En bedre søvn – gravid

kr. 149,00

Vågn op efter en god nats søvn. Nat efter nat. Giver ro og afslapning, og sindet finder fred. Du vågner udhvilet og med ny energi.

Beskrivelse

En bedre søvn – lydfilen er designet til at hjælpe dig, som er gravid, med at blive så afslappet, så du kan falde i søvn, når du går i seng for natten. Samtidig bliver du så rolig og tryg, at du kan give slip og glide i søvnen i sikker forvisning om, at din underbevidshed nok skal passe på dig og din baby. Endvidere bliver din babys bevægelser en del af det som får dig dybere ind i søvnen.

OBS: Det anbefales, at du lytter til denne lydfil om dagen – gerne flere timer før du skal sove.

Det skyldes, at lydfilen, som designet ud fra hypnose og skal virke på søvnen, skal påvirke dit adfærdsprogram i underbevidstheden ligesom alle lydfilerne skal. Hvis du lægger dig med lydfilen for at sove til natten, risikere du, at du “lærer” din underbevidsthed, at alle lydfiler bare betyder søvn og så kan det være svære at lære den noget andet, fx at fødslen kan være en behagelig og afslappet oplevelse og lignende.

Derudover kan det blive svært på sigt at falde i søvn uden hypnosen.

Du må gerne lytte til lydfilen mindst 2 gange om ugen – og gerne mere. Effekten forbedres jo flere gange du lytter til lydfilen. Forvent at din søvn forbedres for hver gang du lytter.

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Lotus

Lydfilen “En bedre søvn”

YES! Jeg har knækket koden…

…til at få en god søvn igen. Har brugt lydfilen “En bedre søvn” et par gange om ugen, og blev opmærksom på det at være i alarmberedskab. Og så var det som om noget sagde klik inden i mig, og jeg fik hevet mig ud af mit alarmberedskab. Kombineret med lydfilen som støtter mig i det.
Så nu kan jeg sove helt igennem, og når jeg få gange vågner for at skulle op og tisse eller andet, så kan jeg hurtigt falde i søvn igen. Det var nemlig mit problem før…at jeg ikke kunne falde i søvn igen, men var lysvågen og lå og tænkte og stressede.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0