Ændre uønsket vaner

kr. 149,00

Vil du ændre din uønskede vane? Lydfilen hjælper dig med at slippe de uønsket vaner og skabe nye gode vaner i stedet.

Beskrivelse

En uønsket vane, som du gerne vil af med?

Har du en vane, som du ville ønske, du kunne stoppe med? Altså en du ikke ønsker mere og gerne vil slippe af med? Så er hjælpen her. Hjælp til selvhjælp! Tænk bare at slappe af og lytte dig til nye gode vaner.

Lydfilen er designet til at hjælpe dig med at ændre dine uønskede vaner. Den hjælper på et overordnet plan, så det har ingen betydning, hvilken vane det er. Kun at du virkelig har lyst til at ændre den. Altså er motiveret for at ændre den. Hvis du har flere uønsket vaner du gerne vil ændre, skal du fokuser på en ad gangen. Tag den vigtigste først.

 

Hvad giver lydfilen til uønsket vaner?

Du kommer på en rejse tilbage til det som forårsagede vanen. Du bliver opmærksom på, hvad vane har gjort for dig, som var/er positivt og kan hermed finde nye vaner til at dække det behov.

Din følelse af styrke og fredfyldthed øges. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du nemmere kan bevare roen, samt finde balance og harmonien. Og at du selv kan skabe din egen sikkerhed og tryghed.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed en større modstandskraft overfor det som frister og du ønsker at ændre.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din ro og balance øges for hver gang du lytter.

 

Mere specifikke uønskede vaner

Hvis du ønsker en mere specifik lydfil til “Trøstespisning, Neglebidning eller Stoppe med at pille eller kradse i sår”, så tjek de lydfiler ud som er lavet til præcis disse vaner og derfor hjælper endnu mere specifikt på disse uvaner.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0