Stop trøstespisning

kr. 149,00

Vil du stoppe med at trøstespise? Lydfilen hjælper dig med at slippe den uønsket vane og skabe nye gode vaner i stedet.

Beskrivelse

Trøstespiser du også?

Vil du ønske, du kunne stoppe med at trøstespise? Eller undlade at spise mange mellemmåltider? Spise når du keder dig?Er ensom? Fortjener en belønning?

Altså ønsker at du er mere i kontrol over din vane og vanen ikke kontrollere dig…

Så er hjælpen her. Hjælp til selvhjælp! Tænk bare at slappe af og lytte dig til nye gode vaner.

 

Hypnose lydfilen til at stoppe med at trøstespise er designet til hjælpe dig

Lydfilen er designet til at hjælpe dig med at ændre din uønskede vane med at trøstespise. Den hjælper på et overordnet plan, så det har ingen betydning, hvilken grund, der er til, at du spiser mere end du har behov for. Kun at du virkelig har lyst til at ændre det. Altså er motiveret for at ændre det.

Du kommer på en rejse tilbage til det som forårsagede vanen. Du bliver opmærksom på, hvad vane har gjort for dig, som var/er positivt og kan hermed finde nye vaner til at dække det behov, som trøstespisningen har dækket.

Din følelse af styrke og fredfyldthed øges. Du opnår gennem brug af lydfilen, at du nemmere kan bevare roen, samt finde balance og harmonien. Og at du selv kan skabe din egen sikkerhed og tryghed.

Endvidere er lydfilen med til at give din krop og underbevidsthed en større modstandskraft overfor det som frister og du ønsker at ændre.

Du må gerne lytte til lydfilen 2 gange om ugen. Effekten forbedres jo flere gange du lytter. Forvent at din ro og balance øges for hver gang du lytter.

Hvis du ønsker en mere generel lydfil til andre vaner, som der ikke er lavet en specifik lydfil til, så tjek denne lydfil ud som er lavet til præcis dette – “Ændre uønsket vaner

Husk at få “Intro til lydfilerne” med i din kurv. Den er gratis og giver dig den baggrundsviden, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din lydfil. Der er link til den længere ned på siden…

Du kunne også være interesseret i...

Lydfiler i din kurv
  • Din kurv er tom
0