Stop kradse i sår

kr. 149,00

Vil du stoppe med at kradse og pille i dine sår? Lydfilen hjælper dig med at slippe den uønsket vane, blive klar over årsagen til uvanen og skabe nye gode vaner i stedet.

Beskrivelse

Vil du slippe af med din uvane med at pille og kradse i sår?

Ville du ønske, du kunne stoppe med at pille og kradse i dine sår og knopper? Og andre ujævne området på din krop? At stoppe med kradse dig, når du keder dig? Er ensom? Har brug for ro? Er stresset? Helt uden at tænke over det?

Altså ønsker, at du er mere i kontrol over din vane og vanen ikke kontrollere dig…

Så er hjælpen her. Hjælp til selvhjælp! Tænk bare at slappe af og lytte dig til nye gode vaner.

 

Lydfilen hjælper dig til at stoppe med at pille og kradse i sår

Lydfilen er designet til at hjælpe dig med at ændre din uønskede vane med at pille, klø og kradse i sår, ujævnheder og knopper på din hud. Den hjælper på et overordnet plan, så det har ingen betydning, hvilken grund, der er til, at du kradser eller piller i sår. Kun at du virkelig har lyst til at ændre det. Altså er motiveret for at ændre det. Så du kan opnå det du vil – at få en glat hud og lade den heale af sig selv! At give slip på vanen med at pille og kradse i sår.

Du kommer på en rejse tilbage til det som forårsagede vanen. Du bliver opmærksom på, hvad vane har gjort for dig, som var/er positivt og kan hermed finde nye vaner til at dække det behov.

Din følelse af styrke og fredfyldthed øges. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du nemmere kan bevare roen, samt finde balance og harmonien. Og at du selv kan skabe din egen sikkerhed og tryghed.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed en større modstandskraft overfor det, som du plejer at gøre uden at tænke over det, og som du ønsker at ændre.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din ro og balance øges for hver gang du lytter.

Hvis du ønsker en mere generel lydfil til andre vaner, som der ikke er lavet en specifik lydfil til, så tjek denne lydfil ud som er lavet til præcis dette – “Ændre uønsket vaner

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Tiffany

Lydfilen “Stop kradse i sår”

Jeg har haft mega positiv effekt

I starten skulle jeg fokuserer en del på ikke at lade mine tanke vandre andre steder, og forblive fokuseret på lydfilen.

Annes stemme hjalp dog meget, og det blev nemmere for hver gang jeg lyttede. Jeg fald ofte i søvn, men min partner var glad for det, da han mente, jeg ikke længere kradsede i sår om natten.

Jeg har haft en mega positiv oplevelse med min lydfil!

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0