Lydfil til selve fødslen

kr. 149,00

En lydfil, som hjælper dig igennem fødslen. Så du kan forblive afslappet og rolig. Og opnå en endnu bedre fødsel. Nemt og bekvemt!

Beskrivelse

Så er du ved vejs ende. Denne lydfil er tiltænkt selv fødslen.

Jeg anbefaler, at du undlader at lytte til denne lydfil før din livmoder begynder at lave sine regelmæssige og rytmiske sammentrækninger. Når du mærker sammentrækningerne tager til eller føler dig sikker på, at det er fødslen som er i gang, kan du begynde at lytte til denne lydfil. Den kan lyttes til gentagende gange efter hinanden undervejs i fødslen.

Brug den alt det, som du synes, du har brug for. Giver dig ro, afslappethed, tro på at du kan og større sandsynlighed for smertefrihed (hvis du har trænet med en af de forberedende lydfiler). Giver dig mental fokus og gør dig i stand til at håndtere veerne. Alt i alt en meget mere behagelig fødsel.

Nyd din afslapning under din magiske fødsel ❤️

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere nede på siden…

Rosa

“Fødselsforberedende” lydfiler

Lydfilerne hjalp mig til at bevare roen og give mig en “power-fødsel”

Den ene ting i som var allermest fantastisk, var lydfilen til fødslen, som jeg brugte under min fødsel. Den fik mig tilbage i kroppen, da jeg var på vej ned af panikkens vej og veerne var hårdere, et tidspunkt hvor det var rigtig fristende at “give op” og bande af det hele.
Jeg mindes den søde studerende være forundret også og jeg følte bare en enorm selvtillid over at genvinde kontrollen. Det ramte bare plet!

Inden jeg valgte denne fødselsforberedelse, havde jeg ikke de store tanker ang. fødsel. At få en fantastisk og skånsom fødsel – det drømte jeg om!

Jeg blev efterhånden mere opmærksom, da jeg var halvvejs og en mave begyndte at kunne mærkes hver dag – Jeg blev bevidst omkring, at jeg havde et stort ønske om at føde vaginalt og undgå kejsersnit, for det skræmte mig.

Det disse lydfiler har givet mig helt generelt, som gjorde en forskel for mig, var at jeg fik ro og tro på at jeg ku’, så jeg følte mig godt rustet. Jeg blev afklaret og i ugerne op til, var jeg på intet tidspunkt ‘bange’ for fødslen. Jeg følte mig tryg og glædede mig. Fødslen af vores datter gik som jeg havde drømt om, jeg følte mig så klar og sej og jeg kunne bruge de teknikker fra lydfilerne, som jeg havde øvede.

Mit selvværd er vokset 500 gange siden jeg blev mor, bl.a. fordi jeg havde en power-fødsel. ❤️

Jeg ville anbefale disse lydfiler til alle, ud fra min egen fødsels-oplevelse.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0