Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Kontaktinfo

Produkter udbydes af:

Lyd-kur.dk
Att.: Anne Juul Wallin
Borrelyngen 8
2770 Kastrup
CVR: 31387744
Kontakt mig via sms 51920412 (Aku-kur – min fysiske klinik)

Betaling
Betaling kan ske med VISA, American Express, JCB, Discover, Diners og Mastercard.
Du modtager kort efter betaling en faktura på e-mail til den opgivne e-mailadresse.
Dine kortoplysninger gemmes aldrig.

Alle priser er i danske kroner.

Levering
Produkterne bliver leveret som en mp3 lydfil til download en gang straks.

Tilgang til produkter
Udvalgte dokumenter kan downloades, men størstedelen af materialet er lydfiler til straks download til et divice. Du bør derfor købe lydfilen på det device, du ønsker at lytte den fra.

Fortrydelsesret
Vores produkter er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Rettigheder
Alle rettigheder til materialer og produkter tilhører Lyd-kur.dk. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Din licens er personlig for dig og din partner, og må ikke videregives til andre. Alle Materialer og produkter, der kan downloades er dit til evigt eje, men må ikke kopieres, udlånes, gives, sælges eller på anden måde videregives til andre uden forudgående skriftlig aftale med Lyd-kur.dk.

Ansvarsfraskrivelse
Dit og din eventuelle babys helbred er dit eget ansvar.

Formålet med produkterne er at give dig et værktøj, som kan hjælpe dig med at få et bedre liv. Alle lyd-filer, og disses foreslag  anvendes på eget ansvar. Hvis du oplever bivirkninger eller ubehag ved nogle af forslagene, skal du straks stoppe og konsultere en relevant fagperson fx læge, jordemoder, sundhedsplejerske, psykolog eller psykoterapeut.

Produkterne og andre materialer må på ingen måde anses som erstatning for professionel rådgivning af uddannet fagpersonale eller læge. Hvis du har spørgsmål af helbredsmæssig karakter eller er det mindste i tvivl om dit eget eller din eventuelle babys helbred, skal du altid som det første kontakte læge eller jordemoder.

Da den faglige viden konstant opdateres, og at der på mange områder mangler konsensus blandt faglige autoriteter, kan det ikke garanteres, at al information i diverse artikler er korrekt og fuldstændig i alle henseender.

Enhver problematik, som den enkelte måtte døje med, er en individuel sag som afhænger af mange faktorer, og Lyd-kur.dk kan derfor ikke holdes ansvarlig for, om du får en god oplevelse.

Privatlivs- og Cookiepolitik

Se vores gældende privatlivspolitik her

Se vores gældende cookiepolitik her

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0