. Du får også alle de lydfiler, som forbereder dig mentalt på fødslen. Så du kan håndtere veerne og hvad fødslen nu bringer. Du kan skrifte mellem de forskellige fødselsforberedende lydfiler eller bare vælge den som giver mest mening for dig.

 

Hele pakken forbereder dig også på forældrerollen

Hele pakken indeholder også to lydfiler som forberede dig på moderrollen og amningen. Begge dele noget som gør omstillingen til forældrerollen meget lettere.

 

Samlet set opnår du med hele pakken

Det opnår du gennem de forskellige lydfiler i pakken:

 • Lindre de forskellige graviditetsgener, du måtte have
 • Healer dig selv og kommer af med eventuelle søvn problemer
 • Mindsker eller fjerner kvalme
 • Hjælper dig med at stresse af og øge tilknytningen til din baby
 • Øger velværet og får dig til at slippe spændinger
 • Ændre dine eventuelle negative forventninger til fødslen, så du kan få din drømmefødsel
 • Træner dig mentalt, så du kan håndtere veerne og nyde oplevelsen
 • Gør dig afslappet og rolig
 • Gør dig modtagelig overfor lydfilen til selve fødslen, så du kan få en meget mere behagelig fødsel
 • Gør dig i stand til at træde ind i dit mentale sikre sted, hvis du bliver utryg
 • Gør dig  i stand til at smertelindre dig selv mentalt
 • Giver større sandsynlighed for en ukompliceret og naturlig fødsel
 • Hjælpe dig til at give slip på angst, frygt, uro eller bekymring for fødsel – hvis du har det
 • Giver dig værktøj til at genvinde kontrol i udfordrende situationer
 • Ændre din eventuelle angst til glæde og gør det muligt for dig at se frem til og glæde dig til fødslen, og hvis du ikke har angst eller frygter den forestående fødsel, så forøger du bare din forventning og glæde frem mod fødslen
 • Forbereder dig på amningen og giver dig en god ammestart
 • En ro og tro på dig selv som mor
 • En øget fornemmelse for din babys behov
 • At stole mere på dine egne intuitive fornemmelser og instinkter, når det gælder din baby
 • Større tillid til dig selv og din evne til at håndtere enhver situation
 • Du vil øge din evne til venligt og bestemt afvise eller takke nej til andres indblanding, når de ikke er i tråd med det, du ønsker

Alle fortjener en enestående, smuk og vidunderlig graviditet, fødsel og barsel.

Denne graviditets-, fødsels- og barselspakke er sammensat netop med det formål. Den er skabt og designet til at være den mentale forberedelse for dig, som gerne vil være så mentalt forberedt, så du kan få den mest nydelsesfulde graviditet, samt den mest skånsomme og ubesværet fødsel for din baby og dig selv. Og en meget nemmere start på moderskabet og forældrerollen.

Så gør noget ved det nu!

De 12 lydfilerne som indgår i hele pakken er:

Du kan læse mere om de enkelte lydfiler som indgår i pakken ved at trykke på de orange links på listen her over.

Lærke

Hele gradivitets-, fødsel- og barselspakken

Jeg havde en drømmefødsel

Jeg købte hele pakken til omkring 700 kr. 2 måneder inden min terminsdato. Jeg havde frem til termin hørt alle lydfilerne – faktisk flere gange. Jeg havde en drømmefødsel.

Jeg havde termin d. 1. maj og nåede til latensfasen d. 6. maj, hvor veerne gik i sig selv efter 4 timers tid. Dagen efter kl. 6.30 startede de så igen og jeg tænkte; det kommer jo bare til at gå i sig selv igen- men nej. Veerne blev mere og mere intense og kl. 16.30 var jeg indlagt på fødegangen, hvor jeg fra 3-4 cm åben, åbnede mig til det dobbelte på under 50 min.
Det må have været efter 3 timer at jeg havde åbnet mig 9 cm og Willads lå på mit bryst kl. 20.30 helt perfekt.

Igennem fødslen var jeg 100% tilstede og både Jens og jordemoderen på stuen kunne manipulere mig til at gøre det de sagde – de trak vejret med mig og jeg gjorde det samme som dem. Jeg lå igennem fødslen og kiggede ud på et stykke af himlen som var blå og solen skinnede (det samme som det punkt man fokuserer på i de forbedrende fødselslydfilers opstart).

Jeg er ikke i tvivl om, at det har været lydfilen som jeg har hørt og fordybet mig i hver dag i 2 måneder, som har gjort min fødsel så behagelig. Kun lattergas fik jeg brugt som smertelindring.

Lydfilerne er designet til at være effektive og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her

Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
 • Din kurv er tom
0