Stå stærkt som mor

kr. 149,00

Bliv styrket til at tro på dine egne fornemmelser og instinkter for, hvad der er rigtig eller forkert for lige din baby.

Beskrivelse

Stå stærkt som mor

Denne hypnose lydfil gør dig klar til at gå i gang med at styrke din selvtillid og din tro på dig selv som mor, så du kan blive den stærke mor, du ønsker dit barn har. Forvent at du i højere grad føler dig styrket til at tro på dine egne fornemmelser og instinkter for, hvad der er rigtig eller forkert for lige din baby. Du vil i højere grad venligt, men bestemt kunne sige fra overfor andres gode råd og indblanding, hvis du ønsker det. Og virkelig stole på din intuitive fornemmelser for, hvad der er godt for lige din baby. Du kommer til at stå stærkt som mor!

 

Du kan starte allerede i graviditeten på at blive en stærk mor

Hvis du vælger at lytte til lydfilen, før du har født, som forberedelse til at stå stærkt i moderrollen, kan du allerede i graviditeten opleve, at du stoler mere på dine egne fornemmelser og instinkter. Du vil i højere grad være i stand til at være kritisk overfor andres indblanding i din graviditet og omkring din fødsel. Hermed kan du også i højere grad tage stilling til de valg, som du bliver udsat for undervejs. Hermed kan du  allerede stå stærkt som mor for dit barn og jeres bedste.

 

Hvordan bruges hypnose lydfilen “Stå stærkt som mor” bedst?

Jeg anbefaler, at du lytter til denne lydfil, så ofte du kan og gerne mindst 2 gange om ugen. Faktisk er det sådan, at jo mere du lytter, jo større effekt får du af lydfilen. Forvent at det bliver bedre og bedre jo mere du lytter. Du kan sagtens lytte til den flere gange om dagen.

Du skal ikke undre dig over, at du ind i mellem måske vil opleve, at du falder lidt i søvn, mens du lytter. Din underbevidsthed hører det hele alligevel.

 

Det bedste tidspunkt at lytte og opnå at stå stærkt som mor efter fødslen

Hvis du først starter med at lytte til hypnosen efter du har født, anbefaler jeg, at du bruger den på et tidspunkt, hvor din baby har fået bryst og er blevet mere rolig. Det vil være næsten umuligt at slappe nok af og få noget ud af lydfilen, hvis din baby er dybt ulykkelig og sulten. Du kan vælge at have din baby liggende ved dig, mens du lytter til lydfilen eller lægge den et andet sted, som måske forstyrrer dig mindre.

Du finder det tidspunkt som passer til jer

Efterhånden som du har lyttet flere gange til lydfilen, finder du det tidpunkt som passer dig bedst at lytte til den. Måske er midt i mellem hvert måltid i starten eller lige efter hvert måltid, og senere bliver det måske en gang om dagen eller en gang om ugen. Du gør det som passer dig bedst! Du er en stærk mor!

Nyd din afslapning i fokuseret tilstand på vej mod at stå stærkt som mor… 👶🏻

 

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere nede på siden…

Mie

Lydfilerne “Succes med amning” & “Stå stærkt som mor”

Bedste barselsgave ever!!!

Jeg fik de disse to lydfiler i barselsgave. Det var den bedste gave ever!

Jeg fik dem før, jeg havde født og lyttede til dem på skift op til fødslen. De gav mig bare en kæmpe ro og en tro på, at det nok skulle gå.

Efterfølgende lyttede jeg til “Succes med amning” rigtig meget i starten. Den gjorde det hele lettere og gav en en dejlig afslapning, som virkelig stressede mig af, så mælken kunne fylde frit. Jeg oplevede også som de fleste at få lidt ømme brystvorter, men det var til at håndtere.

Lydfilen “Stå stærkt som mor” har efter fødslen også hjulpet mig. Jeg har fra starten af – nok fordi jeg havde lyttet til den i graviditeten, haft en stor følelse af ro og en tro på mine egne beslutninger. Hvis jeg har kunne mærke at nogle velmenende indblanding blev for meget lyttede jeg bare til lydfilen efterfølgende og fandt mit fodfæste igen.

Jeg kan varmt anbefale disse to lydfiler til både første gang og flere gangs mødre.

Lydfilen bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her

Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0