Din spirituelle fødsel

kr. 149,00

En forberedende lydfil, som lader dig svæve til en særlig have, hvor du kan finde fred og ro til fødslen. Styrker dig i troen på at du kan.

Beskrivelse

Lydfilen Din spirituelle fødsel styrker dig og troen dine indre fødekræfter, så du kan opnå en fødsel, hvor du er rolig og i kontakt med dig selv og din baby. Dine tanker om smerte bliver omprogrammeret, så du kan opleve ve-arbejdet som en behagelig oplevelse. Du kan forblive i en svævende, drømmende tilstand hele vejen igennem fødslen.

Du får positive tanker om fødslen, øget din selvtillid og du får det åndelige med. Som bonus så øger din opnåede ro, åndelige styrke og afslappethed dine chancer for en naturlig fødsel uden indgreb og komplikationer.

Forbered dig med lydfilen, nemt og bekvemt hjemme på din sofa, når det passer dig!

Jeg anbefaler, at du lytter til lydfilen mindst 2 gange om ugen – gerne mere. Faktisk er det sådan, at jo mere du lytter, jo større effekt får du til fødslen.

Du skal ikke undre dig over, at du ind i mellem måske vil opleve, at du falder lidt i søvn, mens du lytter. Din underbevidsthed hører det hele alligevel.

Ved at lytte ofte i tiden før fødslen, opnår du, at du har endnu nemmere ved komme ned i den afslappet tilstand og holde dig afslappet til fødslen. Så øger du dine chancer for at få en behagelig, blid og rolig fødsel – hvor du kan bruge dine indre fødekræfter optimalt.

Nyd din afslapning i fokuseret tilstand på vej mod din magiske fødsel ❤️

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere nede på siden…

Lærke

Hele gradivitets-, fødsel- og barselspakken

Jeg havde en drømmefødsel

Jeg købte hele pakken til omkring 700 kr. 2 måneder inden min terminsdato. Jeg havde frem til termin hørt alle lydfilerne – faktisk flere gange. Jeg havde den drømmefødsel.

Jeg havde termin d. 1. maj og nåede til latensfasen d. 6. maj, hvor veerne gik i sig selv efter 4 timers tid. Dagen efter kl. 6.30 startede de så igen og jeg tænkte; det kommer jo bare til at gå i sig selv igen- men nej. Veerne blev mere og mere intense og kl. 16.30 var jeg indlagt på fødegangen, hvor jeg fra 3-4 cm åben, åbnede mig til det dobbelte på under 50 min.
Det må have været efter 3 timer at jeg havde åbnet mig 9 cm og Willads lå på mit bryst kl. 20.30 helt perfekt.

Igennem fødslen var jeg 100% tilstede og både Jens og jordemoderen på stuen kunne manipulere mig til at gøre det de sagde – de trak vejret med mig og jeg gjorde det samme som dem. Jeg lå igennem fødslen og kiggede ud på et stykke af himlen som var blå og solen skinnede (det samme som det punkt man fokuserer på i de forbedrende fødselslydfilers opstart).

Jeg er ikke i tvivl om, at det har været lydfilen som jeg har hørt og fordybet mig i hver dag i 2 måneder, som har gjort min fødsel så behagelig. Kun lattergas fik jeg brugt som smertelindring.

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0