Styrk din motivation og ego

DKK 149,00

Få en fornyet tro på dig selv. Du kan, hvad du vil. Ryd alle dine forbehold af vejen og styrk dit ego. Accepter dig selv for den fantastiske person du er.

Beskrivelse

Motivation har vi alle brug for, for at nå vores mål. Nogle gange kan det være svært at holde fokus på målet. Så ser du måske kun forhindringerne og begrænsningerne? Dine forbehold?

Hvis vi mister vores motivation, mister vi målet af syne og giver nemmere op. Hvis du har oplevet det flere gange, påvirker det dit ego og du mister troen på dig selv.

Din manglende tro på dig selv, påvirker den måde du tænker og føler om dig selv. Jo mere positive følelser og tanker du har om dig selv, des stærkere er dit ego; jo mere negative følelser, des lavere og mere svagt er dit ego. Svækket ego påvirker din livskvalitet.

Hvis du har et stærkt ego føler du dig mere produktiv, dygtig, værdifuld, elsket og lykkelig. Du har en større motivation for at nå de mål, du sætter for dig selv. 

Så hvorfor vente? Gør noget godt for dig selv allerede i dag!

Lydfilen er designet til at hjælpe dig med at overkomme de forhindringer og forbehold, du har sat for dig selv, opnå en fornyet tro på dig selv og din egen indre styrke. Samtidig bliver du også i stand til at møde enhver udfordring i livet med selvtillid og selvværd. Du bliver opmærksom på din egen evne til at overvinde og håndtere enhver situation, du måtte stå i. Du accepterer dig selv for den fantastiske person, du er.

Derudover bliver du så afslappet og genopfyldt med energi, at du har større overskud til at klare dine udfordringer.

Du vil opleve, at du føler dig opfrisket, mere motiveret og mere selvsikker og værdifuld, når du har lyttet til denne lydfil – endda allerede efter første gang…

OBS: Det anbefales, at du lytter til denne lydfil om dagen flere gange om ugen.

Det skyldes, at lydfilen, som designet ud fra hypnose, skal virke på dit adfærdsprogram i underbevidstheden ligesom alle lydfilerne skal. Når adfærdsprogrammer skal ændres, skal der ofte gentagelse til. Du må gerne lytte til lydfilen mindst 2 gange om ugen – og gerne mere. Effekten forbedres jo flere gange du lytter til lydfilen. Forvent at dit helbred forbedres for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Christina

Lydfilen “Styrk din motivation og ego”

Selvværd endelig styrket

Efter at have brugt lydfilen i nogen uger af flere omgange føler jeg mig som et fornyet menneske.

Jeg har altid haft svært ved at have et styrket ego til trods for, at jeg godt var klar over, at jeg bestrider poster og administrerer opgaver, som det ikke er givet, at alle kan udføre i samme grad.

Men gennem gentagne lytninger af denne hypnose, har jeg stille og roligt fået opbygget min motivation men i lige så høj grad og måske for mig mere væsentligt mit selvværd, så det nu matcher min selvtillid.

Jeg er blevet bedre til at tale mig selv op i stedet for at tale mig selv ned hele tiden, og det her er bestemt noget, jeg har tænkt mig skal være en del af mit ugentlige ritual i min hverdag, hvis det fortsætter med at have denne indflydelse.

Da dette er et af det sværere emner at arbejde med, kan jeg kun forestille mig, at Annes andre tilbud også fungere fuldt ud, og derfor får hun mine varmeste anbefalinger.

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ – fem stjerner på Google)

Linda

Lydfilen “Styrk din motivation og ego”

Hjælp til at holde fokus

Det har været super nemt og bruge lydfilen, så dejligt og kunne bruge den når det passer ind i tid og sted

Det naturligt flow i lydfilen gør at jeg hurtigt bliver afslappet og kan lukke alt andet ude og bare lytte 

Den hypnotiske tilstand er helt fantastisk og når jeg kommer tilbage er både krop og sind lettere, skuldrene er kommet ned på plads og jeg har den bedste følelse i maven 

Det har været så dejligt og bruge lydfilen, tænker ikke jeg stopper lige foreløbigt 

Casper

Lydfilen “Styrk din motivation og ego”

En hypnose med større effekt

Jeg har prøvet flere forskellige former for hypnose. Denne er CA 10-15 min længere end de andre jeg har prøvet (30-35 min).

Men de ekstra minutter gør at hun virkelig kommer i dybden med hypnose og jeg synes effekten er større.. kan varmt anbefales og priserne synes jeg er helt fine så 5 stjerner herfra.

P.s det var nemt at modtage dem (lydfilerne)

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ – fem stjerner på Google)

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0