Slip angst/bekymring

kr. 149,00

En forberedende lydfil, som hjælper dig til at slippe angst, bekymring eller uro for fødslen. Så du kan begynde at glæde dig.

Beskrivelse

Hvis du har angst, frygt, uro eller bekymring anbefaler jeg, at du, efter du har lyttet til intro’en, starter med Slip angst for fødslen. Når du mærker, at du har sluppet de ængstelige tanker og begynder at se frem mod fødslen med forventning, kan du eventuelt vælge at lytte til ene af de andre Forberedende Fødselslydfiler. Lydfilen Slip angst for fødslen hjælper dig med at give slip på andres negative fortællinger om fødsler og alle tidligere ubehagelige fødselsoplevelser. Du får en fornyet ro og tro på dig selv og dine indre fødekræfter.

Jeg anbefaler, at du lytter til lydfilen mindst 2 gange om ugen – gerne mere. Faktisk er det sådan, at jo mere du lytter, jo større effekt får du til fødslen.

Du skal ikke undre dig over, at du ind i mellem måske vil opleve, at du falder lidt i søvn, mens du lytter. Din underbevidsthed hører det hele alligevel.

Ved at lytte ofte i tiden før fødslen, opnår du, at du har endnu nemmere ved komme ned i den afslappet tilstand og holde dig afslappet til fødslen. Så øger du dine chancer for at få en behagelig, blid og rolig fødsel – hvor du kan bruge dine indre fødekræfter optimalt.

Nyd din afslapning i fokuseret tilstand på vej mod din magiske fødsel ❤️

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Christina

Lydfilen “Slip angst/bekymring”

Hypnosen var en stor hjælp

Jeg udviklede svær sygdomsangst under min graviditet og var hele tiden nervøs for der var noget galt med mig selv eller min baby.

Så det var en stor hjælp at lytte til lydfilen når jeg kunne mærke der var uro på vej, så jeg kunne prøve at finde ro inden angsten satte sig i mig.

Rosa

“Fødselsforberedende” lydfiler

Lydfilerne hjalp mig til at bevare roen og give mig en “power-fødsel”

Den ene ting i som var allermest fantastisk, var lydfilen til fødslen, som jeg brugte under min fødsel. Den fik mig tilbage i kroppen, da jeg var på vej ned af panikkens vej og veerne var hårdere, et tidspunkt hvor det var rigtig fristende at “give op” og bande af det hele.
Jeg mindes den søde studerende være forundret også og jeg følte bare en enorm selvtillid over at genvinde kontrollen. Det ramte bare plet!

Inden jeg valgte denne fødselsforberedelse, havde jeg ikke de store tanker ang. fødsel. At få en fantastisk og skånsom fødsel – det drømte jeg om!

Jeg blev efterhånden mere opmærksom, da jeg var halvvejs og en mave begyndte at kunne mærkes hver dag – Jeg blev bevidst omkring, at jeg havde et stort ønske om at føde vaginalt og undgå kejsersnit, for det skræmte mig.

Det, disse lydfiler har givet mig helt generelt, som gjorde en forskel for mig, var, at jeg fik ro og tro på at jeg ku’, så jeg følte mig godt rustet. Jeg blev afklaret og i ugerne op til, var jeg på intet tidspunkt ‘bange’ for fødslen. Jeg følte mig tryg og glædede mig. Fødslen af vores datter gik som jeg havde drømt om, jeg følte mig så klar og sej og jeg kunne bruge de teknikker fra lydfilerne, som jeg havde øvede.

Mit selvværd er vokset 500 gange siden jeg blev mor, bl.a. fordi jeg havde en power-fødsel. ❤️

Jeg ville anbefale disse lydfiler til alle, ud fra min egen fødsels-oplevelse.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0