Stop kradse i sår

kr. 149,00

Vil du stoppe med at kradse og pille i dine sår? Lydfilen hjælper dig med at slippe den uønsket vane, blive klar over årsagen til uvanen og skabe nye gode vaner i stedet.

Beskrivelse

Vil du slippe af med din uvane med at pille og kradse i sår?

Ville du ønske, du kunne stoppe med at pille og kradse i dine sår og knopper? Og andre ujævne området på din krop? At stoppe med kradse dig, når du keder dig? Er ensom? Har brug for ro? Er stresset? Eller når du kradser i sår helt uden at tænke over det?

Altså ønsker, at du er mere i kontrol over din vane og vanen ikke kontrollere dig…

Så er hjælpen her. Hjælp til selvhjælp! Tænk bare at slappe af og lytte dig til nye gode vaner.

 

Lydfilen hjælper dig til at stoppe med at pille og kradse i sår

Lydfilen er designet til at hjælpe dig med at ændre din uønskede vane med at pille, klø og kradse i sår, ujævnheder og knopper på din hud. Den hjælper på et overordnet plan, så det har ingen betydning, hvilken grund, der er til, at du kradser eller piller i sår. Kun at du virkelig har lyst til at ændre det. Altså er motiveret for at ændre det. Så du kan opnå det du vil – at få en glat hud og lade den heale af sig selv! At give slip på vanen med at pille og kradse i sår.

Du kommer på en rejse tilbage til det som forårsagede vanen. Du bliver opmærksom på, hvad vane har gjort for dig, som var/er positivt og kan hermed finde nye vaner til at dække det behov.

Din følelse af styrke og fredfyldthed øges. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du nemmere kan bevare roen, samt finde balance og harmonien. Og at du selv kan skabe din egen sikkerhed og tryghed.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed en større modstandskraft overfor det, som du plejer at gøre uden at tænke over det, og som du ønsker at ændre.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din ro og balance øges for hver gang du lytter.

Hvis du ønsker en mere generel lydfil til andre vaner, som der ikke er lavet en specifik lydfil til, så tjek denne lydfil ud som er lavet til præcis dette – “Ændre uønsket vaner

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Tiffany

Lydfilen “Stop kradse i sår”

Jeg har haft mega positiv effekt

I starten skulle jeg fokuserer en del på ikke at lade mine tanke vandre andre steder, og forblive fokuseret på lydfilen.

Annes stemme hjalp dog meget, og det blev nemmere for hver gang jeg lyttede. Jeg fald ofte i søvn, men min partner var glad for det, da han mente, jeg ikke længere kradsede i sår om natten.

Jeg har haft en mega positiv oplevelse med min lydfil!

Lydfil designet til at være effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0