Ændre uønsket vaner

kr. 149,00

Vil du ændre din uønskede vane? Lydfilen hjælper dig med at slippe de uønsket vaner og skabe nye gode vaner i stedet.

Beskrivelse

Uønsket vaner, som du gerne vil af med?

Har du en vane, som du ville ønske, du kunne stoppe med? Altså en du ikke ønsker mere og gerne vil slippe af med? Så er hjælpen her. Hjælp til selvhjælp! Tænk bare at slappe af og lytte dig til nye gode vaner.

Lydfilen er designet til at hjælpe dig med at ændre dine uønsket vaner. Den hjælper på et overordnet plan, så det har ingen betydning, hvilken vane det er. Kun at du virkelig har lyst til at ændre den. Altså er motiveret for at ændre uønsket vaner eller vane. Hvis du har flere uønsket vaner du gerne vil ændre, skal du fokuser på en ad gangen. Tag den vigtigste først.

 

Hvad giver lydfilen til at ændre uønsket vaner?

Du kommer på en rejse tilbage til det som forårsagede vanen. Du bliver opmærksom på, hvad vanen har gjort for dig, som var/er positivt og kan hermed finde nye vaner til at dække det behov.

Din følelse af styrke og fredfyldthed øges. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du nemmere kan bevare roen, samt finde balance og harmonien. Og at du selv kan skabe din egen sikkerhed og tryghed.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed en større modstandskraft overfor det som frister og du ønsker at ændre.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din ro og balance øges for hver gang du lytter.

 

Mere specifikke uønskede vaner

Hvis du ønsker en mere specifik lydfil til “Trøstespisning, Neglebidning eller Stoppe med at pille eller kradse i sår”, så tjek de lydfiler ud som er lavet til præcis disse vaner og derfor hjælper endnu mere specifikt på disse uvaner.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Lydfil designet til at være effektiv og bruger virkemidler fra hypnose

Og hvad er hypnose så?

En video om hypnose og lydfilerne

Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden. Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Læs mere her
Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Skulle du have lyst til mere at viden om personlige, individuel og speficik hypnose lige til din problematik, kan du læse mere om det her.

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0