Graviditets uge 27+0 til 27+6

 

Måske er du nysgerrig efter at vide, hvordan din baby udvikler sig? Og hvad der sker med dig og din krop i denne uge? Eller måske vender du tilbage for at finde mere information?

Hvor om alting er, så har jeg her beskrevet, hvad du kan forvente her i graviditets uge 27+ og hvor langt din baby nu er i sin udvikling…

Anne Juul Wallin

Jordemoder, akupunktør, psykoterapeut og master i hypnose

Din babys lungerne kan ånde

Men endnu ikke tilstrækkeligt, så hvis babyen blev født nu i uge 27+,  vil den stadig skulle have hjælp til at overleve.

Babyen vokser hurtigt nu og tager på i vægt, så den er klar til et liv uden for livmoderen. Kropstemperaturen reguleres nu med centralnervesystemet. Samtidig dannes mere underhudsfedt, og udenpå dannes et fedtlag som gør at huden ikke udtørrer.

Undersøgelser viser, at din baby kan drømme, og man mener endda, at den også har evnen til at huske.

Testiklerne falder ned i pungen i graviditets uge 27+

Hvis du venter en lille dreng, vil hans testikler nu være faldet ned i pungen. Hos 97 procent kan stenene mærkes i pungen efter fødslen. Jordemoderen undersøger altid dette ved børneundersøgelsen efter fødslen. Venter du en pige, vil kønslæberne være små og ikke helt dække klitoris endnu.

I slutningen af graviditets uge 27+ måler din baby ca. 35 cm og vejer omkring 1200 g.

Du kan læse mere længere nede på siden ▼

graviditets uge 14+, graviditets uge 14, se kønnet, graviditets uge 27+, gravid uge 27+,

“Din babys hjertelyd slår lidt hurtigere, når den hører din stemme…”

Husk at snakke til din baby

Kontakten til din baby bliver mere intensiv og den kan reagere med at sparke tilbage, hvis du puffer til maven. Da din baby sagtens kan høre og skelne din stemme, så snak endelig beroligende til det. Hjertet der ellers slår 120-160 slag i minuttet slår lidt ekstra hurtigt, når det hører din stemme!

Din partner kan også sagtens tale og kærtegne din mave. Babyen vil så også genkende din partners stemme og puls, og dermed være lige så tryg ved ham/hende.

Du skal mærke liv hver dag fra nu i graviditets uge 27+

På dette tidspunkt i din graviditet skal være opmærksom på, at du mærker liv hver eneste dag. Det er ikke sikkert, at der er et mønster, men du skal mærke den hver dag.

Hvis du har en yndlingsring, kan det godt være en god ide at tage den af i tide, inden fingrene hæver alt for meget op. Der er stor forskel på, hvor meget væske der ophobes i kroppen under en graviditet. Hvis du får væske i kroppen, så sørg for at hvile dig med benene højt. Støttestrømper kan også være en god hjælp under din graviditet, specielt når du går på arbejde og ikke kan lægge dig i løbet af dagen.

Hvis du har nogle graviditetsgener, så se videoen herunder. Her har jeg samlet lidt gode råd til forskellige gener…

← Forrige uge                        Uge 28+0 →

Min bedste råd mod graviditetsgener…

Din graviditet skal være en dejlig oplevelse. Men sådan er det desværre ikke for alle…

Er du en af dem, som går og lider under en eller anden gene, så se denne video. Jeg giver dig her alle mine bedste råd mod graviditetsgener – både til kvalme, manglende energi, forskellige smerter. Måske kan du finde et råd, du ikke havde tænkt over, som lige kan hjælpe dig videre?

Hvis du, efter du har prøvet rådene af, stadig har problemer bør du prøve at se om der ikke er en lydfil, som kunne hjælpe dig. Dit sind kan så meget, også hjælpe dig til at få det bedre… Nemt, bekvemt og ubesværet!

 Videoen om mine bedste råd til graviditetsgener

Vil du også have en graviditet fyldt med velvære og nydelse?

– læs mere…

Har du nogle spørgsmål?

Så skriv til mig her:

8 + 5 =

Du kan også sende en sms 

+45 51920412

Email

lyd@aku-kur.dk

Åbningstider for lyd-kur.dk

Døgnåben

Åbningstider for klinikken Aku-kur

Efter aftale – send en sms, hvis du ønsker en tid.

Du kan læse mere om de forskellige behandlinger, du kan modtage i min klinik på www.aku-kur.dk

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0