Graviditets uge 33+0 til 33+6

 

Måske er du her i uge 33+ nysgerrig  efter at vide, hvordan din baby udvikler sig? Og hvad der sker med dig og din krop i denne uge? Eller måske vender du tilbage for at finde mere information?

Hvor om alting er, så har jeg her beskrevet, hvad du kan forvente på lige dette stadie af din graviditet og hvor langt din baby nu er i sin udvikling…

Anne Juul Wallin

Jordemoder, akupunktør, psykoterapeut og master i hypnose

Her i graviditets uge 33+ bliver der mindre plads til baby

Babyen får mindre og mindre plads at bevæge sig på og kan således ikke længere flyde rundt i fostervandet. Bevægelserne foregår måske i et langsommere tempo, føles mere som om den laver udstrækningsøvelser, men der kan godt komme nogle voldsomme spark.

Babyens immunforsvar udvikles, og er nu i stand til at modstå en mindre infektion. Et af tegnene på at barnet er ved at være fuldbårent er, når neglene går fri af fingrenes kant. Tåneglene er ikke så langt fremme som fingerneglene.

Fostervandet bliver hele tiden fornyet, og kan derfor ikke blive for gammelt. Selv hvis vandet går vil babyen ikke blive tørlagt, da der hele tiden dannes nyt fostervand.

Måske kan din partner høre hjertelyd i graviditets uge 33+?

Måske er det muligt for din partner ved at lægge øret til din mave at lytte babyens hjertelyd. Det kan godt være svært, og det er mere en fornemmelse end en lyd. Vibrationer eller svingninger indefra. Nogle gange kan det hjælpe, hvis man bruger røret fra en toiletrulle, som lytterør.

Din baby vejer nu i uge 33+ca. 2200 g og måler i udstrakt tilstand ca. 42 cm

Du kan læse mere længere nede på siden ▼

gtraviditets uge 23+, gravid uge 23+, graviditets uge 23, graviditets uge 33+, gravid uge 33+

“Har du “lånt” din partners større sko…?”

Skal du til jordemoder i uge 33+?

Du har sikkert din næste tid til jordemoderkontrol her omkring. Igen vil jordemoderen kontrollere størrelsen på din livmoder, skønne vægten på din baby, taget dit blodtryk og tjekke din urin. Hun vil også vurdere, hvilken vej babyen vender. Herfra vil du som førstegangsfødende blive fulgt med jordemoderkontroller hver 14 dag. Der går lidt længere i mellem, hvis du er flergangsfødende. Jordemoderen vil kontrollere det samme hver gang.

Arg… mine sko er pludselig blevet for små?!

Nogle kvinder oplever, at deres fødder vokser så meget, at de er nød til at ”låne” nogle sko, der er større. Det skyldes, at det blødgørende hormon får forfoden til at synke, så foden bliver længere og måske bredere.

Hvis du har fået andre graviditetsgener, er der stadig hjælp at hente. Se min video om graviditetsgener herunder. Måske er det nogle råd du har glemt, hvis du har set den før? Ellers nogle du ikke kendte, som den er ny for dig?

← Forrige uge                        Uge 34+0 →

Min bedste råd mod graviditetsgener…

Din graviditet skal være en dejlig oplevelse. Men sådan er det desværre ikke for alle…

Er du en af dem, som går og lider under en eller anden gene, så se denne video. Jeg giver dig her alle mine bedste råd mod graviditetsgener – både til kvalme, manglende energi, forskellige smerter. Måske kan du finde et råd, du ikke havde tænkt over, som lige kan hjælpe dig videre?

Hvis du, efter du har prøvet rådene af, stadig har problemer bør du prøve at se om der ikke er en lydfil, som kunne hjælpe dig. Dit sind kan så meget, også hjælpe dig til at få det bedre… Nemt, bekvemt og ubesværet!

 Videoen om mine bedste råd til graviditetsgener

Vil du også have en graviditet fyldt med velvære og nydelse?

– læs mere…

Har du nogle spørgsmål?

Så skriv til mig her:

11 + 2 =

Du kan også sende en sms 

+45 51920412

Email

lyd@aku-kur.dk

Åbningstider for lyd-kur.dk

Døgnåben

Åbningstider for klinikken Aku-kur

Efter aftale – send en sms, hvis du ønsker en tid.

 

Du kan læse mere om de forskellige behandlinger, du kan modtage i min klinik på www.aku-kur.dk

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0