Hypnose lydfil til selve fødslen

kr. 149,00

En lydfil, som hjælper dig igennem fødslen. Så du kan forblive afslappet og rolig. Og opnå en endnu bedre fødsel. Nemt og bekvemt!

Beskrivelse

Mental hjælp til selve fødslen

Så er du ved vejs ende. Denne lydfil er tiltænkt selve fødslen. De fleste fødende har brug for en mental hjælp til at klare veerne og det arbejde det er at føde et barn. Måske er der noget som bekymre dig omkring selve fødslen? Denne lydfil hjælper dig med at give slip, hvis du ikke allerede har gjort det.

Det bedste tidspunkt at bruge “Selve fødslen” lydfilen

Jeg anbefaler, at du undlader at lytte til denne lydfil før din livmoder begynder at lave sine regelmæssige og rytmiske sammentrækninger. Når du mærker sammentrækningerne tager til eller føler dig sikker på, at det er fødslen som er i gang, kan du begynde at lytte til denne lydfil. Den kan lyttes til gentagende gange efter hinanden undervejs i selve fødslen.

Hvordan bruges lydfilen?

Brug den alt det, som du synes, du har brug for. Igen og igen. Giver dig ro, afslappethed, tro på at du kan og større sandsynlighed for smertefrihed (hvis du har trænet med en af de forberedende lydfiler). Giver dig mental fokus og gør dig i stand til at håndtere veerne. Alt i alt en meget mere behagelig fødsel.

Nyd din afslapning under din magiske fødsel ❤️

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere nede på siden…

Rosa

“Fødselsforberedende” lydfiler

Lydfilerne hjalp mig til at bevare roen og give mig en “power-fødsel”

Den ene ting i som var allermest fantastisk, var lydfilen til fødslen, som jeg brugte under min fødsel. Den fik mig tilbage i kroppen, da jeg var på vej ned af panikkens vej og veerne var hårdere, et tidspunkt hvor det var rigtig fristende at “give op” og bande af det hele.

Jeg mindes den søde studerende være forundret også og jeg følte bare en enorm selvtillid over at genvinde kontrollen. Det ramte bare plet!

Inden jeg valgte denne fødselsforberedelse, havde jeg ikke de store tanker ang. fødsel. At få en fantastisk og skånsom fødsel – det drømte jeg om!

Jeg blev efterhånden mere opmærksom, da jeg var halvvejs og en mave begyndte at kunne mærkes hver dag – Jeg blev bevidst omkring, at jeg havde et stort ønske om at føde vaginalt og undgå kejsersnit, for det skræmte mig.

Det disse lydfiler har givet mig helt generelt, som gjorde en forskel for mig, var at jeg fik ro og tro på at jeg ku’, så jeg følte mig godt rustet. Jeg blev afklaret og i ugerne op til, var jeg på intet tidspunkt ‘bange’ for fødslen. Jeg følte mig tryg og glædede mig.

Fødslen af vores datter gik som jeg havde drømt om, jeg følte mig så klar og sej og jeg kunne bruge de teknikker fra lydfilerne, som jeg havde øvede.

Mit selvværd er vokset 500 gange siden jeg blev mor, bl.a. fordi jeg havde en power-fødsel. ❤️

Jeg ville anbefale disse lydfiler til alle, ud fra min egen fødsels-oplevelse.

Lydfil designet til at være effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0